Google Ads i Assens

Google Ads i Assens. Sådan får du øget synlighed og omsætning online uanset om din virksomhed er i Assens, eller om du målretter personer i Assens. Hos SearchComet går vi ind for et tæt samarbejde, så her får du et samarbejde skræddersyet dine behov. Dette er populært blandt vores kunder, da alle kunder er forskellige, og har brug for forskellige tilgange. Vi er derfor også stolte af, at vi har fået 5 stjerner på Trustpilot, Facebook og Google. Interesseret i en Google Ads-løsning? Tag kontakt og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe med dine forretningsmål!

Kontakt os Gratis potentialeanalyse

Du kan få hjælp til:

✔️ SEO

✔️ Linkbuilding

✔️ Teknisk SEO

✔️ Google Adwords

✔️ Facebook Ads

✔️ Instagram annoncering

✔️ Microsoft Ads (Bing)

✔️ LinkedIn annoncering

✔️ Affiliate marketing

  Hvorfor Google Ads i Assens?

  At være tilstedeværende online er ekstremt vigtigt, for at du kan bibeholde din konkurrenceevne. Derfor er det vigtigere end nogensinde, at bruge de mange muligheder inden for digital markedsføring. Vi sikrer gode Google Ads-resultater, ved at udnytte vores erfaringer inden for Google Ads, til at lave en effektiv strategi til dig. Vi arbejder ud fra aftalte KPIer (Key Performance Indicators), så vi har en fælles forståelse af, hvad målet med initiativet er. Vores fokus på dine mål gør, at vi skaber et konstruktivt samarbejde med fokus på dine behov.

  Vi er et digital marketing bureau, som gennem mange år har arbejdet med Google Ads. Ved hjælp af effektive initiativer, hjælper vi dig og din virksomhed, med at tappe ind i et nyt potentiale vha. online kanaler. Dette sker gennem et tæt samarbejde, hvor vi tager afsæt i din virksomheds KPIer. Derved vil du få en viljestærk samarbejdspartner, som giver dig viden og skaber gode Google Ads-resultater for din virksomhed. Derudover giver vi dig kompetent rådgivning under hele samarbejdet, så du får en forståelse af vores Google Ads-anbefalinger.

  Når vi etablerer et Google Ads-samarbejde, tager vi udgangspunkt i dine målsætning. Når vi har klarlagt dine mål med Google Ads, så får vi set på din nuværende brug af Google Ads. Derved får vi et indblik i potentielle muligheder, så vi kan lave en Google Ads-strategi. Hos SearchComet tager vi afsæt i din historiske data, da vi herved kan sikre, at vores arbejde skaber resultater. Det kommer din virksomhed til gode, da vi kan identificere de lavthængende frugter, vi skal have “plukket”.

  Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Google Ads i Assens

  Vi er fast besluttet på, at du skal få den bedste oplevelse som kunde hos os. Derfor gør vi alt for, at du får fuld indsigt i din løsning. Vi vil være en lønsom investering, da vi herved sikrer, at vi får et langt samarbejde. Dette er netop årsagen til, at vi skal have en tæt indledende dialog omkring dine mål. Vores integritet og fokus på dig som kunde betyder, at du vil opleve, at vi brænder for din virksomhed lige så meget som dig.

  Som sagt går vi op i gennemsigtighed, og det mærkes, ved at vi gør resultaterne og opgaverne klare hver måned. Her laver vi et marketing dashboard, hvor du kan se dine primære tal og månedlige statusser. Dette er med til at skabe den gennemsigtighed, som skaber det bedste og mest optimale Google Ads-samarbejde. Vi kan også invitere på løbende møder gennem samarbejdet, hvor vi kan ændre og forbedre samarbejdet. Derved løser vi eventuelle problemstillinger hurtigt, så vi skaber et bedre og bedre samarbejde, som tiden går.

  Har du brug for et (nyt) Google Ads-bureau, som kan skabe digital succes for din virksomhed? Vores specialister hjælper dig, så du kan øge din virksomheds omsætning. Vil du vide mere om et Google Ads-samarbejde, kan du altid kontakte os. Lad os tage en uforpligtende snak, hvor vi også kan estimere en mulig Google Ads-løsning for dig. Ellers kan du udfylde formularen her på siden, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.

  start din digitale rejse

  Gratis potentialeanalyse

  så du kan bygge videre på din marketing strategi? Hos SearchComet har vi udarbejdet en potentialeanalyse, som giver dig overblik over dine nuværende Google Ads-aktiviteter. Derudover giver vi indsigt i dine optimeringsmuligheder, så du har mulighed for at forbedre din markedsføring. Efter analysen er sendt, kan vi besøge dig eller holde et online møde, så vi har mulighed for at præsentere analysen for dig. Send dine informationer med vores formular, hvis vi skal påbegynde arbejdet på din potentialeanalyse.

   Dit navn

   Din e-mail

   Dit telefonnummer

   Dit domæne

   Indtast tre konkurrenter (valgfrit)

   Potentialeanalysen kan indeholde:

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skitsering af, hvordan du bedst opnår dine mål

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af fejl og mangler

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af synlighed, trafik og afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Muligheder for udvidelse af trafik med højt afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af din markeds- og konkurrencesituation

   FAQ

   Forpligter jeg mig til noget?

   En gratis potentialeanalyse er helt uforpligtende.

   Det er helt op til dig, om du ønsker et møde, hvor vi kan gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan eller du selv vil arbejde videre med dine online aktiviteter.

   Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

   Så snart du har indsendt dine oplysninger, vil vi kontakte dig og stille dig et par hurtige spørgsmål, som kan afdække dine nuværende online aktiviteter og eventuelle bemærkning, du måtte have til udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Herefter vil vi påbegynde udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Hvordan får jeg min potentialeanalyse?

   Så snart vi har færdiggjort din analyse, vil vi sende den til dig via mail. Herefter kontakter vi dig over telefon, for at gennemgå analysen sammen med dig.

   Hvis du har lyst, kan vi komme ud og præsentere vores fund – således gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan.