Google Ads i Varde

Vil du have en Google Ads-løsning, der giver øget synlighed og omsætning uanset om din virksomhed er placeret i Varde eller andre steder i Danmark. Hos SearchComet værdsætter vi nærhed og relationer med vores kunder, så her vil du få en god kundeservice ud over det sædvanlige. Dette kommer dig til gode, da det øger vores og kundens produktivitet og indsigt. Derfor kan vi også prale af, at vores kunder giver os 5/5 stjerner. Vil du også opnå ny synlighed? Kontakt os i dag!

Kontakt os Gratis potentialeanalyse

Hvorfor Google Ads i Varde?

At være tilstedeværende online er ekstremt vigtigt, for at du kan bibeholde din konkurrenceevne. Derfor skal du virkelig overveje, at se på mulighederne inden for Google Ads. Vi sikrer gode Google Ads-resultater, ved at udtænke en strategi, der udnytter dine styrker i markedet. Hos os lytter vi til dine ønsker til KPIer, så der ikke er tvivl om, hvad vi skal opnå. Vores fokus på dine mål gør, at du bliver hørt, hvilket skaber et bedre samarbejde på sigt.

SearchComet er et Google Ads bureau, som har flere års erfaring inden for Google Ads. Gennem en målrettet strategi, kan vi hjælpe dig og din virksomhed i Varde med at få succes online. Dette sker i et tæt og personligt samarbejde, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomheds KPIer. Derved får du en stærk samarbejdspartner, som hjælper med at højne din Google Ads-indsats. Derudover får du professionel sparring, så du til hver en tid har indblik i Google Ads-strategien for din virksomhed.

Når vi starter et Google Ads-samarbejde, tager vi udgangspunkt i dine målsætning. Når dine mål er kortlagt, ser vi kort på din nuværende Google Ads-situation. Herved får vi et kendskab til det potentiale, så vi kan lave en Google Ads-strategi. Vores udgangspunkt er altid at se på konkret data, da det sikrer, at vores indsats er optimeret til din situation. Det resulterer i de bedste resultater for din virksomhed, da vi kan identificere de lavthængende frugter, vi skal have “plukket”.

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Google Ads i Varde

Men hvorfor skal du netop samarbejde med os? Vi er unikke ved, at vi vil have dig med på den digitale rejse. Derfor kan du virkelig forvente, at du får en dyb indsigt i din løsning. Vi skal være lønsomme, da det er sådan, vi får et lagt og produktivt samarbejde. Derfor er det også vigtigt, at vi fokuserer på dine mål, så vi sikrer, at vi skaber værdi for din virksomhed. Vores fokus på et nært samarbejde betyder, at du vil opleve, at vi brænder for din virksomhed lige så meget som dig.

Som vi sagde tidligere, syntes vi, vi gør tingene bedre end de andre bureauer, ved at vi gør resultaterne og opgaverne klare hver måned. Dette kommunikeres vha. et kundedashboard, som giver dig indblik i dine aktiviteter. Således skaber vi den transparens, som skaber det bedste og mest optimale Google Ads-samarbejde. Vi holder også ofte løbende møder, hvor vi kan evaluere samarbejdet. Så kan vi få mere fokus på det, du føler er vigtigst, så vi får et endnu bedre samarbejde.

Har du brug for et (nyt) Google Ads-bureau, så du kan opnå større synlighed online og i Varde. Vores specialister står klar til at hjælpe dig, så du kan få flere kunder og mere omsætning. Ønsker du at vide mere om et samarbejde, kan du altid give os et kald eller sende en mail. Vi ser frem til at tage en snak med dig, hvor vi samtidig fortæller lidt om, hvordan et Google Ads-samarbejde kunne se ud. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden – så giver vi dig et kald.

start din digitale rejse

Gratis potentialeanalyse

Mangler du et indblik i din aktuelle Google Ads-indsats, så du kan få ny inspiration og vækst? Vi laver gratis potentialeanalyser, som kan skabe klarhed omkring dit brug af Google Ads. Derudover får du også anbefalinger til optimeringsforslag, så du kan forbedre din virksomheds synlighed online. Efterfølgende kommer vi gerne ud, hvor vi kan præsentere potentialeanalysen og tale mere om din Google Ads-indsats. Udfyld potentialeanalyse-formularen herunder, hvis du ønsker at modtage en potentialeanalyse.

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer

  Dit domæne

  Indtast tre konkurrenter (valgfrit)

  Potentialeanalysen kan indeholde:

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skitsering af, hvordan du bedst opnår dine mål

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af fejl og mangler

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af synlighed, trafik og afkast

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Muligheder for udvidelse af trafik med højt afkast

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af din markeds- og konkurrencesituation

  FAQ

  Forpligter jeg mig til noget?

  En gratis potentialeanalyse er helt uforpligtende.

  Det er helt op til dig, om du ønsker et møde, hvor vi kan gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan eller du selv vil arbejde videre med dine online aktiviteter.

  Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

  Så snart du har indsendt dine oplysninger, vil vi kontakte dig og stille dig et par hurtige spørgsmål, som kan afdække dine nuværende online aktiviteter og eventuelle bemærkning, du måtte have til udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

  Herefter vil vi påbegynde udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

  Hvordan får jeg min potentialeanalyse?

  Så snart vi har færdiggjort din analyse, vil vi sende den til dig via mail. Herefter kontakter vi dig over telefon, for at gennemgå analysen sammen med dig.

  Hvis du har lyst, kan vi komme ud og præsentere vores fund – således gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan.