Google Ads i Tinglev

Med SearchComet får du den bedste Google Ads-løsning – også i Tinglev! Hos SearchComet er vores værdier tæt og åben dialog, så her får du et samarbejde skræddersyet dine behov. Dette er vores kunder meget glade for, da alle kunder er forskellige, og har brug for forskellige tilgange. Vi kan derfor også være stolte af, at vi har meget lav kundeudskiftning. Interesseret i et samarbejde? Kontakt os i dag!

Kontakt os Gratis potentialeanalyse

Hvorfor Google Ads i Tinglev?

Din synlighed online er vigtig, for at du kan slå dine konkurrenter. Derfor er det vigtigere end nogensinde, at investere i Google Ads. Vi sikrer gode Google Ads-resultater, ved at udnytte vores erfaringer inden for Google Ads, til at lave en effektiv strategi til dig. Vi arbejder ud fra aftalte KPIer (Key Performance Indicators), så vi skaber de bedste forudsætninger for, at du får gode resultater. Vores ønske om at forstå dine mål betyder, at vi skaber et konstruktivt samarbejde med fokus på dine behov.

SearchComet er et digitalt marketing bureau, som har arbejdet med Google Ads i mange år. Vha. en struktureret indsats, opfylder vi dine Google Ads-ambitioner i Tinglev. Dette gør vi i samarbejde med dig, hvor vi arbejder ud fra dine KPIer. Derved får du et hold pasionerede specialister, som er med til at skabe Google Ads-resultater for virksomheden. Derudover giver vi dig kompetent rådgivning under hele samarbejdet, så du altid har indsigt i Google Ads-strategien og hvorfor vi gør, hvad vi gør.

tager vi udgangspunkt i dine målsætning. Når dine mål er kortlagt, ser vi nærmere på, hvordan du bruger Google Ads i dag. Herved får vi et kendskab til det potentiale, så vi kan lave en effektiv Google Ads-strategi. Hos SearchComet tager vi udgangspunkt i den tilgængelige data, da det sikrer, at vores indsats er optimeret til din situation. Det resulterer i de bedste resultater for din virksomhed, da vi kan finde det oplagte potentiale, vi skal optimere på.

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Google Ads i Tinglev

Vores spidskompetence er, at involvere os og være nærværende i samarbejdet. Derfor vil du opleve, at du bliver involveret i din løsning. Vores hovedformål er, at være en lønsom investering, da vi herved får det bedste samarbejde. Dette er grunden til, at vi har fokus på dine KPIer, så vi kan sikre, at de bliver nået. Vores fokus på et nært samarbejde betyder, at du vil opleve, at vi brænder for din virksomhed lige så meget som dig.

Som vi sagde tidligere, syntes vi, vi gør tingene bedre end de andre bureauer, ved at vi gør resultaterne og opgaverne klare hver måned. Dette sker gennem vores marketing dashboard, som giver dig indblik i dine aktiviteter. Således skaber vi den transparens, som vi betragter som en selvfølge i et vellykket samarbejde. Vi holder også ofte løbende møder, hvor vi kan evaluere samarbejdet. Derved får vi løst eventuelle misforståelser effektivt, så vi sikrer, at samarbejdet kun bliver forbedre.

Vil du have et samarbejde med et ærligt og åbent Google Ads bureau, som kan løfte din forretnings resultater på nettet? Hos SearchComet står vi klar til at hjælpe, så du kan opnå dine vækstmål. Hvis du gerne vil vide mere om et potentielt Google Ads-samarbejde, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at tage en snak med dig, hvor vi samtidig fortæller lidt om, hvordan et Google Ads-samarbejde kunne se ud. Ellers send dine oplysninger med formularen her på siden – så ringer vi dig op.

start din digitale rejse

Gratis potentialeanalyse

Vil du gerne have klarlagt dit Google Ads-potentiale, så du kan forbedre dine marketingindsatser? Hos SearchComet har vi udarbejdet en potentialeanalyse, som kan klarlægge effekten af dit nuværende Google Ads-setup. Samtidig får du optimeringsforslag, så du kan nå ud til flere potentielle kunder. Efterfølgende kommer vi gerne ud, hvor vi kan præsentere potentialeanalysen og tale mere om din Google Ads-indsats. Send dine informationer med vores formular, hvis vi skal udarbejde en potentialeanalyse til dig.

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer

  Dit domæne

  Indtast tre konkurrenter (valgfrit)

  Potentialeanalysen kan indeholde:

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skitsering af, hvordan du bedst opnår dine mål

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af fejl og mangler

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af synlighed, trafik og afkast

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Muligheder for udvidelse af trafik med højt afkast

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af din markeds- og konkurrencesituation

  FAQ

  Forpligter jeg mig til noget?

  En gratis potentialeanalyse er helt uforpligtende.

  Det er helt op til dig, om du ønsker et møde, hvor vi kan gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan eller du selv vil arbejde videre med dine online aktiviteter.

  Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

  Så snart du har indsendt dine oplysninger, vil vi kontakte dig og stille dig et par hurtige spørgsmål, som kan afdække dine nuværende online aktiviteter og eventuelle bemærkning, du måtte have til udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

  Herefter vil vi påbegynde udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

  Hvordan får jeg min potentialeanalyse?

  Så snart vi har færdiggjort din analyse, vil vi sende den til dig via mail. Herefter kontakter vi dig over telefon, for at gennemgå analysen sammen med dig.

  Hvis du har lyst, kan vi komme ud og præsentere vores fund – således gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan.