Google Ads i Hornslet

– også i Hornslet! Hos SearchComet er vores værdier tæt og åben dialog, så her får du et samarbejde skræddersyet dine behov. Dette oplever vores kunder som en kæmpe styrke, da vi kan behandle kunderne forskelligt ud fra konteksten af deres situation. Vi er derfor også stolte af, at vi har fået 5 stjerner på Trustpilot, Facebook og Google. Vil du have et tilbud på Google Ads? Kontakt os i dag!

Kontakt os Gratis potentialeanalyse

Du kan få hjælp til:

✔️ SEO

✔️ Linkbuilding

✔️ Teknisk SEO

✔️ Google Adwords

✔️ Facebook Ads

✔️ Instagram annoncering

✔️ Microsoft Ads (Bing)

✔️ LinkedIn annoncering

✔️ Affiliate marketing

  Hvorfor Google Ads i Hornslet?

  Din digitale tilstedeværelse er ekstrem vigtig, for at du kan bibeholde din konkurrenceevne. Derfor er det vigtigt, at investere i Google Ads. Vi hjælper med at skabe de bedste Google Ads-resultater, ved at lave en målrettet strategi med fokus på dine styrker og KPIer. Vi arbejder ud fra aftalte KPIer (Key Performance Indicators), så vi skaber de bedste forudsætninger for, at du får gode resultater. Vores specialisters forståelse af dine mål gør, at vi får et tættere samarbejde, og det sikrer, at du bliver hørt.

  SearchComet er et Google Ads bureau, der har mange års erfaring inden for Google Ads. Gennem en målrettet strategi, hjælper vi din virksomhed i Hornslet med at nå ud til nye kunder. Dette sker gennem et nært Google Ads-samarbejde, hvor udgangspunktet er dine målsætninger. Derved vil du få en viljestærk samarbejdspartner, som løfter virksomhedens Google Ads-indsats til nye højder. Og samtidig får du professionel Google Ads-rådgivning, så du får en forståelse af vores Google Ads-anbefalinger.

  Når vi indleder et Google Ads-samarbejde, får vi fastlagt dine målsætning. Når vi har fundet ud af dine mål med Google Ads, ser vi nærmere på, hvordan du bruger Google Ads i dag. Derved får vi indsigt i optimeringsmuligheder, så vi kan forme en grundig Google Ads-plan. Vores fokus er altid på data, da vi herved kan sikre, at vores arbejde skaber resultater. Det resulterer i de bedste resultater for din virksomhed, da vi herved kan optimere hele Google Ads-processen.

  Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Google Ads i Hornslet

  Men hvorfor arbejde sammen med SearchComet? Vores spidskompetence er, at involvere os og være nærværende i samarbejdet. Derfor vil du opleve, at du får en dyb indsigt i din løsning. Vores mål er, at vores aktiviteter skal være lønsomme, da det er sådan, vi får et lagt og produktivt samarbejde. Dette er årsagen til, at vi har fokus på dine KPIer, så vi kan sikre, at de bliver nået. Vores integritet og fokus på dig som kunde betyder, at du kan forvente, at du får den bedste service, uanset din løsnings størrelse.

  ved at vi gør resultaterne og opgaverne klare hver måned. Dette kommunikeres vha. et kundedashboard, hvor du kan se dine primære tal og månedlige statusser. Dette gør vi for at opbygge den troværdighed, som skaber det bedste og mest optimale Google Ads-samarbejde. Vi tager også gerne telefonmøder periodisk, hvor vi kan evaluere samarbejdet. Derved får vi løst eventuelle misforståelser effektivt, så vi opnår en gnidningsfrit og positivt samarbejde.

  Ønsker du et ærligt og datadrevet Google Ads-bureau, som kan øge din virksomheds synlighed online (også i Hornslet)? Vores specialister står klar til at hjælpe dig, så du kan øge din virksomheds omsætning. Har du brug for rådgivning om Google Ads, kan du altid give os et kald eller sende en mail. Vi ser frem til at tage en snak med dig, hvorefter vi kan udarbejder et tilbud til dig. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden – så ringer vi dig op.

  start din digitale rejse

  Gratis potentialeanalyse

  Vil du gerne have klarlagt dit Google Ads-potentiale, så du kan få ny inspiration og vækst? Vi udarbejder gerne en gratis potentialeanalyse, som giver dig overblik over dine nuværende Google Ads-aktiviteter. Samtidig får du optimeringsforslag, så du kan få flere konverteringer. Efter analysen er sendt, kan vi besøge dig eller holde et online møde, så vi kan præsentere analysen og tale mere om et samarbejde. Brug formularen herunder, hvis vi skal udarbejde en potentialeanalyse til dig.

   Dit navn

   Din e-mail

   Dit telefonnummer

   Dit domæne

   Indtast tre konkurrenter (valgfrit)

   Potentialeanalysen kan indeholde:

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skitsering af, hvordan du bedst opnår dine mål

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af fejl og mangler

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af synlighed, trafik og afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Muligheder for udvidelse af trafik med højt afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af din markeds- og konkurrencesituation

   FAQ

   Forpligter jeg mig til noget?

   En gratis potentialeanalyse er helt uforpligtende.

   Det er helt op til dig, om du ønsker et møde, hvor vi kan gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan eller du selv vil arbejde videre med dine online aktiviteter.

   Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

   Så snart du har indsendt dine oplysninger, vil vi kontakte dig og stille dig et par hurtige spørgsmål, som kan afdække dine nuværende online aktiviteter og eventuelle bemærkning, du måtte have til udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Herefter vil vi påbegynde udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Hvordan får jeg min potentialeanalyse?

   Så snart vi har færdiggjort din analyse, vil vi sende den til dig via mail. Herefter kontakter vi dig over telefon, for at gennemgå analysen sammen med dig.

   Hvis du har lyst, kan vi komme ud og præsentere vores fund – således gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan.