Google Ads i Ringsted

Vil du have øget synlighed på nettet? Få en Google Ads løsning hos SearchComet – også i Ringsted! Hos SearchComet er vores værdier tæt og åben dialog, så her kan vi give rådgivning og sparring, der matcher dit niveau og behov. Dette kommer dig til gode, da det skaber flere og bedre resultater. Vi er derfor også glade for, at vores kunder giver os 5/5 stjerner. Interesseret i en Google Ads-løsning? Tag kontakt og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe med dine forretningsmål!

Kontakt os Gratis potentialeanalyse

Hvorfor Google Ads i Ringsted?

for at du kan udvikle din forretning. Derfor er det en god idé, at se på mulighederne inden for Google Ads. SearchComet hjælper dig med at indfri dette potentiale, ved at planlægge en Google Ads-strategi med fokus på dine styrker. Vi arbejder ud fra aftalte KPIer (Key Performance Indicators), så der ikke er tvivl om, hvad vi skal opnå. Vores anerkendelse af vigtigheden af dine mål betyder, at vi skaber et konstruktivt samarbejde med fokus på dine behov.

SearchComet er et online marketing bureau, som har arbejdet med Google Ads i mange år. Gennem en målrettet strategi, sikrer vi, at din virksomhed i Ringsted opnår succes online. Dette sker i et tæt og personligt samarbejde, hvor vi tager afsæt i din virksomheds KPIer. Derved vil du få en viljestærk samarbejdspartner, som er med til at skabe Google Ads-resultater for virksomheden. Derudover får du professionel sparring, så du altid har indsigt i Google Ads-strategien og hvorfor vi gør, hvad vi gør.

Når vi starter vores samarbejde, får vi fastlagt dine målsætning. Når dine mål er kortlagt, ser vi på, hvordan du bruger Google Ads i dag. Hvilket gør, at vi får identificeret mulighederne, så vi kan forme en grundig Google Ads-plan. Vores udgangspunkt er altid at se på konkret data, da det sikrer, at vores indsats er optimeret til din situation. Dette kommer dig til gode, da dataindsigten tillader, at vi finder den optimale strategi.

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Google Ads i Ringsted

Men hvad har vi at tilbyde? Vi er unikke ved, at vi vil have dig med på den digitale rejse. Derfor kan du virkelig forvente, at du får en dyb indsigt i din løsning. Vores hovedformål er, at være en lønsom investering, da vi herved sikrer, at vi får et langt samarbejde. Derfor er det essentielt, at vi får talt om dine KPIer, så vi kan sikre, at vi lever op til dem. Vores nærværende samarbejdsform betyder, at du vil opleve, at vi brænder for din virksomhed lige så meget som dig.

Som sagt går vi op i gennemsigtighed, og det mærkes, ved at vi tager ansvar, og gør vores arbejde og resultater synlige. Dette sker gennem vores marketing dashboard, som viser dine kernetal og vores udførte opgaver. Således skaber vi den transparens, som er med til at skabe et helt specielt Google Ads-samarbejde. Vi kan også invitere på løbende møder gennem samarbejdet, hvor vi har mulighed for at reorientere samarbejdet. Derved får vi løst eventuelle misforståelser effektivt, så vi løbende forbedrer og optimerer samarbejdet.

som kan løfte din forretnings resultater på nettet? Vi står klar til at hjælpe dig, så du kan øge din virksomheds omsætning. Ønsker du at vide mere om et samarbejde, er du velkommen til at ringe eller sende os en mail. Vi ser frem til at tage en uforpligtende snak, hvorefter vi kan udarbejder et tilbud til dig. Du kan også vælge at udfylde formularen her på siden – så ringer vi dig op.

start din digitale rejse

Gratis potentialeanalyse

Har du brug for indblik i din nuværende Google Ads-performance, så du kan skalere din digitale markedsføring? Hos SearchComet laver vi en gratis potentialeanalyse, som kan give dig et overblik og indsigt i din Google Ads-indsats. Samtidig får du også et overblik over dine optimeringsmuligheder, så du har mulighed for at forbedre din markedsføring. Efterfølgende kan vi besøge din virksomhed, hvor vi kan præsentere potentialeanalysen og tale mere om din Google Ads-indsats. Brug formularen herunder, hvis vi skal udarbejde en potentialeanalyse til dig.

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer

  Dit domæne

  Indtast tre konkurrenter (valgfrit)

  Potentialeanalysen kan indeholde:

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skitsering af, hvordan du bedst opnår dine mål

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af fejl og mangler

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af synlighed, trafik og afkast

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Muligheder for udvidelse af trafik med højt afkast

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af din markeds- og konkurrencesituation

  FAQ

  Forpligter jeg mig til noget?

  En gratis potentialeanalyse er helt uforpligtende.

  Det er helt op til dig, om du ønsker et møde, hvor vi kan gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan eller du selv vil arbejde videre med dine online aktiviteter.

  Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

  Så snart du har indsendt dine oplysninger, vil vi kontakte dig og stille dig et par hurtige spørgsmål, som kan afdække dine nuværende online aktiviteter og eventuelle bemærkning, du måtte have til udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

  Herefter vil vi påbegynde udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

  Hvordan får jeg min potentialeanalyse?

  Så snart vi har færdiggjort din analyse, vil vi sende den til dig via mail. Herefter kontakter vi dig over telefon, for at gennemgå analysen sammen med dig.

  Hvis du har lyst, kan vi komme ud og præsentere vores fund – således gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan.