Google Ads i Brande

Vil du have en Google Ads-løsning, der giver øget synlighed og omsætning uanset om din virksomhed er placeret i Brande eller andre steder i Danmark. Hos SearchComet er vores værdier tæt og åben dialog, så her vil du få en god kundeservice ud over det sædvanlige. Dette kommer dig til gode, da det skaber flere og bedre resultater. Vi kan derfor også være stolte af, at vi har høj kundetilfredsstillelse. Vil du høre mere? Sammen finder vi den bedste løsning til dine behov!

Kontakt os Gratis potentialeanalyse

Du kan få hjælp til:

✔️ SEO

✔️ Linkbuilding

✔️ Teknisk SEO

✔️ Google Adwords

✔️ Facebook Ads

✔️ Instagram annoncering

✔️ Microsoft Ads (Bing)

✔️ LinkedIn annoncering

✔️ Affiliate marketing

  Hvorfor Google Ads i Brande?

  Digital synlighed er ekstremt vigtigt, for at du kan slå dine konkurrenter. Derfor skal du virkelig overveje, at se nærmere på Google Ads som marketing initiativ. Vi giver dig de bedste forudsætninger for succes, ved at udtænke en strategi, der udnytter dine styrker i markedet. Vi lytter til dine behov, og aftaler KPIer at arbejde ud fra, så vi har en fælles forståelse af, hvad målet med initiativet er. Vores fokus på dine mål gør, at vi skaber et bedre samarbejde skræddersyet til dine behov.

  SearchComet er et digitalt marketing bureau, som har flere års erfaring inden for Google Ads. Vha. en struktureret indsats, kan vi hjælpe dig og din virksomhed i Brande med at få succes online. Dette sker gennem et tæt samarbejde, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomheds KPIer. Derved vil du få en viljestærk samarbejdspartner, som er med til at skabe Google Ads-resultater for virksomheden. Derudover giver vi dig kompetent rådgivning under hele samarbejdet, så du får en dyb indsigt i Google Ads og Google Ads-strategien for din virksomhed.

  Når vi etablerer et Google Ads-samarbejde, er dine mål det første vi får fastlagt. Når vi har klarlagt dine mål med Google Ads, ser vi kort på din nuværende Google Ads-situation. Hvilket gør, at vi får identificeret mulighederne, så vi kan lave en effektiv Google Ads-strategi. Hos SearchComet tager vi udgangspunkt i den tilgængelige data, da vi herved kan sikre, at vores arbejde skaber resultater. Det vil øge sandsynligheden for succes, da vi kan identificere de lavthængende frugter, vi skal have “plukket”.

  Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Google Ads i Brande

  Men hvorfor skal du netop samarbejde med os? Vi er ikke som andre bureauer, da vi går ind for den helt personlige kontakt. Derfor er vores mål, at du får en dyb indsigt i din løsning. Vi vil være en lønsom investering, da det er sådan, vi får et lagt og produktivt samarbejde. Derfor er det også vigtigt, at vi har en tæt dialog, så du forstår, hvad der skal til, for at opnå dine mål. SearchComets fokus på et nært og personligt samarbejde betyder, at du vil opleve, at vi brænder for din virksomhed lige så meget som dig.

  ved at vi holder os selv til ansvar, ved at dele vores opgaver og resultaterne. Dette sker gennem vores marketing dashboard, som viser resultaterne af aktiviteterne i månedlige statusser. Således skaber vi den transparens, som vi anser for uundværlig i et Google Ads-samarbejde. Derudover vil vi gerne holde fysiske, online eller telefonmøder, hvor vi kan justere og evaluere samarbejdet. Det fører til, at vi hurtigt identificerer misforståelser, så vi skaber et bedre og bedre samarbejde, som tiden går.

  Har du brug for et (nyt) Google Ads-bureau, som kan skabe digital succes for din virksomhed? Vi er klar til at hjælpe dig, så du kan få adgang til en helt ny kundegruppe. Vil du vide mere om et Google Ads-samarbejde, kan du kontakte os på tlf. eller mail. Vi ser frem til at tage en snak med dig, hvor vi samtidig fortæller lidt om, hvordan et Google Ads-samarbejde kunne se ud. Du kan også vælge at udfylde formularen her på siden – så kontaktes du hurtigst muligt.

  start din digitale rejse

  Gratis potentialeanalyse

  Har du brug for indblik i din nuværende Google Ads-performance, så du kan optimere og få mere succes online? Vi har sammensat en potentialeanalyse, som kan skabe klarhed omkring dit brug af Google Ads. Samtidig får du også et overblik over dine optimeringsmuligheder, så du har mulighed for at forbedre din markedsføring. Efterfølgende kan vi afholde et møde, så vi kan præsentere analysen og tale mere om et samarbejde. Brug formularen herunder, hvis vi skal påbegynde arbejdet på din potentialeanalyse.

   Dit navn

   Din e-mail

   Dit telefonnummer

   Dit domæne

   Indtast tre konkurrenter (valgfrit)

   Potentialeanalysen kan indeholde:

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skitsering af, hvordan du bedst opnår dine mål

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af fejl og mangler

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af synlighed, trafik og afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Muligheder for udvidelse af trafik med højt afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af din markeds- og konkurrencesituation

   FAQ

   Forpligter jeg mig til noget?

   En gratis potentialeanalyse er helt uforpligtende.

   Det er helt op til dig, om du ønsker et møde, hvor vi kan gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan eller du selv vil arbejde videre med dine online aktiviteter.

   Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

   Så snart du har indsendt dine oplysninger, vil vi kontakte dig og stille dig et par hurtige spørgsmål, som kan afdække dine nuværende online aktiviteter og eventuelle bemærkning, du måtte have til udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Herefter vil vi påbegynde udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Hvordan får jeg min potentialeanalyse?

   Så snart vi har færdiggjort din analyse, vil vi sende den til dig via mail. Herefter kontakter vi dig over telefon, for at gennemgå analysen sammen med dig.

   Hvis du har lyst, kan vi komme ud og præsentere vores fund – således gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan.