Google Ads i Odder

Vil du have en Google Ads-løsning, der giver øget synlighed og omsætning – også i Odder! Hos SearchComet får du en tæt samarbejdspartner, så her er du garanteret en sparringspartner, der brænder for din forretning. Dette er populært blandt vores kunder, da det resulterer i rigtig gode samarbejder. Vi kan derfor også være stolte af, at vores kunder roser os på diverse anmeldelsessider. Vil du høre mere? Sammen finder vi den bedste løsning til dine behov!

Kontakt os Gratis potentialeanalyse

Du kan få hjælp til:

✔️ SEO

✔️ Linkbuilding

✔️ Teknisk SEO

✔️ Google Adwords

✔️ Facebook Ads

✔️ Instagram annoncering

✔️ Microsoft Ads (Bing)

✔️ LinkedIn annoncering

✔️ Affiliate marketing

  Hvorfor Google Ads i Odder?

  Din synlighed online er vigtig, for at du kan slå dine konkurrenter. Derfor er det vigtigt, at bruge de mange muligheder inden for digital markedsføring. Vi sikrer gode Google Ads-resultater, ved at ligge en sikker, kompetent og effektiv strategi, der udnytter dine styrker. Vi lytter til dine behov, og aftaler KPIer at arbejde ud fra, så vi skaber de bedste forudsætninger for, at du får gode resultater. Vores fokus på dine mål gør, at vi får det optimale samarbejde med fokus på dine ønsker.

  SearchComet er et online marketing bureau, med rig erfaring inden for Google Ads. Gennem en målrettet strategi, hjælper vi din virksomhed i Odder med at nå ud til nye kunder. Dette gør vi med et tæt Google Ads-samarbejde, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomheds KPIer. Derved får du en ambitiøs samarbejdspartner, som skaber solide Google Ads-resultater for virksomheden. Og samtidig får du professionel Google Ads-rådgivning, så du altid har indsigt i Google Ads-strategien og hvorfor vi gør, hvad vi gør.

  Når vi starter et Google Ads-samarbejde, fastlægger vi dine formål med Google Ads. Når vi har fundet ud af dine mål med Google Ads, så får vi set på din nuværende brug af Google Ads. Derved får vi et indblik i potentielle muligheder, så vi kan udarbejde en effektiv Google Ads-plan. Hos SearchComet tager vi afsæt i din historiske data, da det hjælper os, med at træffe de rette valg. Dette kommer dig til gode, da vi kan finde det oplagte potentiale, vi skal optimere på.

  Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Google Ads i Odder

  Hvorfor skal du samarbejde med SearchComet? Vi er fast besluttet på, at du skal få den bedste oplevelse som kunde hos os. Derfor gør vi alt for, at du bliver involveret i din løsning. Vi skal være lønsomme, da vi ønsker et langt og produktivt samarbejde. Dette er årsagen til, at vi skal have en tæt indledende dialog omkring dine mål. Vores fokus på nærhed og personlig engagement betyder, at du kan forvente, at du får den bedste service, uanset din løsnings størrelse.

  ved at vi holder os selv til ansvar, ved at dele vores opgaver og resultaterne. Dette sker gennem vores marketing dashboard, som giver dig indblik i dine aktiviteter. Således skaber vi den transparens, som er med til at skabe et helt specielt Google Ads-samarbejde. Vi holder også ofte løbende møder, hvor vi kan justere og evaluere samarbejdet. Så kan vi få mere fokus på det, du føler er vigtigst, så vi opnår en gnidningsfrit og positivt samarbejde.

  Ønsker du et ærligt og datadrevet Google Ads-bureau, så du kan opnå større synlighed online og i Odder. Vi er klar til at hjælpe dig, så du kan få adgang til en helt ny kundegruppe. Hvis du gerne vil vide mere om et potentielt Google Ads-samarbejde, kan du kontakte os på tlf. eller mail. Vi ser frem til at tage en snak med dig, hvorefter vi kan udarbejder et tilbud til dig. Alternativt kan du kontakte os via kontaktformularen – så kontaktes du hurtigst muligt.

  start din digitale rejse

  Gratis potentialeanalyse

  Vil du gerne have klarlagt dit Google Ads-potentiale, så du kan optimere og få mere succes online? Hos SearchComet laver vi en gratis potentialeanalyse, som giver dig et billede af din eksisterende Google Ads-indsats. Derudover får du også anbefalinger til optimeringsforslag, så du kan forbedre din virksomheds synlighed online. Vi kører gerne ud til dit firma, hvor vi gerne præsenterer og uddyber analysen. Udfyld potentialeanalyse-formularen herunder, hvis vi skal påbegynde arbejdet på din potentialeanalyse.

   Dit navn

   Din e-mail

   Dit telefonnummer

   Dit domæne

   Indtast tre konkurrenter (valgfrit)

   Potentialeanalysen kan indeholde:

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skitsering af, hvordan du bedst opnår dine mål

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af fejl og mangler

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af synlighed, trafik og afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Muligheder for udvidelse af trafik med højt afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af din markeds- og konkurrencesituation

   FAQ

   Forpligter jeg mig til noget?

   En gratis potentialeanalyse er helt uforpligtende.

   Det er helt op til dig, om du ønsker et møde, hvor vi kan gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan eller du selv vil arbejde videre med dine online aktiviteter.

   Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

   Så snart du har indsendt dine oplysninger, vil vi kontakte dig og stille dig et par hurtige spørgsmål, som kan afdække dine nuværende online aktiviteter og eventuelle bemærkning, du måtte have til udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Herefter vil vi påbegynde udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Hvordan får jeg min potentialeanalyse?

   Så snart vi har færdiggjort din analyse, vil vi sende den til dig via mail. Herefter kontakter vi dig over telefon, for at gennemgå analysen sammen med dig.

   Hvis du har lyst, kan vi komme ud og præsentere vores fund – således gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan.