Google Ads i Birkerød

Google Ads i Birkerød. Sådan får du øget synlighed og omsætning online uanset om din virksomhed er placeret i Birkerød eller andre steder i Danmark. Hos SearchComet går vi ind for et tæt samarbejde, så her får du et samarbejde skræddersyet dine behov. Dette oplever vores kunder som en kæmpe styrke, da det resulterer i rigtig gode samarbejder. Vi er derfor også stolte af, at vi har fået 5 stjerner på Trustpilot, Facebook og Google. Vil du også opnå ny synlighed? Tag kontakt til os nu!

Kontakt os Gratis potentialeanalyse

Hvorfor Google Ads i Birkerød?

Digital synlighed er ekstremt vigtigt, for at du kan slå dine konkurrenter. Derfor er det oplagt, at udnytte de mange digitale muligheder. SearchComet hjælper dig med at indfri dette potentiale, ved at lave en målrettet strategi med fokus på dine styrker og KPIer. Hos os lytter vi til dine ønsker til KPIer, så vi har en fælles forståelse af, hvad målet med initiativet er. Vores anerkendelse af vigtigheden af dine mål betyder, at du bliver hørt, hvilket skaber et bedre samarbejde på sigt.

med rig erfaring inden for Google Ads. Gennem en målrettet strategi, opfylder vi dine Google Ads-ambitioner i Birkerød. Dette gør vi med et tæt Google Ads-samarbejde, hvor vi tager afsæt i din virksomheds KPIer. Derved får du et hold pasionerede specialister, som er med til at skabe Google Ads-resultater for virksomheden. Derudover vil du få rådgivning om Google Ads, så du får en dyb indsigt i Google Ads og Google Ads-strategien for din virksomhed.

Når vi starter et Google Ads-samarbejde, tager vi udgangspunkt i dine målsætning. Når dine mål er kortlagt, ser vi kort på din nuværende Google Ads-situation. Derved får vi indsigt i optimeringsmuligheder, så vi kan udarbejde en effektiv Google Ads-plan. Hos SearchComet tager vi udgangspunkt i den tilgængelige data, da det sikrer, at vores indsats er optimeret til din situation. Det vil øge sandsynligheden for succes, da vi kan identificere de lavthængende frugter, vi skal have “plukket”.

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Google Ads i Birkerød

Men hvad har vi at tilbyde? Vi er ikke blot glade, når du får succes – vi vil også have dig med på rejsen. Derfor er vores mål, at du inddrages i processen, så du har indsigt i alt vi gør. Vi skal ikke være en udgift, men derimod en lønsom investering, da det er sådan, vi får et lagt og produktivt samarbejde. Derfor er det essentielt, at vi har fokus på dine KPIer, så vi kan sikre, at de bliver nået. SearchComets fokus på et nært og personligt samarbejde betyder, at du vil få en engageret partner, der vil din virksomhed det bedste.

Som nævnt tidligere er vi anderledes fra de andre bureauer, ved at vi tager ansvar, og gør vores arbejde og resultater synlige. Dette sker gennem vores marketing dashboard, som giver dig indblik i dine aktiviteter. Dette gør vi for at etablere den troværdighed, som vi betragter som en selvfølge i et vellykket samarbejde. Vi holder også ofte løbende møder, hvor vi kan ændre og forbedre samarbejdet. Så kan vi få mere fokus på det, du føler er vigtigst, så vi får et endnu bedre samarbejde.

Vil du have et samarbejde med et ærligt og åbent Google Ads bureau, som kan øge din virksomheds synlighed online (også i Birkerød)? Vi er klar til at hjælpe dig, så du kan få flere kunder og mere omsætning. Har du brug for rådgivning om Google Ads, kan du kontakte os på tlf. eller mail. Vi ser frem til at tage en snak med dig, hvorefter vi kan udarbejder et tilbud til dig. Ellers send dine oplysninger med formularen her på siden – så giver vi dig et kald.

start din digitale rejse

Gratis potentialeanalyse

Ønsker du at få belyst din eksisterende Google Ads-indsats, så du kan bygge videre på din marketing strategi? Hos SearchComet laver vi en gratis potentialeanalyse, som kan skabe klarhed omkring dit brug af Google Ads. Samtidig modtager du også optimeringsforslag, så du har mulighed for at forbedre dine indsatser. Efterfølgende kan vi afholde et møde, hvor vi gerne præsenterer og uddyber analysen. Udfyld formularen herunder, hvis vi skal udarbejde en potentialeanalyse til dig.

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer

  Dit domæne

  Indtast tre konkurrenter (valgfrit)

  Potentialeanalysen kan indeholde:

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skitsering af, hvordan du bedst opnår dine mål

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af fejl og mangler

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af synlighed, trafik og afkast

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Muligheder for udvidelse af trafik med højt afkast

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af din markeds- og konkurrencesituation

  FAQ

  Forpligter jeg mig til noget?

  En gratis potentialeanalyse er helt uforpligtende.

  Det er helt op til dig, om du ønsker et møde, hvor vi kan gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan eller du selv vil arbejde videre med dine online aktiviteter.

  Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

  Så snart du har indsendt dine oplysninger, vil vi kontakte dig og stille dig et par hurtige spørgsmål, som kan afdække dine nuværende online aktiviteter og eventuelle bemærkning, du måtte have til udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

  Herefter vil vi påbegynde udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

  Hvordan får jeg min potentialeanalyse?

  Så snart vi har færdiggjort din analyse, vil vi sende den til dig via mail. Herefter kontakter vi dig over telefon, for at gennemgå analysen sammen med dig.

  Hvis du har lyst, kan vi komme ud og præsentere vores fund – således gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan.