Facebook Ads i Thisted

Facebook Ads i Thisted. Sådan får du øget synlighed og omsætning online om så din virksomhed er i Thisted eller andre dele af landet. Hos SearchComet er vores værdier tæt og åben dialog, så her kan vi give rådgivning og sparring, der matcher dit niveau og behov. Dette er vores kunder meget glade for, da det skaber flere og bedre resultater. Vi kan derfor også prale af, at vores kunder giver os 5/5 stjerner. Interesseret i en Facebook Ads-løsning? Kontakt os i dag!

Kontakt os Gratis potentialeanalyse

Du kan få hjælp til:

✔️ SEO

✔️ Linkbuilding

✔️ Teknisk SEO

✔️ Google Adwords

✔️ Facebook Ads

✔️ Instagram annoncering

✔️ Microsoft Ads (Bing)

✔️ LinkedIn annoncering

✔️ Affiliate marketing

  Hvorfor Facebook Ads i Thisted?

  At være tilstedeværende online er ekstremt vigtigt, for at du kan bibeholde din konkurrenceevne. Derfor er det oplagt, at bruge de mange muligheder inden for digital markedsføring. Vi sikrer gode Facebook Ads-resultater, ved at lave en målrettet strategi med fokus på dine styrker og KPIer. Hos os lytter vi til dine ønsker til KPIer, så vi har en fælles forståelse af, hvad målet med initiativet er. Vores specialisters forståelse af dine mål gør, at vi får det optimale samarbejde med fokus på dine ønsker.

  SearchComet er et digitalt marketing bureau, som har flere års erfaring inden for Facebook Ads. Vha. en struktureret indsats, kan vi hjælpe dig og din virksomhed i Thisted med at få succes online. Dette sker i et tæt og personligt samarbejde, hvor omdrejningspunktet er din virksomheds målsætninger. Derved vil du få en viljestærk samarbejdspartner, som er med til at skabe Facebook Ads-resultater for virksomheden. Derudover vil du få rådgivning om Facebook Ads, så du ved, hvorfor vi gør, hvad vi gør, for at løfte din Facebook Ads-strategi.

  Når vi starter vores samarbejde, fastlægger vi dine formål med Facebook Ads. Når vi har fastlagt dine mål med Facebook Ads, ser vi kort på din nuværende Facebook Ads-situation. Herved får vi et kendskab til det potentiale, så vi kan lave en effektiv Facebook Ads-strategi. Vores fokus er altid på data, da vi herved kan sikre, at vores arbejde skaber resultater. Det kommer din virksomhed til gode, da vi herved kan optimere hele Facebook Ads-processen.

  Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Facebook Ads i Thisted

  Men hvad har vi at tilbyde? Vi er fast besluttet på, at du skal få den bedste oplevelse som kunde hos os. Derfor kan du virkelig forvente, at vi er ekstremt gennemsigtige i vores samarbejde. Vi skal være lønsomme, da vi ønsker et langt og produktivt samarbejde. Derfor er det essentielt, at vi skal have en tæt indledende dialog omkring dine mål. Vores fokus på et nært samarbejde betyder, at du vil få en engageret partner, der vil din virksomhed det bedste.

  At vi anser os selv som gennemsigtige og troværdige mærkes i samarbejdet, ved at vi har masser af dialog og samtidig gør vores arbejde synligt. Det gør vi gennem vores eget dashboard, som giver dig indblik i dine aktiviteter. Herved skabes den gennemsigtighed, som skaber det bedste og mest optimale Facebook Ads-samarbejde. Vi tager også gerne telefonmøder periodisk, hvor vi kan ændre og forbedre samarbejdet. Så får vi en bedre forståelse af hinanden, så vi løbende forbedrer og optimerer samarbejdet.

  Ønsker du et ærligt og datadrevet Facebook Ads-bureau, som kan skabe digital succes for din virksomhed? Vores specialister står klar til at hjælpe dig, så du kan øge din virksomheds omsætning. Har du brug for rådgivning om Facebook Ads, kan du altid give os et kald eller sende en mail. Vi ser frem til at tage en snak med dig, hvorefter vi kan udarbejder et tilbud til dig. Du kan også vælge at udfylde formularen her på siden – så kontaktes du hurtigst muligt.

  start din digitale rejse

  Gratis potentialeanalyse

  Vil du gerne have klarlagt dit Facebook Ads-potentiale, så du kan skalere din digitale markedsføring? Vi har sammensat en potentialeanalyse, som kan klarlægge effekten af dit nuværende Facebook Ads-setup. Derudover giver vi indsigt i dine optimeringsmuligheder, så du har mulighed for at forbedre dine indsatser. Efterfølgende kan vi afholde et møde, så vi kan præsentere analysen og tale mere om et samarbejde. Udfyld formularen herunder, hvis vi skal starte arbejdet på din helt egen potentialeanalyse.

   Dit navn

   Din e-mail

   Dit telefonnummer

   Dit domæne

   Indtast tre konkurrenter (valgfrit)

   Potentialeanalysen kan indeholde:

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skitsering af, hvordan du bedst opnår dine mål

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af fejl og mangler

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af synlighed, trafik og afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Muligheder for udvidelse af trafik med højt afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af din markeds- og konkurrencesituation

   FAQ

   Forpligter jeg mig til noget?

   En gratis potentialeanalyse er helt uforpligtende.

   Det er helt op til dig, om du ønsker et møde, hvor vi kan gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan eller du selv vil arbejde videre med dine online aktiviteter.

   Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

   Så snart du har indsendt dine oplysninger, vil vi kontakte dig og stille dig et par hurtige spørgsmål, som kan afdække dine nuværende online aktiviteter og eventuelle bemærkning, du måtte have til udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Herefter vil vi påbegynde udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Hvordan får jeg min potentialeanalyse?

   Så snart vi har færdiggjort din analyse, vil vi sende den til dig via mail. Herefter kontakter vi dig over telefon, for at gennemgå analysen sammen med dig.

   Hvis du har lyst, kan vi komme ud og præsentere vores fund – således gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan.