Google Ads i Brønderslev

Med SearchComet får du den bedste Google Ads-løsning uanset om din virksomhed er i Brønderslev, eller om du målretter personer i Brønderslev. Hos SearchComet værdsætter vi nærhed og relationer med vores kunder, så her får du et samarbejde skræddersyet dine behov. Dette ser vores kunder mange fordele i, da vi kan behandle kunderne forskelligt ud fra konteksten af deres situation. Vi kan derfor også prale af, at vores kunder roser os på diverse anmeldelsessider. Interesseret i en Google Ads-løsning? Kontakt os i dag!

Kontakt os Gratis potentialeanalyse

Hvorfor Google Ads i Brønderslev?

Digital synlighed er ekstremt vigtigt, for at du kan opnå konstant vækst i disse tider. Derfor skal du virkelig overveje, at se på mulighederne inden for Google Ads. SearchComet hjælper dig med at indfri dette potentiale, ved at udtænke en strategi, der udnytter dine styrker i markedet. Hos os lytter vi til dine ønsker til KPIer, så vi arbejder mod et fælles mål. Vores fokus på at opnå dine mål gør, at vi skaber et bedre samarbejde skræddersyet til dine behov.

SearchComet er et digitalt marketing bureau, som har flere års erfaring inden for Google Ads. På baggrund af vores rige erfaring, sikrer vi, at din virksomhed i Brønderslev opnår succes online. Dette gør vi med et tæt Google Ads-samarbejde, hvor omdrejningspunktet er din virksomheds målsætninger. Derved får du en ambitiøs samarbejdspartner, som løfter virksomhedens Google Ads-indsats til nye højder. Og samtidig får du professionel Google Ads-rådgivning, så du får en dyb indsigt i Google Ads og Google Ads-strategien for din virksomhed.

er udgangspunktet at fastlægge dine mål. Når dine mål er kortlagt, ser vi kort på din nuværende Google Ads-situation. Derved får vi indsigt i optimeringsmuligheder, så vi kan forme en grundig Google Ads-plan. Vores fokus er altid på data, da vi herved kan sikre, at vores arbejde skaber resultater. Det kommer din virksomhed til gode, da dataindsigten tillader, at vi finder den optimale strategi.

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Google Ads i Brønderslev

Men hvorfor skal du netop samarbejde med os? Vi er ikke som andre bureauer, da vi går ind for den helt personlige kontakt. Derfor gør vi alt for, at du inddrages i processen, så du har indsigt i alt vi gør. Vores mål er, at vores aktiviteter skal være lønsomme, da vi herved får det bedste samarbejde. Derfor er det også vigtigt, at vi har fokus på dine KPIer, så vi kan sikre, at de bliver nået. Vores fokus på nærhed og personlig engagement betyder, at du vil opleve en helt unik kundeservice, uanset hvor stor din virksomhed er.

Vores fokus på gennemsigtighed mærkes i samarbejdet, ved at vi deler opgavelister hver måned samt resultaterne for måneden. Dette sker gennem vores marketing dashboard, hvor du får indsigt i dine marketingaktiviteters udvikling. Dette gør vi for at etablere den troværdighed, som er med til at skabe et helt specielt Google Ads-samarbejde. Vi kan også invitere på løbende møder gennem samarbejdet, hvor vi kan evaluere samarbejdet. Så kan vi få mere fokus på det, du føler er vigtigst, så vi løbende forbedrer og optimerer samarbejdet.

Har du brug for et (nyt) Google Ads-bureau, som kan øge din virksomheds synlighed online (også i Brønderslev)? Hos SearchComet står vi klar til at hjælpe, så du kan få adgang til en helt ny kundegruppe. Vil du vide mere om et Google Ads-samarbejde, er du velkommen til at ringe eller sende os en mail. Lad os tage en uforpligtende snak, hvor vi samtidig fortæller lidt om, hvordan et Google Ads-samarbejde kunne se ud. Ellers send dine oplysninger med formularen her på siden – så kontaktes du hurtigst muligt.

start din digitale rejse

Gratis potentialeanalyse

Ønsker du at få belyst din eksisterende Google Ads-indsats, så du kan få ny inspiration og vækst? Vi udarbejder gerne en gratis potentialeanalyse, som giver dig et billede af din eksisterende Google Ads-indsats. Samtidig får du optimeringsforslag, så du kan få flere konverteringer. Efterfølgende kan vi besøge din virksomhed, hvor vi kan præsentere potentialeanalysen og tale mere om din Google Ads-indsats. Udfyld potentialeanalyse-formularen herunder, hvis vi skal udarbejde en potentialeanalyse til dig.

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer

  Dit domæne

  Indtast tre konkurrenter (valgfrit)

  Potentialeanalysen kan indeholde:

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skitsering af, hvordan du bedst opnår dine mål

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af fejl og mangler

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af synlighed, trafik og afkast

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Muligheder for udvidelse af trafik med højt afkast

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af din markeds- og konkurrencesituation

  FAQ

  Forpligter jeg mig til noget?

  En gratis potentialeanalyse er helt uforpligtende.

  Det er helt op til dig, om du ønsker et møde, hvor vi kan gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan eller du selv vil arbejde videre med dine online aktiviteter.

  Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

  Så snart du har indsendt dine oplysninger, vil vi kontakte dig og stille dig et par hurtige spørgsmål, som kan afdække dine nuværende online aktiviteter og eventuelle bemærkning, du måtte have til udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

  Herefter vil vi påbegynde udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

  Hvordan får jeg min potentialeanalyse?

  Så snart vi har færdiggjort din analyse, vil vi sende den til dig via mail. Herefter kontakter vi dig over telefon, for at gennemgå analysen sammen med dig.

  Hvis du har lyst, kan vi komme ud og præsentere vores fund – således gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan.