Google Ads i Brovst

Vil du have øget synlighed på nettet? Få en Google Ads løsning hos SearchComet – også i Brovst! Hos SearchComet værdsætter vi nærhed og relationer med vores kunder, så her vil du få en god kundeservice ud over det sædvanlige. Dette kommer dig til gode, da det skaber flere og bedre resultater. Derfor kan vi også prale af, at vi har meget lav kundeudskiftning. Interesseret i et samarbejde? Kontakt os i dag!

Kontakt os Gratis potentialeanalyse

Du kan få hjælp til:

✔️ SEO

✔️ Linkbuilding

✔️ Teknisk SEO

✔️ Google Adwords

✔️ Facebook Ads

✔️ Instagram annoncering

✔️ Microsoft Ads (Bing)

✔️ LinkedIn annoncering

✔️ Affiliate marketing

  Hvorfor Google Ads i Brovst?

  for at du kan slå dine konkurrenter. Derfor skal du virkelig overveje, at se nærmere på Google Ads som marketing initiativ. Vi skaber Google Ads-resultater for din virksomhed, ved at udtænke en strategi, der udnytter dine styrker i markedet. Vi tager udgangspunkt i dine målsætninger, så vi har en fælles forståelse af, hvad målet med initiativet er. Vores anerkendelse af vigtigheden af dine mål betyder, at du bliver hørt, hvilket skaber et bedre samarbejde på sigt.

  SearchComet er et Google Ads bureau, der har mange års erfaring inden for Google Ads. Vha. en struktureret indsats, hjælper vi din virksomhed i Brovst med at nå ud til nye kunder. Dette gør vi med et tæt Google Ads-samarbejde, hvor vi tager afsæt i din virksomheds KPIer. Derved får du en stærk samarbejdspartner, som er med til at skabe Google Ads-resultater for virksomheden. Derudover får du professionel sparring, så du altid har indsigt i Google Ads-strategien og hvorfor vi gør, hvad vi gør.

  er udgangspunktet at fastlægge dine mål. Når dine mål er kortlagt, så laver vi en gennemgang af din nuværende situation. Hvilket gør, at vi får identificeret mulighederne, så vi kan lave en Google Ads-strategi. Vores udgangspunkt er altid at se på konkret data, da det hjælper os, med at træffe de rette valg. Det vil øge sandsynligheden for succes, da vi kan identificere de lavthængende frugter, vi skal have “plukket”.

  Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Google Ads i Brovst

  Men hvad har vi at tilbyde? Vi er ikke som andre bureauer, da vi går ind for den helt personlige kontakt. Derfor kan du virkelig forvente, at du inddrages i processen, så du har indsigt i alt vi gør. Vi skal være lønsomme, da vi herved sikrer, at vi får et langt samarbejde. Derfor er det essentielt, at vi skal have en tæt indledende dialog omkring dine mål. Vores fokus på et nært samarbejde betyder, at du kan forvente, at du får den bedste service, uanset din løsnings størrelse.

  ved at vi deler opgavelister hver måned samt resultaterne for måneden. Dette sker gennem vores marketing dashboard, som viser dine kernetal og vores udførte opgaver. Herved skabes den gennemsigtighed, som vi anser for uundværlig i et Google Ads-samarbejde. Vi tager også gerne telefonmøder periodisk, hvor vi kan evaluere samarbejdet. Det fører til, at vi hurtigt identificerer misforståelser, så vi sikrer, at samarbejdet kun bliver forbedre.

  så du kan øge dine resultater online, også i Brovst? Vi står klar til at hjælpe dig, så du kan få adgang til en helt ny kundegruppe. Hvis du gerne vil vide mere om et potentielt Google Ads-samarbejde, kan du kontakte os på tlf. eller mail. Vi ser frem til at tage en uforpligtende snak, hvor vi samtidig fortæller lidt om, hvordan et Google Ads-samarbejde kunne se ud. Ellers kan du udfylde formularen her på siden, så kontaktes du hurtigst muligt.

  start din digitale rejse

  Gratis potentialeanalyse

  Mangler du et indblik i din aktuelle Google Ads-indsats, så du kan få ny inspiration og vækst? Vi har sammensat en potentialeanalyse, som kan klarlægge effekten af dit nuværende Google Ads-setup. Samtidig får du også et overblik over dine optimeringsmuligheder, så du har mulighed for at forbedre din markedsføring. Efter analysen er sendt, kan vi besøge dig eller holde et online møde, hvor vi kan præsentere potentialeanalysen og tale mere om din Google Ads-indsats. Udfyld potentialeanalyse-formularen herunder, hvis vi skal udarbejde en potentialeanalyse til dig.

   Dit navn

   Din e-mail

   Dit telefonnummer

   Dit domæne

   Indtast tre konkurrenter (valgfrit)

   Potentialeanalysen kan indeholde:

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skitsering af, hvordan du bedst opnår dine mål

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af fejl og mangler

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af synlighed, trafik og afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Muligheder for udvidelse af trafik med højt afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af din markeds- og konkurrencesituation

   FAQ

   Forpligter jeg mig til noget?

   En gratis potentialeanalyse er helt uforpligtende.

   Det er helt op til dig, om du ønsker et møde, hvor vi kan gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan eller du selv vil arbejde videre med dine online aktiviteter.

   Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

   Så snart du har indsendt dine oplysninger, vil vi kontakte dig og stille dig et par hurtige spørgsmål, som kan afdække dine nuværende online aktiviteter og eventuelle bemærkning, du måtte have til udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Herefter vil vi påbegynde udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Hvordan får jeg min potentialeanalyse?

   Så snart vi har færdiggjort din analyse, vil vi sende den til dig via mail. Herefter kontakter vi dig over telefon, for at gennemgå analysen sammen med dig.

   Hvis du har lyst, kan vi komme ud og præsentere vores fund – således gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan.