Google Ads i Rudkøbing

Google Ads i Rudkøbing. Sådan får du øget synlighed og omsætning online – også i Rudkøbing! Hos SearchComet er vores værdier tæt og åben dialog, så her vil du få en god kundeservice ud over det sædvanlige. Dette oplever vores kunder som en kæmpe styrke, da alle kunder er forskellige, og har brug for forskellige tilgange. Derfor kan vi også prale af, at vi har meget lav kundeudskiftning. Vil du høre mere? Tag kontakt og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe med dine forretningsmål!

Kontakt os Gratis potentialeanalyse

Hvorfor Google Ads i Rudkøbing?

Din digitale tilstedeværelse er ekstrem vigtig, for at du kan bibeholde din konkurrenceevne. Derfor er det en god idé, at se nærmere på Google Ads som marketing initiativ. Vi giver dig de bedste forudsætninger for succes, ved at lave en målrettet strategi med fokus på dine styrker og KPIer. Vi arbejder ud fra aftalte KPIer (Key Performance Indicators), så vi har en fælles forståelse af, hvad målet med initiativet er. Vores anerkendelse af vigtigheden af dine mål betyder, at du bliver hørt, hvilket skaber et bedre samarbejde på sigt.

SearchComet er et Google Ads bureau, med rig erfaring inden for Google Ads. Vha. en struktureret indsats, hjælper vi din virksomhed i Rudkøbing med at nå ud til nye kunder. Dette gør vi med et tæt Google Ads-samarbejde, hvor vi tager afsæt i din virksomheds KPIer. Derved får du en samarbejdspartner med stærke kompetencer, som skaber solide Google Ads-resultater for virksomheden. Derudover får du professionel sparring, så du får en dyb indsigt i Google Ads og Google Ads-strategien for din virksomhed.

Når vi starter vores samarbejde, er dine mål det første vi får fastlagt. Når vi har fået indsigt i dine mål, ser vi på, hvordan du bruger Google Ads i dag. Herved får vi et klart billede af de muligheder, så vi kan lave en succesfuld handlingsplan for din Google Ads-indsats. Vores udgangspunkt er altid at se på konkret data, da vi herved kan gå mere målrettet til værks. Det vil øge sandsynligheden for succes, da dataindsigten tillader, at vi finder den optimale strategi.

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Google Ads i Rudkøbing

Hvorfor skal du samarbejde med SearchComet? Vi er ikke som andre bureauer, da vi går ind for den helt personlige kontakt. Vi går den ekstra mil for, at du bliver involveret i din løsning. Vi skal være lønsomme, da det er sådan, vi får et lagt og produktivt samarbejde. Dette er netop årsagen til, at vi skal have en tæt indledende dialog omkring dine mål. Vores integritet og fokus på dig som kunde betyder, at du kan forvente, at du får den bedste service, uanset din løsnings størrelse.

Som nævnt tidligere er vi anderledes fra de andre bureauer, ved at vi deler opgavelister hver måned samt resultaterne for måneden. Det gør vi, ved at opsætte et marketing dashboard, hvor du får indsigt i dine marketingaktiviteters udvikling. Dette gør vi for at opbygge den troværdighed, som skaber det bedste og mest optimale Google Ads-samarbejde. Vi tager også gerne telefonmøder periodisk, hvor vi kan ændre og forbedre samarbejdet. Det fører til, at vi hurtigt identificerer misforståelser, så vi sikrer, at samarbejdet kun bliver forbedre.

Ønsker du et ærligt og datadrevet Google Ads-bureau, som kan skabe digital succes for din virksomhed? Vi er klar til at hjælpe dig, så du kan få adgang til en helt ny kundegruppe. Hvis du gerne vil vide mere om et potentielt Google Ads-samarbejde, kan du altid kontakte os. Vi tilbyder et uforpligtende møde, hvor vi lærer mere om din virksomhed, så vi kan lave et tilbud til dig. Du kan også vælge at udfylde formularen her på siden – så kontaktes du hurtigst muligt.

start din digitale rejse

Gratis potentialeanalyse

så du kan skalere din digitale markedsføring? Vi udarbejder gerne en gratis potentialeanalyse, som kan skabe klarhed omkring dit brug af Google Ads. Samtidig får du også et overblik over dine optimeringsmuligheder, så du kan forbedre din virksomheds synlighed online. Efterfølgende kan vi afholde et møde, så vi kan præsentere analysen og tale mere om et samarbejde. Send dine informationer med vores formular, hvis du ønsker at modtage en potentialeanalyse.

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer

  Dit domæne

  Indtast tre konkurrenter (valgfrit)

  Potentialeanalysen kan indeholde:

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skitsering af, hvordan du bedst opnår dine mål

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af fejl og mangler

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af synlighed, trafik og afkast

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Muligheder for udvidelse af trafik med højt afkast

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af din markeds- og konkurrencesituation

  FAQ

  Forpligter jeg mig til noget?

  En gratis potentialeanalyse er helt uforpligtende.

  Det er helt op til dig, om du ønsker et møde, hvor vi kan gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan eller du selv vil arbejde videre med dine online aktiviteter.

  Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

  Så snart du har indsendt dine oplysninger, vil vi kontakte dig og stille dig et par hurtige spørgsmål, som kan afdække dine nuværende online aktiviteter og eventuelle bemærkning, du måtte have til udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

  Herefter vil vi påbegynde udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

  Hvordan får jeg min potentialeanalyse?

  Så snart vi har færdiggjort din analyse, vil vi sende den til dig via mail. Herefter kontakter vi dig over telefon, for at gennemgå analysen sammen med dig.

  Hvis du har lyst, kan vi komme ud og præsentere vores fund – således gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan.