Google Ads i Løgten-Skødstrup

Vil du have en Google Ads-løsning, der giver øget synlighed og omsætning om så din virksomhed er i Løgten-Skødstrup eller andre dele af landet. Hos SearchComet går vi ind for et tæt samarbejde, så her er du garanteret en sparringspartner, der brænder for din forretning. Dette ser vores kunder mange fordele i, da det resulterer i rigtig gode samarbejder. Vi er derfor også stolte af, at vi har fået 5 stjerner på Trustpilot, Facebook og Google. Interesseret i en Google Ads-løsning? Kontakt os i dag!

Kontakt os Gratis potentialeanalyse

Du kan få hjælp til:

✔️ SEO

✔️ Linkbuilding

✔️ Teknisk SEO

✔️ Google Adwords

✔️ Facebook Ads

✔️ Instagram annoncering

✔️ Microsoft Ads (Bing)

✔️ LinkedIn annoncering

✔️ Affiliate marketing

  Hvorfor Google Ads i Løgten-Skødstrup?

  Din synlighed online er vigtig, for at du kan slå dine konkurrenter. Derfor skal du virkelig overveje, at bruge de mange muligheder inden for digital markedsføring. Vi sikrer gode Google Ads-resultater, ved at lave en målrettet strategi med fokus på dine styrker og KPIer. Vi arbejder ud fra aftalte KPIer (Key Performance Indicators), så der ikke er tvivl om, hvad vi skal opnå. Vores ønske om at forstå dine mål betyder, at vi får det optimale samarbejde med fokus på dine ønsker.

  SearchComet er et online marketing bureau, som gennem mange år har arbejdet med Google Ads. På baggrund af vores rige erfaring, hjælper vi dig og din virksomhed, med at tappe ind i et nyt potentiale vha. online kanaler. Dette sker gennem et nært Google Ads-samarbejde, hvor udgangspunktet er dine målsætninger. Derved får du en ambitiøs samarbejdspartner, som hjælper med at højne din Google Ads-indsats. Og samtidig får du professionel Google Ads-rådgivning, så du til hver en tid har indblik i Google Ads-strategien for din virksomhed.

  Når vi starter et Google Ads-samarbejde, fastlægger vi dine formål med Google Ads. Når dine mål er kortlagt, ser vi på, hvordan du bruger Google Ads i dag. Herved får vi et klart billede af de muligheder, så vi kan lave en succesfuld handlingsplan for din Google Ads-indsats. Vores udgangspunkt er altid at se på konkret data, da vi herved kan gå mere målrettet til værks. Det vil øge sandsynligheden for succes, da vi herved kan optimere hele Google Ads-processen.

  Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Google Ads i Løgten-Skødstrup

  Men hvorfor arbejde sammen med SearchComet? Vi er fast besluttet på, at du skal få den bedste oplevelse som kunde hos os. Vi går den ekstra mil for, at vi er ekstremt gennemsigtige i vores samarbejde. Vi skal ikke være en udgift, men derimod en lønsom investering, da vi ønsker et langt og produktivt samarbejde. Dette er grunden til, at vi har fokus på dine KPIer, så vi kan sikre, at de bliver nået. Vores fokus på nærhed og personlig engagement betyder, at du vil opleve en helt unik kundeservice, uanset hvor stor din virksomhed er.

  ved at vi holder os selv til ansvar, ved at dele vores opgaver og resultaterne. Dette kommunikeres vha. et kundedashboard, hvor du får indsigt i dine marketingaktiviteters udvikling. Dette gør vi for at etablere den troværdighed, som vi mener er nødvendig for et effektivt Google Ads-samarbejde. Derudover vil vi gerne holde fysiske, online eller telefonmøder, hvor vi kan følge op på samarbejdet og resultaterne. Derved får vi løst eventuelle misforståelser effektivt, så vi løbende forbedrer og optimerer samarbejdet.

  Ønsker du et ærligt og datadrevet Google Ads-bureau, som kan skabe digital succes for din virksomhed? Vores specialister står klar til at hjælpe dig, så du kan øge din virksomheds omsætning. Vil du vide mere om et Google Ads-samarbejde, er du velkommen til at ringe eller sende os en mail. Vi ser frem til at tale med dig, hvor vi lærer mere om din virksomhed, så vi kan lave et tilbud til dig. Ellers send dine oplysninger med formularen her på siden – så kontakter vi dig.

  start din digitale rejse

  Gratis potentialeanalyse

  Har du brug for indblik i din nuværende Google Ads-performance, så du kan skalere din digitale markedsføring? Hos SearchComet har vi udarbejdet en potentialeanalyse, som giver dig overblik over dine nuværende Google Ads-aktiviteter. Derudover giver vi indsigt i dine optimeringsmuligheder, så du kan nå ud til flere potentielle kunder. Efterfølgende kan vi besøge din virksomhed, så vi kan præsentere analysen og tale mere om et samarbejde. Brug formularen herunder, hvis vi skal lave din potentialeanalyse.

   Dit navn

   Din e-mail

   Dit telefonnummer

   Dit domæne

   Indtast tre konkurrenter (valgfrit)

   Potentialeanalysen kan indeholde:

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skitsering af, hvordan du bedst opnår dine mål

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af fejl og mangler

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af synlighed, trafik og afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Muligheder for udvidelse af trafik med højt afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af din markeds- og konkurrencesituation

   FAQ

   Forpligter jeg mig til noget?

   En gratis potentialeanalyse er helt uforpligtende.

   Det er helt op til dig, om du ønsker et møde, hvor vi kan gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan eller du selv vil arbejde videre med dine online aktiviteter.

   Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

   Så snart du har indsendt dine oplysninger, vil vi kontakte dig og stille dig et par hurtige spørgsmål, som kan afdække dine nuværende online aktiviteter og eventuelle bemærkning, du måtte have til udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Herefter vil vi påbegynde udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Hvordan får jeg min potentialeanalyse?

   Så snart vi har færdiggjort din analyse, vil vi sende den til dig via mail. Herefter kontakter vi dig over telefon, for at gennemgå analysen sammen med dig.

   Hvis du har lyst, kan vi komme ud og præsentere vores fund – således gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan.