Google Ads i Broager

Med SearchComet får du den bedste Google Ads-løsning – også i Broager! Hos SearchComet går vi op i at skabe tætte relationer med vores kunder, så her vil du få en seriøs partner, der sætter dine behov først. Dette er vores kunder meget glade for, da det øger vores og kundens produktivitet og indsigt. Vi kan derfor også være stolte af, at vi har fået 5 stjerner på Trustpilot, Facebook og Google. Vil du have et tilbud på Google Ads? Tag kontakt til os nu – vi glæder os til at indlede en dialog om dine muligheder!

Kontakt os Gratis potentialeanalyse

Hvorfor Google Ads i Broager?

Digital synlighed er ekstremt vigtigt, for at du kan opnå konstant vækst i disse tider. Derfor er det oplagt, at se nærmere på Google Ads som marketing initiativ. Vi hjælper med at skabe de bedste Google Ads-resultater, ved at planlægge en Google Ads-strategi med fokus på dine styrker. Vi lytter til dine behov, og aftaler KPIer at arbejde ud fra, så vi har en fælles forståelse af, hvad målet med initiativet er. Vores ønske om at forstå dine mål betyder, at vi skaber et bedre samarbejde skræddersyet til dine behov.

SearchComet er et online marketing bureau, som har flere års erfaring inden for Google Ads. På baggrund af vores rige erfaring, hjælper vi dig og din virksomhed, med at tappe ind i et nyt potentiale vha. online kanaler. Dette sker gennem et tæt samarbejde, hvor vi tager afsæt i din virksomheds KPIer. Derved får du en samarbejdspartner med stærke kompetencer, som hjælper med at højne din Google Ads-indsats. Derudover giver vi dig kompetent rådgivning under hele samarbejdet, så du får en forståelse af vores Google Ads-anbefalinger.

tager vi udgangspunkt i dine målsætning. Når dine mål er kortlagt, så laver vi en gennemgang af din nuværende situation. Hvilket gør, at vi får identificeret mulighederne, så vi kan lave en succesfuld handlingsplan for din Google Ads-indsats. Vores udgangspunkt er altid at se på konkret data, da det sikrer, at vores indsats er optimeret til din situation. Det resulterer i de bedste resultater for din virksomhed, da vi kan identificere de lavthængende frugter, vi skal have “plukket”.

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Google Ads i Broager

Hvorfor skal du samarbejde med SearchComet? Vi er ikke blot glade, når du får succes – vi vil også have dig med på rejsen. Derfor gør vi alt for, at du inddrages i processen, så du har indsigt i alt vi gør. Vores mål er, at vores aktiviteter skal være lønsomme, da vi herved sikrer, at vi får et langt samarbejde. Derfor er det også vigtigt, at vi har en tæt dialog, så du forstår, hvad der skal til, for at opnå dine mål. Vores fokus på et nært samarbejde betyder, at du vil opleve en helt unik kundeservice, uanset hvor stor din virksomhed er.

Som vi sagde tidligere, syntes vi, vi gør tingene bedre end de andre bureauer, ved at vi deler opgavelister hver måned samt resultaterne for måneden. Her laver vi et marketing dashboard, hvor du får indsigt i dine marketingaktiviteters udvikling. Således skaber vi den transparens, som skaber det bedste og mest optimale Google Ads-samarbejde. Vi har også ofte løbende statusmøder med kunder, hvor vi kan justere og evaluere samarbejdet. Det fører til, at vi hurtigt identificerer misforståelser, så vi skaber et bedre og bedre samarbejde, som tiden går.

så du kan opnå større synlighed online og i Broager. Hos SearchComet står vi klar til at hjælpe, så du kan få flere kunder og mere omsætning. Hvis du gerne vil vide mere om et potentielt Google Ads-samarbejde, er du velkommen til at ringe eller sende os en mail. Vi ser frem til at tage en snak med dig, hvor vi samtidig fortæller lidt om, hvordan et Google Ads-samarbejde kunne se ud. Ellers kan du udfylde formularen her på siden, så ringer vi dig op.

start din digitale rejse

Gratis potentialeanalyse

så du kan forbedre dine marketingindsatser? Vi udarbejder gerne en gratis potentialeanalyse, som kan give dig et overblik og indsigt i din Google Ads-indsats. Samtidig modtager du også optimeringsforslag, så du kan få flere konverteringer. Efterfølgende kommer vi gerne ud, så vi har mulighed for at præsentere analysen for dig. Send dine informationer med vores formular, hvis vi skal påbegynde arbejdet på din potentialeanalyse.

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer

  Dit domæne

  Indtast tre konkurrenter (valgfrit)

  Potentialeanalysen kan indeholde:

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skitsering af, hvordan du bedst opnår dine mål

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af fejl og mangler

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af synlighed, trafik og afkast

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Muligheder for udvidelse af trafik med højt afkast

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af din markeds- og konkurrencesituation

  FAQ

  Forpligter jeg mig til noget?

  En gratis potentialeanalyse er helt uforpligtende.

  Det er helt op til dig, om du ønsker et møde, hvor vi kan gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan eller du selv vil arbejde videre med dine online aktiviteter.

  Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

  Så snart du har indsendt dine oplysninger, vil vi kontakte dig og stille dig et par hurtige spørgsmål, som kan afdække dine nuværende online aktiviteter og eventuelle bemærkning, du måtte have til udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

  Herefter vil vi påbegynde udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

  Hvordan får jeg min potentialeanalyse?

  Så snart vi har færdiggjort din analyse, vil vi sende den til dig via mail. Herefter kontakter vi dig over telefon, for at gennemgå analysen sammen med dig.

  Hvis du har lyst, kan vi komme ud og præsentere vores fund – således gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan.