Google Ads i Taastrup

Vil du have øget synlighed på nettet? Få en Google Ads løsning hos SearchComet uanset om din virksomhed er i Taastrup, eller om du målretter personer i Taastrup. Hos SearchComet går vi op i at skabe tætte relationer med vores kunder, så her får du et samarbejde skræddersyet dine behov. Dette er vores kunder meget glade for, da vi kan behandle kunderne forskelligt ud fra konteksten af deres situation. Vi er derfor også stolte af, at vores kunder giver os 5/5 stjerner. Interesseret i en Google Ads-løsning? Kontakt os i dag!

Kontakt os Gratis potentialeanalyse

Hvorfor Google Ads i Taastrup?

Din digitale tilstedeværelse er ekstrem vigtig, for at du kan slå dine konkurrenter. Derfor er det vigtigere end nogensinde, at investere i Google Ads. Vi skaber Google Ads-resultater for din virksomhed, ved at udtænke en strategi, der udnytter dine styrker i markedet. Hos os lytter vi til dine ønsker til KPIer, så vi sikrer, at vi arbejder mod et fælles mål. Vores ønske om at forstå dine mål betyder, at vi skaber et bedre samarbejde skræddersyet til dine behov.

Vi er et digital marketing bureau, der har mange års erfaring inden for Google Ads. På baggrund af vores rige erfaring, hjælper vi dig og din virksomhed, med at tappe ind i et nyt potentiale vha. online kanaler. Dette gør vi i samarbejde med dig, hvor vi tager afsæt i din virksomheds KPIer. Derved vil du få en viljestærk samarbejdspartner, som er med til at skabe Google Ads-resultater for virksomheden. Og samtidig får du professionel Google Ads-rådgivning, så du får en dyb indsigt i Google Ads og Google Ads-strategien for din virksomhed.

Når vi indleder et Google Ads-samarbejde, fastlægger vi dine formål med Google Ads. Når dine mål er kortlagt, så får vi set på din nuværende brug af Google Ads. Herved får vi et klart billede af de muligheder, så vi kan lave en succesfuld handlingsplan for din Google Ads-indsats. Hos SearchComet er omdrejningspunktet den data, vi har til rådighed, da det sikrer, at vores indsats er optimeret til din situation. Det resulterer i de bedste resultater for din virksomhed, da dataindsigten tillader, at vi finder den optimale strategi.

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Google Ads i Taastrup

Men hvorfor arbejde sammen med SearchComet? Vi er ikke som andre bureauer, da vi går ind for den helt personlige kontakt. Vi går den ekstra mil for, at du inddrages i processen, så du har indsigt i alt vi gør. Vi skal være lønsomme, da vi ønsker et langt og produktivt samarbejde. Derfor er det essentielt, at vi fokuserer på dine mål, så vi sikrer, at vi skaber værdi for din virksomhed. Vores fokus på et nært samarbejde betyder, at du vil få en engageret partner, der vil din virksomhed det bedste.

Vores fokus på gennemsigtighed mærkes i samarbejdet, ved at vi tager ansvar, og gør vores arbejde og resultater synlige. Det gør vi gennem vores eget dashboard, som viser resultaterne af aktiviteterne i månedlige statusser. Dette er med til at skabe den gennemsigtighed, som vi mener er nødvendig for et effektivt Google Ads-samarbejde. Vi holder også ofte løbende møder, hvor vi kan justere og evaluere samarbejdet. Så kan vi få mere fokus på det, du føler er vigtigst, så vi sikrer, at samarbejdet kun bliver forbedre.

Lyder det interessant, og søger du et Google Ads-samarbejde, som kan løfte din forretnings resultater på nettet? Vi er klar til at hjælpe dig, så du kan få flere kunder. Hvis du gerne vil vide mere om et potentielt Google Ads-samarbejde, kan du kontakte os på tlf. eller mail. Lad os tage en uforpligtende snak, hvor vi lærer mere om din virksomhed, så vi kan lave et tilbud til dig. Du kan også vælge at udfylde formularen her på siden – så kontakter vi dig.

start din digitale rejse

Gratis potentialeanalyse

Har du brug for indblik i din nuværende Google Ads-performance, så du kan bygge videre på din marketing strategi? Vi har sammensat en potentialeanalyse, som kan give dig et overblik og indsigt i din Google Ads-indsats. Derudover får du også anbefalinger til optimeringsforslag, så du kan nå ud til flere potentielle kunder. Efterfølgende kan vi afholde et møde, så vi kan præsentere analysen og tale mere om et samarbejde. Udfyld og send formularen herunder, hvis vi skal udarbejde en potentialeanalyse til dig.

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer

  Dit domæne

  Indtast tre konkurrenter (valgfrit)

  Potentialeanalysen kan indeholde:

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skitsering af, hvordan du bedst opnår dine mål

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af fejl og mangler

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af synlighed, trafik og afkast

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Muligheder for udvidelse af trafik med højt afkast

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af din markeds- og konkurrencesituation

  FAQ

  Forpligter jeg mig til noget?

  En gratis potentialeanalyse er helt uforpligtende.

  Det er helt op til dig, om du ønsker et møde, hvor vi kan gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan eller du selv vil arbejde videre med dine online aktiviteter.

  Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

  Så snart du har indsendt dine oplysninger, vil vi kontakte dig og stille dig et par hurtige spørgsmål, som kan afdække dine nuværende online aktiviteter og eventuelle bemærkning, du måtte have til udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

  Herefter vil vi påbegynde udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

  Hvordan får jeg min potentialeanalyse?

  Så snart vi har færdiggjort din analyse, vil vi sende den til dig via mail. Herefter kontakter vi dig over telefon, for at gennemgå analysen sammen med dig.

  Hvis du har lyst, kan vi komme ud og præsentere vores fund – således gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan.