Google Ads i Fredensborg

Vil du have øget synlighed på nettet? Få en Google Ads løsning hos SearchComet som bureau og specialister har vi også erfaring med Google Ads i Fredensborg. Hos SearchComet værdsætter vi nærhed og relationer med vores kunder, så her vil du få en god kundeservice ud over det sædvanlige. Dette kommer dig til gode, da det resulterer i rigtig gode samarbejder. Vi kan derfor også være stolte af, at vi har fået 5 stjerner på Trustpilot, Facebook og Google. Vil du have et tilbud på Google Ads? Kontakt os i dag!

Kontakt os Gratis potentialeanalyse

Hvorfor Google Ads i Fredensborg?

for at du kan opnå konstant vækst i disse tider. Derfor er det oplagt, at se på mulighederne inden for Google Ads. SearchComet hjælper dig med at indfri dette potentiale, ved at lave en målrettet strategi med fokus på dine styrker og KPIer. Vi arbejder ud fra aftalte KPIer (Key Performance Indicators), så vi skaber de bedste forudsætninger for, at du får gode resultater. Vores fokus på dine mål gør, at vi skaber et konstruktivt samarbejde med fokus på dine behov.

Vi er et digital marketing bureau, med rig erfaring inden for Google Ads. Gennem en struktureret og effektiv tilgang, hjælper vi din virksomhed i Fredensborg med at nå ud til nye kunder. Dette sker i et tæt og personligt samarbejde, hvor omdrejningspunktet er din virksomheds målsætninger. Derved får du en samarbejdspartner med stærke kompetencer, som hjælper med at højne din Google Ads-indsats. Derudover får du kvalificeret Google Ads-rådgivning, så du ved, hvorfor vi gør, hvad vi gør, for at løfte din Google Ads-strategi.

er dine mål det første vi får fastlagt. Når vi har klarlagt dine mål med Google Ads, så får vi set på din nuværende brug af Google Ads. Herved får vi et klart billede af de muligheder, så vi kan lave en effektiv Google Ads-strategi. Vores udgangspunkt er altid at se på konkret data, da vi herved kan gå mere målrettet til værks. Det kommer din virksomhed til gode, da vi kan identificere de lavthængende frugter, vi skal have “plukket”.

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Google Ads i Fredensborg

Vores spidskompetence er, at involvere os og være nærværende i samarbejdet. Derfor vil du opleve, at vi er ekstremt gennemsigtige i vores samarbejde. Vi vil være en lønsom investering, da det er sådan, vi får et godt samarbejde. Dette er årsagen til, at vi får talt om dine KPIer, så vi kan sikre, at vi lever op til dem. Vores fokus på et nært samarbejde betyder, at du vil få en engageret partner, der vil din virksomhed det bedste.

Som vi sagde tidligere, syntes vi, vi gør tingene bedre end de andre bureauer, ved at vi har masser af dialog og samtidig gør vores arbejde synligt. Dette sker gennem vores marketing dashboard, hvor du kan se dine primære tal og månedlige statusser. Således skaber vi den transparens, som vi anser for uundværlig i et Google Ads-samarbejde. Vi tager også gerne telefonmøder periodisk, hvor vi har mulighed for at reorientere samarbejdet. Så får vi en bedre forståelse af hinanden, så vi opnår en gnidningsfrit og positivt samarbejde.

Vil du have et samarbejde med et ærligt og åbent Google Ads bureau, så du kan opnå større synlighed online og i Fredensborg. Vi er klar til at hjælpe dig, så du kan opnå dine vækstmål. Vil du høre mere om dine Google Ads-muligheder, kan du altid give os et kald eller sende en mail. Vi tilbyder et uforpligtende møde, hvor vi lærer mere om din virksomhed, så vi kan lave et tilbud til dig. Alternativt kan du kontakte os via kontaktformularen – så kontakter vi dig.

start din digitale rejse

Gratis potentialeanalyse

Ønsker du at få belyst din eksisterende Google Ads-indsats, så du kan få ny inspiration og vækst? Vi laver gratis potentialeanalyser, som kan klarlægge effekten af dit nuværende Google Ads-setup. Samtidig modtager du også optimeringsforslag, så du kan forbedre din virksomheds synlighed online. Efterfølgende kommer vi gerne ud, hvor vi snakker om analysen og et muligt samarbejde. Send dine informationer med vores formular, hvis du ønsker at modtage en potentialeanalyse.

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer

  Dit domæne

  Indtast tre konkurrenter (valgfrit)

  Potentialeanalysen kan indeholde:

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skitsering af, hvordan du bedst opnår dine mål

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af fejl og mangler

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af synlighed, trafik og afkast

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Muligheder for udvidelse af trafik med højt afkast

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af din markeds- og konkurrencesituation

  FAQ

  Forpligter jeg mig til noget?

  En gratis potentialeanalyse er helt uforpligtende.

  Det er helt op til dig, om du ønsker et møde, hvor vi kan gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan eller du selv vil arbejde videre med dine online aktiviteter.

  Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

  Så snart du har indsendt dine oplysninger, vil vi kontakte dig og stille dig et par hurtige spørgsmål, som kan afdække dine nuværende online aktiviteter og eventuelle bemærkning, du måtte have til udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

  Herefter vil vi påbegynde udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

  Hvordan får jeg min potentialeanalyse?

  Så snart vi har færdiggjort din analyse, vil vi sende den til dig via mail. Herefter kontakter vi dig over telefon, for at gennemgå analysen sammen med dig.

  Hvis du har lyst, kan vi komme ud og præsentere vores fund – således gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan.