Google Ads i Gistrup

Med SearchComet får du den bedste Google Ads-løsning uanset om din virksomhed er i Gistrup, eller om du målretter personer i Gistrup. Hos SearchComet er vores værdier tæt og åben dialog, så her vil du få en seriøs partner, der sætter dine behov først. Dette oplever vores kunder som en kæmpe styrke, da vi kan behandle kunderne forskelligt ud fra konteksten af deres situation. Vi er derfor også stolte af, at vi har meget lav kundeudskiftning. Interesseret i en Google Ads-løsning? Tag kontakt og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe med dine forretningsmål!

Kontakt os Gratis potentialeanalyse

Hvorfor Google Ads i Gistrup?

At være tilstedeværende online er ekstremt vigtigt, for at du kan slå dine konkurrenter. Derfor er det oplagt, at investere i Google Ads. Vi skaber Google Ads-resultater for din virksomhed, ved at planlægge en Google Ads-strategi med fokus på dine styrker. Vi lytter til dine behov, og aftaler KPIer at arbejde ud fra, så vi sikrer, at vi arbejder mod et fælles mål. Vores specialisters forståelse af dine mål gør, at vi får det optimale samarbejde med fokus på dine ønsker.

SearchComet er et online marketing bureau, med rig erfaring inden for Google Ads. Ved hjælp af effektive initiativer, hjælper vi dig og din virksomhed, med at tappe ind i et nyt potentiale vha. online kanaler. Dette gør vi med et tæt Google Ads-samarbejde, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomheds KPIer. Derved får du et hold pasionerede specialister, som løfter virksomhedens Google Ads-indsats til nye højder. Derudover vil du få rådgivning om Google Ads, så du til hver en tid har indblik i Google Ads-strategien for din virksomhed.

fastlægger vi dine formål med Google Ads. Når vi har fået indsigt i dine mål, ser vi på, hvordan du bruger Google Ads i dag. Herved får vi et klart billede af de muligheder, så vi kan lave en Google Ads-strategi. Hos SearchComet er omdrejningspunktet den data, vi har til rådighed, da det sikrer, at vores indsats er optimeret til din situation. Dette kommer dig til gode, da vi kan finde det oplagte potentiale, vi skal optimere på.

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Google Ads i Gistrup

Men hvorfor arbejde sammen med SearchComet? Vores spidskompetence er, at involvere os og være nærværende i samarbejdet. Vi går den ekstra mil for, at du får en dyb indsigt i din løsning. Vores mål er, at vores aktiviteter skal være lønsomme, da vi herved får det bedste samarbejde. Derfor er det også vigtigt, at vi har fokus på dine KPIer, så vi kan sikre, at de bliver nået. Vores fokus på nærhed og personlig engagement betyder, at du kan forvente, at du får den bedste service, uanset din løsnings størrelse.

Som vi sagde tidligere, syntes vi, vi gør tingene bedre end de andre bureauer, ved at vi deler opgavelister hver måned samt resultaterne for måneden. Dette kommunikeres vha. et kundedashboard, hvor du får indsigt i dine marketingaktiviteters udvikling. Således skaber vi den transparens, som vi mener er nødvendig for et effektivt Google Ads-samarbejde. Vi har også ofte løbende statusmøder med kunder, hvor vi kan justere og evaluere samarbejdet. Det fører til, at vi hurtigt identificerer misforståelser, så vi skaber et bedre og bedre samarbejde, som tiden går.

Lyder det interessant, og søger du et Google Ads-samarbejde, som kan løfte din forretnings resultater på nettet? Vi står klar til at hjælpe dig, så du kan få flere kunder og mere omsætning. Vil du høre mere om dine Google Ads-muligheder, kan du altid give os et kald eller sende en mail. Vi ser frem til at tage en snak med dig, hvor vi samtidig fortæller lidt om, hvordan et Google Ads-samarbejde kunne se ud. Ellers send dine oplysninger med formularen her på siden – så kontakter vi dig.

start din digitale rejse

Gratis potentialeanalyse

Mangler du et indblik i din aktuelle Google Ads-indsats, så du kan optimere og få mere succes online? Hos SearchComet har vi udarbejdet en potentialeanalyse, som giver dig overblik over dine nuværende Google Ads-aktiviteter. Derudover giver vi indsigt i dine optimeringsmuligheder, så du kan få flere konverteringer. Efterfølgende kan vi besøge din virksomhed, hvor vi kan præsentere potentialeanalysen og tale mere om din Google Ads-indsats. Brug formularen herunder, hvis du ønsker at modtage en potentialeanalyse.

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer

  Dit domæne

  Indtast tre konkurrenter (valgfrit)

  Potentialeanalysen kan indeholde:

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skitsering af, hvordan du bedst opnår dine mål

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af fejl og mangler

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af synlighed, trafik og afkast

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Muligheder for udvidelse af trafik med højt afkast

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af din markeds- og konkurrencesituation

  FAQ

  Forpligter jeg mig til noget?

  En gratis potentialeanalyse er helt uforpligtende.

  Det er helt op til dig, om du ønsker et møde, hvor vi kan gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan eller du selv vil arbejde videre med dine online aktiviteter.

  Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

  Så snart du har indsendt dine oplysninger, vil vi kontakte dig og stille dig et par hurtige spørgsmål, som kan afdække dine nuværende online aktiviteter og eventuelle bemærkning, du måtte have til udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

  Herefter vil vi påbegynde udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

  Hvordan får jeg min potentialeanalyse?

  Så snart vi har færdiggjort din analyse, vil vi sende den til dig via mail. Herefter kontakter vi dig over telefon, for at gennemgå analysen sammen med dig.

  Hvis du har lyst, kan vi komme ud og præsentere vores fund – således gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan.