Google Ads i Kerteminde

Med SearchComet får du den bedste Google Ads-løsning uanset om din virksomhed er i Kerteminde, eller om du målretter personer i Kerteminde. Hos SearchComet går vi op i at skabe tætte relationer med vores kunder, så her vil du få en god kundeservice ud over det sædvanlige. Dette oplever vores kunder som en kæmpe styrke, da det skaber flere og bedre resultater. Vi kan derfor også være stolte af, at vores kunder roser os på diverse anmeldelsessider. Vil du også opnå ny synlighed? Tag kontakt til os nu – vi glæder os til at indlede en dialog om dine muligheder!

Kontakt os Gratis potentialeanalyse

Hvorfor Google Ads i Kerteminde?

Digital synlighed er ekstremt vigtigt, for at du kan opnå konstant vækst i disse tider. Derfor er det vigtigere end nogensinde, at investere i Google Ads. Vi giver dig de bedste forudsætninger for succes, ved at udtænke en strategi, der udnytter dine styrker i markedet. Hos os lytter vi til dine ønsker til KPIer, så vi har en fælles forståelse af, hvad målet med initiativet er. Vores fokus på dine mål gør, at du bliver hørt, hvilket skaber et bedre samarbejde på sigt.

SearchComet er et digitalt marketing bureau, med rig erfaring inden for Google Ads. Ved hjælp af effektive initiativer, kan vi hjælpe dig og din virksomhed i Kerteminde med at få succes online. Dette gør vi i samarbejde med dig, hvor udgangspunktet er dine målsætninger. Derved får du en ambitiøs samarbejdspartner, som skaber solide Google Ads-resultater for virksomheden. Og samtidig får du professionel Google Ads-rådgivning, så du ved, hvorfor vi gør, hvad vi gør, for at løfte din Google Ads-strategi.

Når vi starter vores samarbejde, tager vi udgangspunkt i dine målsætning. Når vi har klarlagt dine mål med Google Ads, så laver vi en gennemgang af din nuværende situation. Herved får vi et klart billede af de muligheder, så vi kan lave en effektiv Google Ads-strategi. Hos SearchComet tager vi afsæt i din historiske data, da vi herved kan gå mere målrettet til værks. Det vil øge sandsynligheden for succes, da vi kan finde det oplagte potentiale, vi skal optimere på.

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Google Ads i Kerteminde

Men hvorfor arbejde sammen med SearchComet? Vi er ikke blot glade, når du får succes – vi vil også have dig med på rejsen. Vi går den ekstra mil for, at du inddrages i processen, så du har indsigt i alt vi gør. Vores hovedformål er, at være en lønsom investering, da vi herved får det bedste samarbejde. Dette er grunden til, at vi skal have en tæt indledende dialog omkring dine mål. Vores fokus på nærhed og personlig engagement betyder, at du vil opleve, at vi brænder for din virksomhed lige så meget som dig.

Som sagt går vi op i gennemsigtighed, og det mærkes, ved at vi holder os selv til ansvar, ved at dele vores opgaver og resultaterne. Dette kommunikeres vha. et kundedashboard, som giver dig indblik i dine aktiviteter. Herved skabes den gennemsigtighed, som skaber det bedste og mest optimale Google Ads-samarbejde. Vi har også ofte løbende statusmøder med kunder, hvor vi har mulighed for at reorientere samarbejdet. Så får vi en bedre forståelse af hinanden, så vi skaber et bedre og bedre samarbejde, som tiden går.

Har du brug for et (nyt) Google Ads-bureau, som kan skabe digital succes for din virksomhed? Vores specialister hjælper dig, så du kan opnå dine vækstmål. Ønsker du at vide mere om et samarbejde, kan du kontakte os på tlf. eller mail. Vi ser frem til at tale med dig, hvor vi også kan estimere en mulig Google Ads-løsning for dig. Alternativt kan du kontakte os via kontaktformularen – så ringer vi dig op.

start din digitale rejse

Gratis potentialeanalyse

så du kan bygge videre på din marketing strategi? Vi laver gratis potentialeanalyser, som kan skabe klarhed omkring dit brug af Google Ads. Samtidig får du optimeringsforslag, så du har mulighed for at forbedre dine indsatser. Efter analysen er sendt, kan vi besøge dig eller holde et online møde, hvor vi gerne præsenterer og uddyber analysen. Send dine informationer med vores formular, hvis vi skal starte arbejdet på din helt egen potentialeanalyse.

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer

  Dit domæne

  Indtast tre konkurrenter (valgfrit)

  Potentialeanalysen kan indeholde:

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skitsering af, hvordan du bedst opnår dine mål

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af fejl og mangler

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af synlighed, trafik og afkast

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Muligheder for udvidelse af trafik med højt afkast

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af din markeds- og konkurrencesituation

  FAQ

  Forpligter jeg mig til noget?

  En gratis potentialeanalyse er helt uforpligtende.

  Det er helt op til dig, om du ønsker et møde, hvor vi kan gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan eller du selv vil arbejde videre med dine online aktiviteter.

  Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

  Så snart du har indsendt dine oplysninger, vil vi kontakte dig og stille dig et par hurtige spørgsmål, som kan afdække dine nuværende online aktiviteter og eventuelle bemærkning, du måtte have til udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

  Herefter vil vi påbegynde udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

  Hvordan får jeg min potentialeanalyse?

  Så snart vi har færdiggjort din analyse, vil vi sende den til dig via mail. Herefter kontakter vi dig over telefon, for at gennemgå analysen sammen med dig.

  Hvis du har lyst, kan vi komme ud og præsentere vores fund – således gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan.