Google Ads i Solbjerg

Vil du have øget synlighed på nettet? Få en Google Ads løsning hos SearchComet som bureau og specialister har vi også erfaring med Google Ads i Solbjerg. Hos SearchComet er vores værdier tæt og åben dialog, så her vil du få en god kundeservice ud over det sædvanlige. Dette oplever vores kunder som en kæmpe styrke, da vi kan behandle kunderne forskelligt ud fra konteksten af deres situation. Vi kan derfor også være stolte af, at vi har fået 5 stjerner på Trustpilot, Facebook og Google. Interesseret i et samarbejde? Tag kontakt til os nu!

Kontakt os Gratis potentialeanalyse

Hvorfor Google Ads i Solbjerg?

At være tilstedeværende online er ekstremt vigtigt, for at du kan slå dine konkurrenter. Derfor er det oplagt, at investere i Google Ads. Vi hjælper med at skabe de bedste Google Ads-resultater, ved at udtænke en strategi, der udnytter dine styrker i markedet. Vi arbejder ud fra aftalte KPIer (Key Performance Indicators), så vi sikrer, at vi arbejder mod et fælles mål. Vores anerkendelse af vigtigheden af dine mål betyder, at vi skaber et konstruktivt samarbejde med fokus på dine behov.

Vi er et digital marketing bureau, som har arbejdet med Google Ads i mange år. Ved hjælp af effektive initiativer, kan vi hjælpe dig og din virksomhed i Solbjerg med at få succes online. Dette gør vi med et tæt Google Ads-samarbejde, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomheds KPIer. Derved vil du få en viljestærk samarbejdspartner, som løfter virksomhedens Google Ads-indsats til nye højder. Og samtidig får du professionel Google Ads-rådgivning, så du altid har indsigt i Google Ads-strategien og hvorfor vi gør, hvad vi gør.

Når vi starter vores samarbejde, tager vi udgangspunkt i dine målsætning. Når vi har fundet ud af dine mål med Google Ads, så laver vi en gennemgang af din nuværende situation. Herved får vi et kendskab til det potentiale, så vi kan lave en Google Ads-strategi. Hos SearchComet er omdrejningspunktet den data, vi har til rådighed, da vi herved kan sikre, at vores arbejde skaber resultater. Dette betyder bedre resultater for dig, da vi kan identificere de lavthængende frugter, vi skal have “plukket”.

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Google Ads i Solbjerg

Hvorfor skal du samarbejde med SearchComet? Vi er unikke ved, at vi vil have dig med på den digitale rejse. Derfor kan du virkelig forvente, at du inddrages i processen, så du har indsigt i alt vi gør. Vores mål er, at vores aktiviteter skal være lønsomme, da det er sådan, vi får et godt samarbejde. Derfor er det essentielt, at vi får talt om dine KPIer, så vi kan sikre, at vi lever op til dem. Vores fokus på nærhed og personlig engagement betyder, at du vil opleve, at vi brænder for din virksomhed lige så meget som dig.

ved at vi tager ansvar, og gør vores arbejde og resultater synlige. Dette sker gennem vores marketing dashboard, som viser resultaterne af aktiviteterne i månedlige statusser. Dette gør vi for at opbygge den troværdighed, som vi mener er nødvendig for et effektivt Google Ads-samarbejde. Vi holder også ofte løbende møder, hvor vi kan evaluere samarbejdet. Så får vi en bedre forståelse af hinanden, så vi sikrer, at samarbejdet kun bliver forbedre.

Vil du have et samarbejde med et ærligt og åbent Google Ads bureau, som kan øge din virksomheds synlighed online (også i Solbjerg)? Vi er klar til at hjælpe dig, så du kan få adgang til en helt ny kundegruppe. Vil du vide mere om et Google Ads-samarbejde, kan du altid kontakte os. Lad os tage en uforpligtende snak, hvor vi også kan estimere en mulig Google Ads-løsning for dig. Alternativt kan du kontakte os via kontaktformularen – så kontakter vi dig.

start din digitale rejse

Gratis potentialeanalyse

Ønsker du at få belyst din eksisterende Google Ads-indsats, så du kan skalere din digitale markedsføring? Vi har sammensat en potentialeanalyse, som giver dig et billede af din eksisterende Google Ads-indsats. Derudover giver vi indsigt i dine optimeringsmuligheder, så du har mulighed for at forbedre dine indsatser. Vi kører gerne ud til dit firma, så vi har mulighed for at præsentere analysen for dig. Brug formularen herunder, hvis vi skal påbegynde arbejdet på din potentialeanalyse.

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer

  Dit domæne

  Indtast tre konkurrenter (valgfrit)

  Potentialeanalysen kan indeholde:

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skitsering af, hvordan du bedst opnår dine mål

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af fejl og mangler

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af synlighed, trafik og afkast

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Muligheder for udvidelse af trafik med højt afkast

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af din markeds- og konkurrencesituation

  FAQ

  Forpligter jeg mig til noget?

  En gratis potentialeanalyse er helt uforpligtende.

  Det er helt op til dig, om du ønsker et møde, hvor vi kan gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan eller du selv vil arbejde videre med dine online aktiviteter.

  Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

  Så snart du har indsendt dine oplysninger, vil vi kontakte dig og stille dig et par hurtige spørgsmål, som kan afdække dine nuværende online aktiviteter og eventuelle bemærkning, du måtte have til udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

  Herefter vil vi påbegynde udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

  Hvordan får jeg min potentialeanalyse?

  Så snart vi har færdiggjort din analyse, vil vi sende den til dig via mail. Herefter kontakter vi dig over telefon, for at gennemgå analysen sammen med dig.

  Hvis du har lyst, kan vi komme ud og præsentere vores fund – således gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan.