Facebook Ads i Tune

uanset om din virksomhed er placeret i Tune eller andre steder i Danmark. Hos SearchComet er vores værdier tæt og åben dialog, så her får du et samarbejde skræddersyet dine behov. Dette kommer dig til gode, da alle kunder er forskellige, og har brug for forskellige tilgange. Vi kan derfor også være stolte af, at vi har fået 5 stjerner på Trustpilot, Facebook og Google. Interesseret i et samarbejde? Tag kontakt til os nu!

Kontakt os Gratis potentialeanalyse

Du kan få hjælp til:

✔️ SEO

✔️ Linkbuilding

✔️ Teknisk SEO

✔️ Google Adwords

✔️ Facebook Ads

✔️ Instagram annoncering

✔️ Microsoft Ads (Bing)

✔️ LinkedIn annoncering

✔️ Affiliate marketing

  Hvorfor Facebook Ads i Tune?

  for at du kan udvikle din forretning. Derfor er det vigtigere end nogensinde, at se nærmere på Facebook Ads som marketing initiativ. Vi giver dig de bedste forudsætninger for succes, ved at lave en målrettet strategi med fokus på dine styrker og KPIer. Vi arbejder ud fra aftalte KPIer (Key Performance Indicators), så vi arbejder mod et fælles mål. Vores specialisters forståelse af dine mål gør, at vi får det optimale samarbejde med fokus på dine ønsker.

  SearchComet er et online marketing bureau, med rig erfaring inden for Facebook Ads. Gennem en struktureret og effektiv tilgang, opfylder vi dine Facebook Ads-ambitioner i Tune. Dette gør vi i samarbejde med dig, hvor omdrejningspunktet er din virksomheds målsætninger. Derved får du en stærk samarbejdspartner, som løfter virksomhedens Facebook Ads-indsats til nye højder. Derudover giver vi dig kompetent rådgivning under hele samarbejdet, så du til hver en tid har indblik i Facebook Ads-strategien for din virksomhed.

  Når vi indleder et Facebook Ads-samarbejde, er udgangspunktet at fastlægge dine mål. Når vi har fundet ud af dine mål med Facebook Ads, så laver vi en gennemgang af din nuværende situation. Derved får vi indsigt i optimeringsmuligheder, så vi kan lave en succesfuld handlingsplan for din Facebook Ads-indsats. Vores udgangspunkt er altid at se på konkret data, da det hjælper os, med at træffe de rette valg. Dette kommer dig til gode, da vi herved kan optimere hele Facebook Ads-processen.

  Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Facebook Ads i Tune

  Men hvorfor arbejde sammen med SearchComet? Vi er ikke som andre bureauer, da vi går ind for den helt personlige kontakt. Derfor gør vi alt for, at vi er ekstremt gennemsigtige i vores samarbejde. Vi vil være en lønsom investering, da vi ønsker et langt og produktivt samarbejde. Derfor er det også vigtigt, at vi skal have en tæt indledende dialog omkring dine mål. Vores integritet og fokus på dig som kunde betyder, at du vil opleve, at vi brænder for din virksomhed lige så meget som dig.

  Som nævnt tidligere er vi anderledes fra de andre bureauer, ved at vi deler opgavelister hver måned samt resultaterne for måneden. Det gør vi, ved at opsætte et marketing dashboard, som giver dig indblik i dine aktiviteter. Dette er med til at skabe den gennemsigtighed, som er med til at skabe et helt specielt Facebook Ads-samarbejde. Derudover vil vi gerne holde fysiske, online eller telefonmøder, hvor vi kan ændre og forbedre samarbejdet. Så kan vi få mere fokus på det, du føler er vigtigst, så vi får et endnu bedre samarbejde.

  så du kan øge dine resultater online, også i Tune? Vi er klar til at hjælpe dig, så du kan få flere kunder. Vil du vide mere om et Facebook Ads-samarbejde, kan du altid give os et kald eller sende en mail. Vi ser frem til at tage en snak med dig, hvor vi samtidig fortæller lidt om, hvordan et Facebook Ads-samarbejde kunne se ud. Alternativt kan du kontakte os via kontaktformularen – så kontakter vi dig.

  start din digitale rejse

  Gratis potentialeanalyse

  Har du brug for indblik i din nuværende Facebook Ads-performance, så du kan bygge videre på din marketing strategi? Hos SearchComet laver vi en gratis potentialeanalyse, som kan skabe klarhed omkring dit brug af Facebook Ads. Samtidig får du optimeringsforslag, så du har mulighed for at forbedre dine indsatser. Efterfølgende kommer vi gerne ud, hvor vi gerne præsenterer og uddyber analysen. Udfyld og send formularen herunder, hvis du ønsker at modtage en potentialeanalyse.

   Dit navn

   Din e-mail

   Dit telefonnummer

   Dit domæne

   Indtast tre konkurrenter (valgfrit)

   Potentialeanalysen kan indeholde:

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skitsering af, hvordan du bedst opnår dine mål

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af fejl og mangler

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af synlighed, trafik og afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Muligheder for udvidelse af trafik med højt afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af din markeds- og konkurrencesituation

   FAQ

   Forpligter jeg mig til noget?

   En gratis potentialeanalyse er helt uforpligtende.

   Det er helt op til dig, om du ønsker et møde, hvor vi kan gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan eller du selv vil arbejde videre med dine online aktiviteter.

   Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

   Så snart du har indsendt dine oplysninger, vil vi kontakte dig og stille dig et par hurtige spørgsmål, som kan afdække dine nuværende online aktiviteter og eventuelle bemærkning, du måtte have til udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Herefter vil vi påbegynde udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Hvordan får jeg min potentialeanalyse?

   Så snart vi har færdiggjort din analyse, vil vi sende den til dig via mail. Herefter kontakter vi dig over telefon, for at gennemgå analysen sammen med dig.

   Hvis du har lyst, kan vi komme ud og præsentere vores fund – således gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan.