Facebook Ads i Esbjerg

Facebook Ads i Esbjerg. Sådan får du øget synlighed og omsætning online uanset om din virksomhed er i Esbjerg, eller om du målretter personer i Esbjerg. Hos SearchComet går vi ind for et tæt samarbejde, så her kan vi give rådgivning og sparring, der matcher dit niveau og behov. Dette er vores kunder meget glade for, da det resulterer i rigtig gode samarbejder. Vi kan derfor også prale af, at vi har meget lav kundeudskiftning. Vil du høre mere? Tag kontakt til os nu!

Kontakt os Gratis potentialeanalyse

Du kan få hjælp til:

✔️ SEO

✔️ Linkbuilding

✔️ Teknisk SEO

✔️ Google Adwords

✔️ Facebook Ads

✔️ Instagram annoncering

✔️ Microsoft Ads (Bing)

✔️ LinkedIn annoncering

✔️ Affiliate marketing

  Hvorfor Facebook Ads i Esbjerg?

  At være tilstedeværende online er ekstremt vigtigt, for at du kan bibeholde din konkurrenceevne. Derfor er det en god idé, at se nærmere på Facebook Ads som marketing initiativ. Vi skaber Facebook Ads-resultater for din virksomhed, ved at planlægge en Facebook Ads-strategi med fokus på dine styrker. Vi arbejder ud fra aftalte KPIer (Key Performance Indicators), så vi arbejder mod et fælles mål. Vores anerkendelse af vigtigheden af dine mål betyder, at vi får det optimale samarbejde med fokus på dine ønsker.

  Vi er et digital marketing bureau, med rig erfaring inden for Facebook Ads. Gennem en målrettet strategi, sikrer vi, at din virksomhed i Esbjerg opnår succes online. Dette gør vi med et tæt Facebook Ads-samarbejde, hvor udgangspunktet er dine målsætninger. Derved får du en ambitiøs samarbejdspartner, som hjælper med at højne din Facebook Ads-indsats. Derudover får du professionel sparring, så du ved, hvorfor vi gør, hvad vi gør, for at løfte din Facebook Ads-strategi.

  Når vi starter vores samarbejde, får vi fastlagt dine målsætning. Når vi har fastlagt dine mål med Facebook Ads, så får vi set på din nuværende brug af Facebook Ads. Hvilket gør, at vi får identificeret mulighederne, så vi kan forme en grundig Facebook Ads-plan. Vores udgangspunkt er altid at se på konkret data, da det hjælper os, med at træffe de rette valg. Det kommer din virksomhed til gode, da dataindsigten tillader, at vi finder den optimale strategi.

  Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Facebook Ads i Esbjerg

  Hvorfor skal du samarbejde med SearchComet? Vores spidskompetence er, at involvere os og være nærværende i samarbejdet. Derfor er vores mål, at du bliver involveret i din løsning. Vores mål er, at vores aktiviteter skal være lønsomme, da vi ønsker et langt og produktivt samarbejde. Dette er grunden til, at vi skal have en tæt indledende dialog omkring dine mål. Vores fokus på et nært samarbejde betyder, at du vil opleve, at vi brænder for din virksomhed lige så meget som dig.

  Som nævnt tidligere er vi anderledes fra de andre bureauer, ved at vi har masser af dialog og samtidig gør vores arbejde synligt. Dette sker gennem vores marketing dashboard, hvor du kan se dine primære tal og månedlige statusser. Dette er med til at skabe den gennemsigtighed, som skaber det bedste og mest optimale Facebook Ads-samarbejde. Vi har også ofte løbende statusmøder med kunder, hvor vi har mulighed for at reorientere samarbejdet. Det fører til, at vi hurtigt identificerer misforståelser, så vi sikrer, at samarbejdet kun bliver forbedre.

  Lyder det interessant, og søger du et Facebook Ads-samarbejde, som kan skabe digital succes for din virksomhed? Vi er klar til at hjælpe dig, så du kan få flere kunder og mere omsætning. Har du brug for rådgivning om Facebook Ads, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at tage en snak med dig, hvor vi også kan estimere en mulig Facebook Ads-løsning for dig. Du kan også vælge at udfylde formularen her på siden – så ringer vi dig op.

  start din digitale rejse

  Gratis potentialeanalyse

  Mangler du et indblik i din aktuelle Facebook Ads-indsats, så du kan optimere og få mere succes online? Vi udarbejder gerne en gratis potentialeanalyse, som kan skabe klarhed omkring dit brug af Facebook Ads. Samtidig får du optimeringsforslag, så du har mulighed for at forbedre dine indsatser. Vi kører gerne ud til dit firma, hvor vi kan præsentere potentialeanalysen og tale mere om din Facebook Ads-indsats. Udfyld og send formularen herunder, hvis vi skal starte arbejdet på din helt egen potentialeanalyse.

   Dit navn

   Din e-mail

   Dit telefonnummer

   Dit domæne

   Indtast tre konkurrenter (valgfrit)

   Potentialeanalysen kan indeholde:

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skitsering af, hvordan du bedst opnår dine mål

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af fejl og mangler

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af synlighed, trafik og afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Muligheder for udvidelse af trafik med højt afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af din markeds- og konkurrencesituation

   FAQ

   Forpligter jeg mig til noget?

   En gratis potentialeanalyse er helt uforpligtende.

   Det er helt op til dig, om du ønsker et møde, hvor vi kan gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan eller du selv vil arbejde videre med dine online aktiviteter.

   Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

   Så snart du har indsendt dine oplysninger, vil vi kontakte dig og stille dig et par hurtige spørgsmål, som kan afdække dine nuværende online aktiviteter og eventuelle bemærkning, du måtte have til udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Herefter vil vi påbegynde udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Hvordan får jeg min potentialeanalyse?

   Så snart vi har færdiggjort din analyse, vil vi sende den til dig via mail. Herefter kontakter vi dig over telefon, for at gennemgå analysen sammen med dig.

   Hvis du har lyst, kan vi komme ud og præsentere vores fund – således gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan.