Google Ads i Havdrup

Vil du have øget synlighed på nettet? Få en Google Ads løsning hos SearchComet uanset om din virksomhed er i Havdrup, eller om du målretter personer i Havdrup. Hos SearchComet går vi op i at skabe tætte relationer med vores kunder, så her vil du få en seriøs partner, der sætter dine behov først. Dette er populært blandt vores kunder, da det øger vores og kundens produktivitet og indsigt. Vi er derfor også stolte af, at vores kunder giver os 5/5 stjerner. Interesseret i et samarbejde? Kontakt os i dag!

Kontakt os Gratis potentialeanalyse

Du kan få hjælp til:

✔️ SEO

✔️ Linkbuilding

✔️ Teknisk SEO

✔️ Google Adwords

✔️ Facebook Ads

✔️ Instagram annoncering

✔️ Microsoft Ads (Bing)

✔️ LinkedIn annoncering

✔️ Affiliate marketing

  Hvorfor Google Ads i Havdrup?

  Din digitale tilstedeværelse er ekstrem vigtig, for at du kan slå dine konkurrenter. Derfor er det vigtigere end nogensinde, at se nærmere på Google Ads som marketing initiativ. Vi giver dig de bedste forudsætninger for succes, ved at planlægge en Google Ads-strategi med fokus på dine styrker. Vi arbejder ud fra aftalte KPIer (Key Performance Indicators), så vi sikrer, at vi arbejder mod et fælles mål. Vores fokus på at opnå dine mål gør, at vi får et tættere samarbejde, og det sikrer, at du bliver hørt.

  som har arbejdet med Google Ads i mange år. På baggrund af vores rige erfaring, hjælper vi din virksomhed i Havdrup med at nå ud til nye kunder. Dette sker gennem et tæt samarbejde, hvor omdrejningspunktet er din virksomheds målsætninger. Derved vil du få en viljestærk samarbejdspartner, som skaber solide Google Ads-resultater for virksomheden. Og samtidig får du professionel Google Ads-rådgivning, så du får en forståelse af vores Google Ads-anbefalinger.

  Når vi starter vores samarbejde, fastlægger vi dine formål med Google Ads. Når dine mål er kortlagt, ser vi på, hvordan du bruger Google Ads i dag. Herved får vi et klart billede af de muligheder, så vi kan lave en effektiv Google Ads-strategi. Hos SearchComet er omdrejningspunktet den data, vi har til rådighed, da vi herved kan gå mere målrettet til værks. Dette betyder bedre resultater for dig, da vi kan finde det oplagte potentiale, vi skal optimere på.

  Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Google Ads i Havdrup

  Men hvorfor skal du netop samarbejde med os? Vi er ikke som andre bureauer, da vi går ind for den helt personlige kontakt. Derfor gør vi alt for, at du bliver involveret i din løsning. Vores mål er, at vores aktiviteter skal være lønsomme, da det er sådan, vi får et godt samarbejde. Dette er netop årsagen til, at vi har fokus på dine KPIer, så vi kan sikre, at de bliver nået. Vores nærværende samarbejdsform betyder, at du kan forvente, at du får den bedste service, uanset din løsnings størrelse.

  Som sagt går vi op i gennemsigtighed, og det mærkes, ved at vi har masser af dialog og samtidig gør vores arbejde synligt. Det gør vi gennem vores eget dashboard, som viser resultaterne af aktiviteterne i månedlige statusser. Dette er med til at skabe den gennemsigtighed, som er med til at skabe et helt specielt Google Ads-samarbejde. Derudover vil vi gerne holde fysiske, online eller telefonmøder, hvor vi kan evaluere samarbejdet. Derved løser vi eventuelle problemstillinger hurtigt, så vi sikrer, at samarbejdet kun bliver forbedre.

  Har du brug for et (nyt) Google Ads-bureau, som kan øge din virksomheds synlighed online (også i Havdrup)? Vores specialister står klar til at hjælpe dig, så du kan øge din virksomheds omsætning. Vil du vide mere om et Google Ads-samarbejde, er du velkommen til at ringe eller sende os en mail. Vi tilbyder et uforpligtende møde, hvor vi også kan estimere en mulig Google Ads-løsning for dig. Alternativt kan du kontakte os via kontaktformularen – så kontaktes du hurtigst muligt.

  start din digitale rejse

  Gratis potentialeanalyse

  Mangler du et indblik i din aktuelle Google Ads-indsats, så du kan optimere og få mere succes online? Hos SearchComet har vi udarbejdet en potentialeanalyse, som giver dig overblik over dine nuværende Google Ads-aktiviteter. Samtidig modtager du også optimeringsforslag, så du kan få flere konverteringer. Efterfølgende kan vi besøge din virksomhed, så vi har mulighed for at præsentere analysen for dig. Udfyld og send formularen herunder, hvis vi skal påbegynde arbejdet på din potentialeanalyse.

   Dit navn

   Din e-mail

   Dit telefonnummer

   Dit domæne

   Indtast tre konkurrenter (valgfrit)

   Potentialeanalysen kan indeholde:

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skitsering af, hvordan du bedst opnår dine mål

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af fejl og mangler

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af synlighed, trafik og afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Muligheder for udvidelse af trafik med højt afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af din markeds- og konkurrencesituation

   FAQ

   Forpligter jeg mig til noget?

   En gratis potentialeanalyse er helt uforpligtende.

   Det er helt op til dig, om du ønsker et møde, hvor vi kan gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan eller du selv vil arbejde videre med dine online aktiviteter.

   Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

   Så snart du har indsendt dine oplysninger, vil vi kontakte dig og stille dig et par hurtige spørgsmål, som kan afdække dine nuværende online aktiviteter og eventuelle bemærkning, du måtte have til udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Herefter vil vi påbegynde udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Hvordan får jeg min potentialeanalyse?

   Så snart vi har færdiggjort din analyse, vil vi sende den til dig via mail. Herefter kontakter vi dig over telefon, for at gennemgå analysen sammen med dig.

   Hvis du har lyst, kan vi komme ud og præsentere vores fund – således gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan.