Google Ads i Assens

Hos SearchComet brænder vi for, at give dig den bedste Google Ads-løsning, om så din virksomhed er i Assens eller andre dele af landet. Hos SearchComet får du en tæt samarbejdspartner, så her vil du få en seriøs partner, der sætter dine behov først. Dette kommer dig til gode, da vi kan behandle kunderne forskelligt ud fra konteksten af deres situation. Vi kan derfor også prale af, at vores kunder giver os 5/5 stjerner. Vil du høre mere? Tag kontakt og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe med dine forretningsmål!

Kontakt os Gratis potentialeanalyse

Du kan få hjælp til:

✔️ SEO

✔️ Linkbuilding

✔️ Teknisk SEO

✔️ Google Adwords

✔️ Facebook Ads

✔️ Instagram annoncering

✔️ Microsoft Ads (Bing)

✔️ LinkedIn annoncering

✔️ Affiliate marketing

  Hvorfor Google Ads i Assens?

  Digital synlighed er ekstremt vigtigt, for at du kan slå dine konkurrenter. Derfor er det oplagt, at udnytte de mange digitale muligheder. Vi hjælper med at skabe de bedste Google Ads-resultater, ved at lave en målrettet strategi med fokus på dine styrker og KPIer. Hos os lytter vi til dine ønsker til KPIer, så vi arbejder mod et fælles mål. Vores fokus på dine mål gør, at vi skaber et konstruktivt samarbejde med fokus på dine behov.

  Hos SearchComet får du et marketing bureau, som har flere års erfaring inden for Google Ads. Gennem en struktureret og effektiv tilgang, hjælper vi din virksomhed i Assens med at nå ud til nye kunder. Dette sker gennem et tæt samarbejde, hvor vi arbejder ud fra dine KPIer. Derved får du en ambitiøs samarbejdspartner, som skaber solide Google Ads-resultater for virksomheden. Og samtidig får du professionel Google Ads-rådgivning, så du får en dyb indsigt i Google Ads og Google Ads-strategien for din virksomhed.

  Når vi begynder et Google Ads-samarbejde med dig, er dine mål det første vi får fastlagt. Når vi har fundet ud af dine mål med Google Ads, så får vi set på din nuværende brug af Google Ads. Derved får vi indsigt i optimeringsmuligheder, så vi kan lave en Google Ads-strategi. Vores udgangspunkt er altid at se på konkret data, da vi herved kan gå mere målrettet til værks. Dette kommer dig til gode, da vi herved kan optimere hele Google Ads-processen.

  Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Google Ads i Assens

  Hvorfor skal du samarbejde med SearchComet? Vi er ikke blot glade, når du får succes – vi vil også have dig med på rejsen. Derfor er vores mål, at du får fuld indsigt i din løsning. Vi vil være en lønsom investering, da det er sådan, vi får et godt samarbejde. Dette er årsagen til, at vi skal have en tæt indledende dialog omkring dine mål. Vores integritet og fokus på dig som kunde betyder, at du vil opleve, at vi brænder for din virksomhed lige så meget som dig.

  Vores fokus på gennemsigtighed mærkes i samarbejdet, ved at vi tager ansvar, og gør vores arbejde og resultater synlige. Dette kommunikeres vha. et kundedashboard, hvor du får indsigt i dine marketingaktiviteters udvikling. Herved skabes den gennemsigtighed, som vi betragter som en selvfølge i et vellykket samarbejde. Vi har også ofte løbende statusmøder med kunder, hvor vi kan evaluere samarbejdet. Det fører til, at vi hurtigt identificerer misforståelser, så vi opnår en gnidningsfrit og positivt samarbejde.

  Lyder det interessant, og søger du et Google Ads-samarbejde, som kan øge din virksomheds synlighed online (også i Assens)? Vi er klar til at hjælpe dig, så du kan opnå dine vækstmål. Vil du høre mere om dine Google Ads-muligheder, er du velkommen til at ringe eller sende os en mail. Vi ser frem til at tage en uforpligtende snak, hvor vi lærer mere om din virksomhed, så vi kan lave et tilbud til dig. Alternativt kan du kontakte os via kontaktformularen – så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.

  start din digitale rejse

  Gratis potentialeanalyse

  Vil du vide mere om din egen Google Ads-indsats, så du kan skalere din digitale markedsføring? Hos SearchComet laver vi en gratis potentialeanalyse, som giver dig et billede af din eksisterende Google Ads-indsats. Samtidig får du også et overblik over dine optimeringsmuligheder, så du kan forbedre din virksomheds synlighed online. Efter analysen er sendt, kan vi besøge dig eller holde et online møde, hvor vi kan præsentere potentialeanalysen og tale mere om din Google Ads-indsats. Udfyld potentialeanalyse-formularen herunder, hvis vi skal udarbejde en potentialeanalyse til dig.

   Dit navn

   Din e-mail

   Dit telefonnummer

   Dit domæne

   Indtast tre konkurrenter (valgfrit)

   Potentialeanalysen kan indeholde:

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skitsering af, hvordan du bedst opnår dine mål

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af fejl og mangler

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af synlighed, trafik og afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Muligheder for udvidelse af trafik med højt afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af din markeds- og konkurrencesituation

   FAQ

   Forpligter jeg mig til noget?

   En gratis potentialeanalyse er helt uforpligtende.

   Det er helt op til dig, om du ønsker et møde, hvor vi kan gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan eller du selv vil arbejde videre med dine online aktiviteter.

   Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

   Så snart du har indsendt dine oplysninger, vil vi kontakte dig og stille dig et par hurtige spørgsmål, som kan afdække dine nuværende online aktiviteter og eventuelle bemærkning, du måtte have til udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Herefter vil vi påbegynde udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Hvordan får jeg min potentialeanalyse?

   Så snart vi har færdiggjort din analyse, vil vi sende den til dig via mail. Herefter kontakter vi dig over telefon, for at gennemgå analysen sammen med dig.

   Hvis du har lyst, kan vi komme ud og præsentere vores fund – således gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan.