LinkedIn Ads i Assens

Vil du have en LinkedIn Ads-løsning, der giver øget synlighed og omsætning uanset om din virksomhed er placeret i Assens eller andre steder i Danmark. Hos SearchComet er vores værdier tæt og åben dialog, så her kan vi give rådgivning og sparring, der matcher dit niveau og behov. Dette oplever vores kunder som en kæmpe styrke, da vi kan behandle kunderne forskelligt ud fra konteksten af deres situation. Vi er derfor også glade for, at vores kunder roser os på diverse anmeldelsessider. Vil du have et tilbud på LinkedIn Ads? Tag kontakt til os nu!

Kontakt os Gratis potentialeanalyse

Hvorfor LinkedIn Ads i Assens?

Din synlighed online er vigtig, for at du kan slå dine konkurrenter. Derfor skal du virkelig overveje, at udnytte de mange digitale muligheder. Vi sikrer gode LinkedIn Ads-resultater, ved at ligge en sikker, kompetent og effektiv strategi, der udnytter dine styrker. Vi lytter til dine behov, og aftaler KPIer at arbejde ud fra, så vi har en fælles forståelse af, hvad målet med initiativet er. Vores ønske om at forstå dine mål betyder, at vi får et tættere samarbejde, og det sikrer, at du bliver hørt.

SearchComet er et LinkedIn Ads bureau, som gennem mange år har arbejdet med LinkedIn Ads. Ved hjælp af effektive initiativer, opfylder vi dine LinkedIn Ads-ambitioner i Assens. Dette gør vi i samarbejde med dig, hvor omdrejningspunktet er din virksomheds målsætninger. Derved får du en samarbejdspartner med stærke kompetencer, som giver dig viden og skaber gode LinkedIn Ads-resultater for din virksomhed. Derudover får du kvalificeret LinkedIn Ads-rådgivning, så du får en forståelse af vores LinkedIn Ads-anbefalinger.

er udgangspunktet at fastlægge dine mål. Når dine mål er kortlagt, så får vi set på din nuværende brug af LinkedIn Ads. Herved får vi et klart billede af de muligheder, så vi kan lave en effektiv LinkedIn Ads-strategi. Vores fokus er altid på data, da vi herved kan undgå tidligere fejl og fokusere på, hvad der virker. Dette betyder bedre resultater for dig, da vi kan finde det oplagte potentiale, vi skal optimere på.

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om LinkedIn Ads i Assens

Vi er unikke ved, at vi vil have dig med på den digitale rejse. Derfor vil du opleve, at du bliver involveret i din løsning. Vi vil være en lønsom investering, da vi herved sikrer, at vi får et langt samarbejde. Derfor er det essentielt, at vi får talt om dine KPIer, så vi kan sikre, at vi lever op til dem. Vores fokus på nærhed og personlig engagement betyder, at du vil blive behandlet som en særlig kunde uanset løsningens størrelse.

ved at vi holder os selv til ansvar, ved at dele vores opgaver og resultaterne. Det gør vi gennem vores eget dashboard, hvor du kan se dine primære tal og månedlige statusser. Således skaber vi den transparens, som vi anser for uundværlig i et LinkedIn Ads-samarbejde. Vi tager også gerne telefonmøder periodisk, hvor vi kan justere og evaluere samarbejdet. Derved løser vi eventuelle problemstillinger hurtigt, så vi får et endnu bedre samarbejde.

Ønsker du et ærligt og datadrevet LinkedIn Ads-bureau, så du kan opnå større synlighed online og i Assens. Vores specialister står klar til at hjælpe dig, så du kan få adgang til en helt ny kundegruppe. Har du brug for rådgivning om LinkedIn Ads, kan du altid give os et kald eller sende en mail. Vi ser frem til at tale med dig, hvorefter vi kan udarbejder et tilbud til dig. Ellers send dine oplysninger med formularen her på siden – så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.

start din digitale rejse

Gratis potentialeanalyse

Mangler du et indblik i din aktuelle LinkedIn Ads-indsats, så du kan forbedre dine marketingindsatser? Hos SearchComet har vi udarbejdet en potentialeanalyse, som giver dig et billede af din eksisterende LinkedIn Ads-indsats. Samtidig modtager du også optimeringsforslag, så du har mulighed for at forbedre din markedsføring. Efterfølgende kan vi afholde et møde, så vi har mulighed for at præsentere analysen for dig. Udfyld og send formularen herunder, hvis vi skal udarbejde en potentialeanalyse til dig.

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer

  Dit domæne

  Indtast tre konkurrenter (valgfrit)

  Potentialeanalysen kan indeholde:

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skitsering af, hvordan du bedst opnår dine mål

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af fejl og mangler

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af synlighed, trafik og afkast

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Muligheder for udvidelse af trafik med højt afkast

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af din markeds- og konkurrencesituation

  FAQ

  Forpligter jeg mig til noget?

  En gratis potentialeanalyse er helt uforpligtende.

  Det er helt op til dig, om du ønsker et møde, hvor vi kan gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan eller du selv vil arbejde videre med dine online aktiviteter.

  Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

  Så snart du har indsendt dine oplysninger, vil vi kontakte dig og stille dig et par hurtige spørgsmål, som kan afdække dine nuværende online aktiviteter og eventuelle bemærkning, du måtte have til udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

  Herefter vil vi påbegynde udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

  Hvordan får jeg min potentialeanalyse?

  Så snart vi har færdiggjort din analyse, vil vi sende den til dig via mail. Herefter kontakter vi dig over telefon, for at gennemgå analysen sammen med dig.

  Hvis du har lyst, kan vi komme ud og præsentere vores fund – således gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan.