Facebook Ads i Nørresundby

Vil du have øget synlighed på nettet? Få en Facebook Ads løsning hos SearchComet – også i Nørresundby! Hos SearchComet går vi ind for et tæt samarbejde, så her kan vi give rådgivning og sparring, der matcher dit niveau og behov. Dette kommer dig til gode, da alle kunder er forskellige, og har brug for forskellige tilgange. Derfor kan vi også prale af, at vi har fået 5 stjerner på Trustpilot, Facebook og Google. Interesseret i et samarbejde? Sammen finder vi den bedste løsning til dine behov!

Kontakt os Gratis potentialeanalyse

Hvorfor Facebook Ads i Nørresundby?

Din digitale tilstedeværelse er ekstrem vigtig, for at du kan udvikle din forretning. Derfor er det vigtigt, at udnytte de mange digitale muligheder. Vi skaber Facebook Ads-resultater for din virksomhed, ved at lave en målrettet strategi med fokus på dine styrker og KPIer. Vi arbejder ud fra aftalte KPIer (Key Performance Indicators), så vi sikrer, at vi arbejder mod et fælles mål. Vores ønske om at forstå dine mål betyder, at du bliver hørt, hvilket skaber et bedre samarbejde på sigt.

SearchComet er et digitalt marketing bureau, der har mange års erfaring inden for Facebook Ads. Vha. en struktureret indsats, sikrer vi, at din virksomhed i Nørresundby opnår succes online. Dette sker gennem et nært Facebook Ads-samarbejde, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomheds KPIer. Derved vil du få en viljestærk samarbejdspartner, som giver dig viden og skaber gode Facebook Ads-resultater for din virksomhed. Derudover vil du få rådgivning om Facebook Ads, så du får en dyb indsigt i Facebook Ads og Facebook Ads-strategien for din virksomhed.

tager vi udgangspunkt i dine målsætning. Når vi har fastlagt dine mål med Facebook Ads, så laver vi en gennemgang af din nuværende situation. Hvilket gør, at vi får identificeret mulighederne, så vi kan lave en effektiv Facebook Ads-strategi. Vores fokus er altid på data, da det sikrer, at vores indsats er optimeret til din situation. Det vil øge sandsynligheden for succes, da vi kan finde det oplagte potentiale, vi skal optimere på.

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Facebook Ads i Nørresundby

Vores spidskompetence er, at involvere os og være nærværende i samarbejdet. Derfor gør vi alt for, at du får fuld indsigt i din løsning. Vores hovedformål er, at være en lønsom investering, da vi herved sikrer, at vi får et langt samarbejde. Dette er netop årsagen til, at vi fokuserer på dine mål, så vi sikrer, at vi skaber værdi for din virksomhed. Vores fokus på nærhed og personlig engagement betyder, at du vil blive behandlet som en særlig kunde uanset løsningens størrelse.

Som nævnt tidligere er vi anderledes fra de andre bureauer, ved at vi tager ansvar, og gør vores arbejde og resultater synlige. Det gør vi, ved at opsætte et marketing dashboard, som giver dig indblik i dine aktiviteter. Således skaber vi den transparens, som skaber det bedste og mest optimale Facebook Ads-samarbejde. Derudover vil vi gerne holde fysiske, online eller telefonmøder, hvor vi kan ændre og forbedre samarbejdet. Så kan vi få mere fokus på det, du føler er vigtigst, så vi løbende forbedrer og optimerer samarbejdet.

Har du brug for et (nyt) Facebook Ads-bureau, som kan skabe digital succes for din virksomhed? Vi er klar til at hjælpe dig, så du kan øge din virksomheds omsætning. Vil du vide mere om et Facebook Ads-samarbejde, kan du kontakte os på tlf. eller mail. Lad os tage en uforpligtende snak, hvor vi samtidig fortæller lidt om, hvordan et Facebook Ads-samarbejde kunne se ud. Ellers kan du udfylde formularen her på siden, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.

start din digitale rejse

Gratis potentialeanalyse

Ønsker du at få belyst din eksisterende Facebook Ads-indsats, så du kan forbedre dine marketingindsatser? Vi har sammensat en potentialeanalyse, som giver dig et billede af din eksisterende Facebook Ads-indsats. Samtidig modtager du også optimeringsforslag, så du kan få flere konverteringer. Efter analysen er sendt, kan vi besøge dig eller holde et online møde, så vi har mulighed for at præsentere analysen for dig. Send dine informationer med vores formular, hvis vi skal udarbejde en potentialeanalyse til dig.

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer

  Dit domæne

  Indtast tre konkurrenter (valgfrit)

  Potentialeanalysen kan indeholde:

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skitsering af, hvordan du bedst opnår dine mål

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af fejl og mangler

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af synlighed, trafik og afkast

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Muligheder for udvidelse af trafik med højt afkast

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af din markeds- og konkurrencesituation

  FAQ

  Forpligter jeg mig til noget?

  En gratis potentialeanalyse er helt uforpligtende.

  Det er helt op til dig, om du ønsker et møde, hvor vi kan gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan eller du selv vil arbejde videre med dine online aktiviteter.

  Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

  Så snart du har indsendt dine oplysninger, vil vi kontakte dig og stille dig et par hurtige spørgsmål, som kan afdække dine nuværende online aktiviteter og eventuelle bemærkning, du måtte have til udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

  Herefter vil vi påbegynde udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

  Hvordan får jeg min potentialeanalyse?

  Så snart vi har færdiggjort din analyse, vil vi sende den til dig via mail. Herefter kontakter vi dig over telefon, for at gennemgå analysen sammen med dig.

  Hvis du har lyst, kan vi komme ud og præsentere vores fund – således gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan.