Google Ads i Starup

uanset om din virksomhed er placeret i Starup eller andre steder i Danmark. Hos SearchComet får du en tæt samarbejdspartner, så her vil du få en seriøs partner, der sætter dine behov først. Dette ser vores kunder mange fordele i, da det skaber flere og bedre resultater. Derfor kan vi også prale af, at vi har meget lav kundeudskiftning. Interesseret i et samarbejde? Tag kontakt og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe med dine forretningsmål!

Kontakt os Gratis potentialeanalyse

Hvorfor Google Ads i Starup?

At være tilstedeværende online er ekstremt vigtigt, for at du kan bibeholde din konkurrenceevne. Derfor er det vigtigere end nogensinde, at se nærmere på Google Ads som marketing initiativ. Vi giver dig de bedste forudsætninger for succes, ved at ligge en sikker, kompetent og effektiv strategi, der udnytter dine styrker. Vi lytter til dine behov, og aftaler KPIer at arbejde ud fra, så der ikke er tvivl om, hvad vi skal opnå. Vores anerkendelse af vigtigheden af dine mål betyder, at vi får det optimale samarbejde med fokus på dine ønsker.

SearchComet er et digitalt marketing bureau, som har arbejdet med Google Ads i mange år. På baggrund af vores rige erfaring, kan vi hjælpe dig og din virksomhed i Starup med at få succes online. Dette sker gennem et tæt samarbejde, hvor vi arbejder ud fra dine KPIer. Derved får du en ambitiøs samarbejdspartner, som skaber solide Google Ads-resultater for virksomheden. Og samtidig får du professionel Google Ads-rådgivning, så du får en dyb indsigt i Google Ads og Google Ads-strategien for din virksomhed.

Når vi starter vores samarbejde, fastlægger vi dine formål med Google Ads. Når vi har klarlagt dine mål med Google Ads, så får vi set på din nuværende brug af Google Ads. Hvilket gør, at vi får identificeret mulighederne, så vi kan lave en effektiv Google Ads-strategi. Vores fokus er altid på data, da det hjælper os, med at træffe de rette valg. Det vil øge sandsynligheden for succes, da vi kan finde det oplagte potentiale, vi skal optimere på.

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Google Ads i Starup

Vi er ikke blot glade, når du får succes – vi vil også have dig med på rejsen. Vi går den ekstra mil for, at du inddrages i processen, så du har indsigt i alt vi gør. Vi vil være en lønsom investering, da vi ønsker et langt og produktivt samarbejde. Dette er netop årsagen til, at vi skal have en tæt indledende dialog omkring dine mål. Vores fokus på et nært samarbejde betyder, at du vil få en engageret partner, der vil din virksomhed det bedste.

Som vi sagde tidligere, syntes vi, vi gør tingene bedre end de andre bureauer, ved at vi deler opgavelister hver måned samt resultaterne for måneden. Dette sker gennem vores marketing dashboard, hvor du får indsigt i dine marketingaktiviteters udvikling. Således skaber vi den transparens, som vi mener er nødvendig for et effektivt Google Ads-samarbejde. Vi tager også gerne telefonmøder periodisk, hvor vi kan følge op på samarbejdet og resultaterne. Derved løser vi eventuelle problemstillinger hurtigt, så vi sikrer, at samarbejdet kun bliver forbedre.

Ønsker du et ærligt og datadrevet Google Ads-bureau, som kan skabe digital succes for din virksomhed? Vi står klar til at hjælpe dig, så du kan få adgang til en helt ny kundegruppe. Ønsker du at vide mere om et samarbejde, kan du kontakte os på tlf. eller mail. Vi ser frem til at tage en snak med dig, hvor vi også kan estimere en mulig Google Ads-løsning for dig. Alternativt kan du kontakte os via kontaktformularen – så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.

start din digitale rejse

Gratis potentialeanalyse

Har du brug for indblik i din nuværende Google Ads-performance, så du kan få ny inspiration og vækst? Vi udarbejder gerne en gratis potentialeanalyse, som kan give dig et overblik og indsigt i din Google Ads-indsats. Derudover får du også anbefalinger til optimeringsforslag, så du har mulighed for at forbedre din markedsføring. Vi kører gerne ud til dit firma, hvor vi kan præsentere potentialeanalysen og tale mere om din Google Ads-indsats. Brug formularen herunder, hvis vi skal lave din potentialeanalyse.

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer

  Dit domæne

  Indtast tre konkurrenter (valgfrit)

  Potentialeanalysen kan indeholde:

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skitsering af, hvordan du bedst opnår dine mål

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af fejl og mangler

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af synlighed, trafik og afkast

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Muligheder for udvidelse af trafik med højt afkast

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af din markeds- og konkurrencesituation

  FAQ

  Forpligter jeg mig til noget?

  En gratis potentialeanalyse er helt uforpligtende.

  Det er helt op til dig, om du ønsker et møde, hvor vi kan gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan eller du selv vil arbejde videre med dine online aktiviteter.

  Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

  Så snart du har indsendt dine oplysninger, vil vi kontakte dig og stille dig et par hurtige spørgsmål, som kan afdække dine nuværende online aktiviteter og eventuelle bemærkning, du måtte have til udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

  Herefter vil vi påbegynde udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

  Hvordan får jeg min potentialeanalyse?

  Så snart vi har færdiggjort din analyse, vil vi sende den til dig via mail. Herefter kontakter vi dig over telefon, for at gennemgå analysen sammen med dig.

  Hvis du har lyst, kan vi komme ud og præsentere vores fund – således gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan.