Facebook Ads i Støvring

– også i Støvring! Hos SearchComet går vi op i at skabe tætte relationer med vores kunder, så her vil du få en god kundeservice ud over det sædvanlige. Dette kommer dig til gode, da alle kunder er forskellige, og har brug for forskellige tilgange. Vi er derfor også stolte af, at vi har meget lav kundeudskiftning. Interesseret i et samarbejde? Kontakt os i dag!

Kontakt os Gratis potentialeanalyse

Du kan få hjælp til:

✔️ SEO

✔️ Linkbuilding

✔️ Teknisk SEO

✔️ Google Adwords

✔️ Facebook Ads

✔️ Instagram annoncering

✔️ Microsoft Ads (Bing)

✔️ LinkedIn annoncering

✔️ Affiliate marketing

  Hvorfor Facebook Ads i Støvring?

  Digital synlighed er ekstremt vigtigt, for at du kan slå dine konkurrenter. Derfor er det oplagt, at se nærmere på Facebook Ads som marketing initiativ. SearchComet hjælper dig med at indfri dette potentiale, ved at planlægge en Facebook Ads-strategi med fokus på dine styrker. Vi vil gerne arbejde ud fra aftalte KPIer, så vi sikrer, at vi arbejder mod et fælles mål. Vores anerkendelse af vigtigheden af dine mål betyder, at vi får det optimale samarbejde med fokus på dine ønsker.

  SearchComet er et digitalt marketing bureau, som har arbejdet med Facebook Ads i mange år. Vha. en struktureret indsats, opfylder vi dine Facebook Ads-ambitioner i Støvring. Dette sker gennem et tæt samarbejde, hvor omdrejningspunktet er din virksomheds målsætninger. Derved vil du få en viljestærk samarbejdspartner, som er med til at skabe Facebook Ads-resultater for virksomheden. Derudover vil du få rådgivning om Facebook Ads, så du får en forståelse af vores Facebook Ads-anbefalinger.

  Når vi starter vores samarbejde, fastlægger vi dine formål med Facebook Ads. Når vi har fået indsigt i dine mål, så får vi set på din nuværende brug af Facebook Ads. Hvilket gør, at vi får identificeret mulighederne, så vi kan lave en effektiv Facebook Ads-strategi. Vores udgangspunkt er altid at se på konkret data, da det hjælper os, med at træffe de rette valg. Dette betyder bedre resultater for dig, da vi kan identificere de lavthængende frugter, vi skal have “plukket”.

  Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Facebook Ads i Støvring

  Men hvorfor arbejde sammen med SearchComet? Vi er ikke som andre bureauer, da vi går ind for den helt personlige kontakt. Derfor kan du virkelig forvente, at du bliver involveret i din løsning. Vores hovedformål er, at være en lønsom investering, da vi herved sikrer, at vi får et langt samarbejde. Dette er grunden til, at vi har en tæt dialog, så du forstår, hvad der skal til, for at opnå dine mål. Vores fokus på nærhed og personlig engagement betyder, at du vil opleve en helt unik kundeservice, uanset hvor stor din virksomhed er.

  Vores fokus på gennemsigtighed mærkes i samarbejdet, ved at vi deler opgavelister hver måned samt resultaterne for måneden. Det gør vi, ved at opsætte et marketing dashboard, som viser resultaterne af aktiviteterne i månedlige statusser. Dette er med til at skabe den gennemsigtighed, som vi mener er nødvendig for et effektivt Facebook Ads-samarbejde. Vi tager også gerne telefonmøder periodisk, hvor vi kan evaluere samarbejdet. Så får vi en bedre forståelse af hinanden, så vi får et endnu bedre samarbejde.

  Har du brug for et (nyt) Facebook Ads-bureau, som kan løfte din forretnings resultater på nettet? Vores specialister står klar til at hjælpe dig, så du kan opnå dine vækstmål. Vil du høre mere om dine Facebook Ads-muligheder, er du velkommen til at ringe eller sende os en mail. Vi ser frem til at tage en uforpligtende snak, hvor vi også kan estimere en mulig Facebook Ads-løsning for dig. Alternativt kan du kontakte os via kontaktformularen – så ringer vi dig op.

  start din digitale rejse

  Gratis potentialeanalyse

  Ønsker du at få belyst din eksisterende Facebook Ads-indsats, så du kan forbedre dine marketingindsatser? Hos SearchComet har vi udarbejdet en potentialeanalyse, som giver dig et billede af din eksisterende Facebook Ads-indsats. Samtidig modtager du også optimeringsforslag, så du har mulighed for at forbedre din markedsføring. Vi kører gerne ud til dit firma, hvor vi snakker om analysen og et muligt samarbejde. Udfyld formularen herunder, hvis du ønsker at modtage en potentialeanalyse.

   Dit navn

   Din e-mail

   Dit telefonnummer

   Dit domæne

   Indtast tre konkurrenter (valgfrit)

   Potentialeanalysen kan indeholde:

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skitsering af, hvordan du bedst opnår dine mål

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af fejl og mangler

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af synlighed, trafik og afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Muligheder for udvidelse af trafik med højt afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af din markeds- og konkurrencesituation

   FAQ

   Forpligter jeg mig til noget?

   En gratis potentialeanalyse er helt uforpligtende.

   Det er helt op til dig, om du ønsker et møde, hvor vi kan gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan eller du selv vil arbejde videre med dine online aktiviteter.

   Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

   Så snart du har indsendt dine oplysninger, vil vi kontakte dig og stille dig et par hurtige spørgsmål, som kan afdække dine nuværende online aktiviteter og eventuelle bemærkning, du måtte have til udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Herefter vil vi påbegynde udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Hvordan får jeg min potentialeanalyse?

   Så snart vi har færdiggjort din analyse, vil vi sende den til dig via mail. Herefter kontakter vi dig over telefon, for at gennemgå analysen sammen med dig.

   Hvis du har lyst, kan vi komme ud og præsentere vores fund – således gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan.