Google Ads i Vodskov

Vil du have øget synlighed på nettet? Få en Google Ads løsning hos SearchComet uanset om din virksomhed er i Vodskov, eller om du målretter personer i Vodskov. Hos SearchComet værdsætter vi nærhed og relationer med vores kunder, så her vil du få en god kundeservice ud over det sædvanlige. Dette er vores kunder meget glade for, da det resulterer i rigtig gode samarbejder. Vi kan derfor også være stolte af, at vores kunder roser os på diverse anmeldelsessider. Interesseret i en Google Ads-løsning? Sammen finder vi den bedste løsning til dine behov!

Kontakt os Gratis potentialeanalyse

Du kan få hjælp til:

✔️ SEO

✔️ Linkbuilding

✔️ Teknisk SEO

✔️ Google Adwords

✔️ Facebook Ads

✔️ Instagram annoncering

✔️ Microsoft Ads (Bing)

✔️ LinkedIn annoncering

✔️ Affiliate marketing

  Hvorfor Google Ads i Vodskov?

  Digital synlighed er ekstremt vigtigt, for at du kan udvikle din forretning. Derfor er det en god idé, at udnytte de mange digitale muligheder. Vi skaber Google Ads-resultater for din virksomhed, ved at planlægge en Google Ads-strategi med fokus på dine styrker. Hos os lytter vi til dine ønsker til KPIer, så vi skaber de bedste forudsætninger for, at du får gode resultater. Vores anerkendelse af vigtigheden af dine mål betyder, at vi får et tættere samarbejde, og det sikrer, at du bliver hørt.

  SearchComet er et online marketing bureau, som har arbejdet med Google Ads i mange år. Vha. en struktureret indsats, hjælper vi din virksomhed i Vodskov med at nå ud til nye kunder. Dette sker gennem et nært Google Ads-samarbejde, hvor vi tager afsæt i din virksomheds KPIer. Derved får du en stærk samarbejdspartner, som løfter virksomhedens Google Ads-indsats til nye højder. Og samtidig får du professionel Google Ads-rådgivning, så du altid har indsigt i Google Ads-strategien og hvorfor vi gør, hvad vi gør.

  er udgangspunktet at fastlægge dine mål. Når dine mål er kortlagt, ser vi kort på din nuværende Google Ads-situation. Derved får vi indsigt i optimeringsmuligheder, så vi kan udarbejde en effektiv Google Ads-plan. Hos SearchComet tager vi udgangspunkt i den tilgængelige data, da det sikrer, at vores indsats er optimeret til din situation. Det vil øge sandsynligheden for succes, da vi herved kan undgå at bruge penge på noget, der ikke virker optimalt alligevel.

  Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Google Ads i Vodskov

  Vi er fast besluttet på, at du skal få den bedste oplevelse som kunde hos os. Derfor vil du opleve, at vi er ekstremt gennemsigtige i vores samarbejde. Vores hovedformål er, at være en lønsom investering, da det er sådan, vi får et lagt og produktivt samarbejde. Dette er grunden til, at vi fokuserer på dine mål, så vi sikrer, at vi skaber værdi for din virksomhed. Vores fokus på nærhed og personlig engagement betyder, at du vil blive behandlet som en særlig kunde uanset løsningens størrelse.

  Som nævnt tidligere er vi anderledes fra de andre bureauer, ved at vi har masser af dialog og samtidig gør vores arbejde synligt. Dette kommunikeres vha. et kundedashboard, som giver dig indblik i dine aktiviteter. Herved skabes den gennemsigtighed, som skaber det bedste og mest optimale Google Ads-samarbejde. Vi tager også gerne telefonmøder periodisk, hvor vi kan ændre og forbedre samarbejdet. Så kan vi få mere fokus på det, du føler er vigtigst, så vi opnår en gnidningsfrit og positivt samarbejde.

  Lyder det interessant, og søger du et Google Ads-samarbejde, som kan løfte din forretnings resultater på nettet? Hos SearchComet står vi klar til at hjælpe, så du kan få adgang til en helt ny kundegruppe. Vil du vide mere om et Google Ads-samarbejde, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at tage en snak med dig, hvorefter vi kan udarbejder et tilbud til dig. Ellers send dine oplysninger med formularen her på siden – så kontaktes du hurtigst muligt.

  start din digitale rejse

  Gratis potentialeanalyse

  Vil du gerne have klarlagt dit Google Ads-potentiale, så du kan skalere din digitale markedsføring? Hos SearchComet laver vi en gratis potentialeanalyse, som kan klarlægge effekten af dit nuværende Google Ads-setup. Derudover får du også anbefalinger til optimeringsforslag, så du har mulighed for at forbedre din markedsføring. Vi kører gerne ud til dit firma, så vi har mulighed for at præsentere analysen for dig. Udfyld og send formularen herunder, hvis vi skal lave din potentialeanalyse.

   Dit navn

   Din e-mail

   Dit telefonnummer

   Dit domæne

   Indtast tre konkurrenter (valgfrit)

   Potentialeanalysen kan indeholde:

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skitsering af, hvordan du bedst opnår dine mål

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af fejl og mangler

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af synlighed, trafik og afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Muligheder for udvidelse af trafik med højt afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af din markeds- og konkurrencesituation

   FAQ

   Forpligter jeg mig til noget?

   En gratis potentialeanalyse er helt uforpligtende.

   Det er helt op til dig, om du ønsker et møde, hvor vi kan gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan eller du selv vil arbejde videre med dine online aktiviteter.

   Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

   Så snart du har indsendt dine oplysninger, vil vi kontakte dig og stille dig et par hurtige spørgsmål, som kan afdække dine nuværende online aktiviteter og eventuelle bemærkning, du måtte have til udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Herefter vil vi påbegynde udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Hvordan får jeg min potentialeanalyse?

   Så snart vi har færdiggjort din analyse, vil vi sende den til dig via mail. Herefter kontakter vi dig over telefon, for at gennemgå analysen sammen med dig.

   Hvis du har lyst, kan vi komme ud og præsentere vores fund – således gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan.