Facebook Ads i Rønne

Vil du have en Facebook Ads-løsning, der giver øget synlighed og omsætning uanset om din virksomhed er placeret i Rønne eller andre steder i Danmark. Hos SearchComet er vores værdier tæt og åben dialog, så her vil du få en seriøs partner, der sætter dine behov først. Dette er vores kunder meget glade for, da alle kunder er forskellige, og har brug for forskellige tilgange. Derfor kan vi også prale af, at vi har meget lav kundeudskiftning. Interesseret i en Facebook Ads-løsning? Kontakt os i dag!

Kontakt os Gratis potentialeanalyse

Hvorfor Facebook Ads i Rønne?

At være tilstedeværende online er ekstremt vigtigt, for at du kan opnå konstant vækst i disse tider. Derfor er det vigtigt, at se på mulighederne inden for Facebook Ads. Vi hjælper med at skabe de bedste Facebook Ads-resultater, ved at lave en målrettet strategi med fokus på dine styrker og KPIer. Vi tager udgangspunkt i dine målsætninger, så vi har en fælles forståelse af, hvad målet med initiativet er. Vores fokus på dine mål gør, at vi får et tættere samarbejde, og det sikrer, at du bliver hørt.

SearchComet er et online marketing bureau, som har arbejdet med Facebook Ads i mange år. Gennem en struktureret og effektiv tilgang, hjælper vi dig og din virksomhed, med at tappe ind i et nyt potentiale vha. online kanaler. Dette gør vi med et tæt Facebook Ads-samarbejde, hvor udgangspunktet er dine målsætninger. Derved får du en samarbejdspartner med stærke kompetencer, som løfter virksomhedens Facebook Ads-indsats til nye højder. Og samtidig får du professionel Facebook Ads-rådgivning, så du ved, hvorfor vi gør, hvad vi gør, for at løfte din Facebook Ads-strategi.

Når vi starter vores samarbejde, er dine mål det første vi får fastlagt. Når vi har fået indsigt i dine mål, så laver vi en gennemgang af din nuværende situation. Herved får vi et klart billede af de muligheder, så vi kan lave en Facebook Ads-strategi. Vores fokus er altid på data, da vi herved kan undgå tidligere fejl og fokusere på, hvad der virker. Det kommer din virksomhed til gode, da vi kan identificere de lavthængende frugter, vi skal have “plukket”.

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Facebook Ads i Rønne

Hvorfor skal du samarbejde med SearchComet? Vores spidskompetence er, at involvere os og være nærværende i samarbejdet. Derfor kan du virkelig forvente, at du får en dyb indsigt i din løsning. Vores mål er, at vores aktiviteter skal være lønsomme, da vi herved får det bedste samarbejde. Dette er årsagen til, at vi får talt om dine KPIer, så vi kan sikre, at vi lever op til dem. Vores fokus på nærhed og personlig engagement betyder, at du vil få en engageret partner, der vil din virksomhed det bedste.

Som vi sagde tidligere, syntes vi, vi gør tingene bedre end de andre bureauer, ved at vi deler opgavelister hver måned samt resultaterne for måneden. Dette kommunikeres vha. et kundedashboard, som viser resultaterne af aktiviteterne i månedlige statusser. Dette gør vi for at etablere den troværdighed, som vi anser for uundværlig i et Facebook Ads-samarbejde. Vi kan også invitere på løbende møder gennem samarbejdet, hvor vi kan følge op på samarbejdet og resultaterne. Derved får vi løst eventuelle misforståelser effektivt, så vi løbende forbedrer og optimerer samarbejdet.

Ønsker du et ærligt og datadrevet Facebook Ads-bureau, så du kan opnå større synlighed online og i Rønne. Vi står klar til at hjælpe dig, så du kan få flere kunder. Vil du høre mere om dine Facebook Ads-muligheder, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at tage en snak med dig, hvor vi kan tale om dine behov og ambitioner for et samarbejde. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden – så kontaktes du hurtigst muligt.

start din digitale rejse

Gratis potentialeanalyse

Mangler du et indblik i din aktuelle Facebook Ads-indsats, så du kan bygge videre på din marketing strategi? Hos SearchComet har vi udarbejdet en potentialeanalyse, som giver dig overblik over dine nuværende Facebook Ads-aktiviteter. Samtidig får du også et overblik over dine optimeringsmuligheder, så du kan forbedre din virksomheds synlighed online. Efterfølgende kan vi afholde et møde, hvor vi snakker om analysen og et muligt samarbejde. Udfyld potentialeanalyse-formularen herunder, hvis vi skal påbegynde arbejdet på din potentialeanalyse.

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer

  Dit domæne

  Indtast tre konkurrenter (valgfrit)

  Potentialeanalysen kan indeholde:

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skitsering af, hvordan du bedst opnår dine mål

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af fejl og mangler

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af synlighed, trafik og afkast

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Muligheder for udvidelse af trafik med højt afkast

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af din markeds- og konkurrencesituation

  FAQ

  Forpligter jeg mig til noget?

  En gratis potentialeanalyse er helt uforpligtende.

  Det er helt op til dig, om du ønsker et møde, hvor vi kan gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan eller du selv vil arbejde videre med dine online aktiviteter.

  Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

  Så snart du har indsendt dine oplysninger, vil vi kontakte dig og stille dig et par hurtige spørgsmål, som kan afdække dine nuværende online aktiviteter og eventuelle bemærkning, du måtte have til udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

  Herefter vil vi påbegynde udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

  Hvordan får jeg min potentialeanalyse?

  Så snart vi har færdiggjort din analyse, vil vi sende den til dig via mail. Herefter kontakter vi dig over telefon, for at gennemgå analysen sammen med dig.

  Hvis du har lyst, kan vi komme ud og præsentere vores fund – således gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan.