Google Ads i Svejbæk

Vil du have øget synlighed på nettet? Få en Google Ads løsning hos SearchComet – også i Svejbæk! Hos SearchComet går vi op i at skabe tætte relationer med vores kunder, så her kan vi give rådgivning og sparring, der matcher dit niveau og behov. Dette ser vores kunder mange fordele i, da det resulterer i rigtig gode samarbejder. Derfor kan vi også prale af, at vi har fået 5 stjerner på Trustpilot, Facebook og Google. Vil du høre mere? Kontakt os i dag!

Kontakt os Gratis potentialeanalyse

Du kan få hjælp til:

✔️ SEO

✔️ Linkbuilding

✔️ Teknisk SEO

✔️ Google Adwords

✔️ Facebook Ads

✔️ Instagram annoncering

✔️ Microsoft Ads (Bing)

✔️ LinkedIn annoncering

✔️ Affiliate marketing

  Hvorfor Google Ads i Svejbæk?

  Din synlighed online er vigtig, for at du kan slå dine konkurrenter. Derfor er det oplagt, at bruge de mange muligheder inden for digital markedsføring. Vi sikrer gode Google Ads-resultater, ved at udtænke en strategi, der udnytter dine styrker i markedet. Hos os lytter vi til dine ønsker til KPIer, så der ikke er tvivl om, hvad vi skal opnå. Vores ønske om at forstå dine mål betyder, at du bliver hørt, hvilket skaber et bedre samarbejde på sigt.

  SearchComet er et digitalt marketing bureau, med rig erfaring inden for Google Ads. Vha. en struktureret indsats, sikrer vi, at din virksomhed i Svejbæk opnår succes online. Dette sker i et tæt og personligt samarbejde, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomheds KPIer. Derved får du et hold pasionerede specialister, som hjælper med at højne din Google Ads-indsats. Derudover giver vi dig kompetent rådgivning under hele samarbejdet, så du får en forståelse af vores Google Ads-anbefalinger.

  Når vi etablerer et Google Ads-samarbejde, fastlægger vi dine formål med Google Ads. Når vi har fastlagt dine mål med Google Ads, ser vi nærmere på, hvordan du bruger Google Ads i dag. Derved får vi indsigt i optimeringsmuligheder, så vi kan lave en succesfuld handlingsplan for din Google Ads-indsats. Hos SearchComet tager vi afsæt i din historiske data, da vi herved kan undgå tidligere fejl og fokusere på, hvad der virker. Det vil øge sandsynligheden for succes, da vi herved kan optimere hele Google Ads-processen.

  Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Google Ads i Svejbæk

  Men hvorfor skal du netop samarbejde med os? Vores spidskompetence er, at involvere os og være nærværende i samarbejdet. Vi går den ekstra mil for, at vi er ekstremt gennemsigtige i vores samarbejde. Vi skal ikke være en udgift, men derimod en lønsom investering, da vi herved sikrer, at vi får et langt samarbejde. Dette er netop årsagen til, at vi får talt om dine KPIer, så vi kan sikre, at vi lever op til dem. Vores integritet og fokus på dig som kunde betyder, at du vil opleve en helt unik kundeservice, uanset hvor stor din virksomhed er.

  At vi anser os selv som gennemsigtige og troværdige mærkes i samarbejdet, ved at vi tager ansvar, og gør vores arbejde og resultater synlige. Her laver vi et marketing dashboard, hvor du kan se dine primære tal og månedlige statusser. Dette gør vi for at etablere den troværdighed, som er med til at skabe et helt specielt Google Ads-samarbejde. Vi kan også invitere på løbende møder gennem samarbejdet, hvor vi kan ændre og forbedre samarbejdet. Så kan vi få mere fokus på det, du føler er vigtigst, så vi skaber et bedre og bedre samarbejde, som tiden går.

  Vil du have et samarbejde med et ærligt og åbent Google Ads bureau, som kan løfte din forretnings resultater på nettet? Vores specialister hjælper dig, så du kan få flere kunder. Vil du høre mere om dine Google Ads-muligheder, er du velkommen til at kontakte os. Lad os tage en uforpligtende snak, hvor vi også kan estimere en mulig Google Ads-løsning for dig. Du kan også vælge at udfylde formularen her på siden – så ringer vi dig op.

  start din digitale rejse

  Gratis potentialeanalyse

  Vil du gerne have klarlagt dit Google Ads-potentiale, så du kan bygge videre på din marketing strategi? Vi har sammensat en potentialeanalyse, som kan klarlægge effekten af dit nuværende Google Ads-setup. Samtidig får du også et overblik over dine optimeringsmuligheder, så du kan nå ud til flere potentielle kunder. Vi kører gerne ud til dit firma, hvor vi snakker om analysen og et muligt samarbejde. Udfyld potentialeanalyse-formularen herunder, hvis du ønsker at modtage en potentialeanalyse.

   Dit navn

   Din e-mail

   Dit telefonnummer

   Dit domæne

   Indtast tre konkurrenter (valgfrit)

   Potentialeanalysen kan indeholde:

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skitsering af, hvordan du bedst opnår dine mål

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af fejl og mangler

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af synlighed, trafik og afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Muligheder for udvidelse af trafik med højt afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af din markeds- og konkurrencesituation

   FAQ

   Forpligter jeg mig til noget?

   En gratis potentialeanalyse er helt uforpligtende.

   Det er helt op til dig, om du ønsker et møde, hvor vi kan gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan eller du selv vil arbejde videre med dine online aktiviteter.

   Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

   Så snart du har indsendt dine oplysninger, vil vi kontakte dig og stille dig et par hurtige spørgsmål, som kan afdække dine nuværende online aktiviteter og eventuelle bemærkning, du måtte have til udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Herefter vil vi påbegynde udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Hvordan får jeg min potentialeanalyse?

   Så snart vi har færdiggjort din analyse, vil vi sende den til dig via mail. Herefter kontakter vi dig over telefon, for at gennemgå analysen sammen med dig.

   Hvis du har lyst, kan vi komme ud og præsentere vores fund – således gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan.