Content Marketing i Aalborg

Vil du have øget synlighed på nettet? Få en Content Marketing løsning hos SearchComet om så din virksomhed er i Aalborg eller andre dele af landet. Hos SearchComet er vores værdier tæt og åben dialog, så her får du et samarbejde skræddersyet dine behov. Dette oplever vores kunder som en kæmpe styrke, da vi kan behandle kunderne forskelligt ud fra konteksten af deres situation. Vi er derfor også stolte af, at vores kunder giver os 5/5 stjerner. Vil du høre mere? Tag kontakt og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe med dine forretningsmål!

Kontakt os Gratis potentialeanalyse

Du kan få hjælp til:

✔️ SEO

✔️ Linkbuilding

✔️ Teknisk SEO

✔️ Google Adwords

✔️ Facebook Ads

✔️ Instagram annoncering

✔️ Microsoft Ads (Bing)

✔️ LinkedIn annoncering

✔️ Affiliate marketing

  Hvorfor Content Marketing i Aalborg?

  Din digitale tilstedeværelse er ekstrem vigtig, for at du kan slå dine konkurrenter. Derfor er det vigtigere end nogensinde, at investere i Content Marketing. Vi hjælper med at skabe de bedste Content Marketing-resultater, ved at udtænke en strategi, der udnytter dine styrker i markedet. Hos os lytter vi til dine ønsker til KPIer, så vi skaber de bedste forudsætninger for, at du får gode resultater. Vores ønske om at forstå dine mål betyder, at vi får et tættere samarbejde, og det sikrer, at du bliver hørt.

  SearchComet er et online marketing bureau, som har flere års erfaring inden for Content Marketing. Gennem en målrettet strategi, sikrer vi, at din virksomhed i Aalborg opnår succes online. Dette sker gennem et nært Content Marketing-samarbejde, hvor vi tager afsæt i din virksomheds KPIer. Derved får du et hold pasionerede specialister, som er med til at skabe Content Marketing-resultater for virksomheden. Derudover vil du få rådgivning om Content Marketing, så du ved, hvorfor vi gør, hvad vi gør, for at løfte din Content Marketing-strategi.

  Når vi etablerer et Content Marketing-samarbejde, tager vi udgangspunkt i dine målsætning. Når vi har fået indsigt i dine mål, så får vi set på din nuværende brug af Content Marketing. Herved får vi et klart billede af de muligheder, så vi kan lave en succesfuld handlingsplan for din Content Marketing-indsats. Hos SearchComet tager vi udgangspunkt i den tilgængelige data, da vi herved kan gå mere målrettet til værks. Det resulterer i de bedste resultater for din virksomhed, da vi herved kan optimere hele Content Marketing-processen.

  Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Content Marketing i Aalborg

  Men hvorfor arbejde sammen med SearchComet? Vi er unikke ved, at vi vil have dig med på den digitale rejse. Derfor vil du opleve, at du bliver involveret i din løsning. Vores hovedformål er, at være en lønsom investering, da vi ønsker et langt og produktivt samarbejde. Dette er netop årsagen til, at vi får talt om dine KPIer, så vi kan sikre, at vi lever op til dem. Vores fokus på et nært samarbejde betyder, at du vil blive behandlet som en særlig kunde uanset løsningens størrelse.

  Som sagt går vi op i gennemsigtighed, og det mærkes, ved at vi holder os selv til ansvar, ved at dele vores opgaver og resultaterne. Dette kommunikeres vha. et kundedashboard, som viser resultaterne af aktiviteterne i månedlige statusser. Således skaber vi den transparens, som vi mener er nødvendig for et effektivt Content Marketing-samarbejde. Derudover vil vi gerne holde fysiske, online eller telefonmøder, hvor vi kan evaluere samarbejdet. Det fører til, at vi hurtigt identificerer misforståelser, så vi sikrer, at samarbejdet kun bliver forbedre.

  Ønsker du et ærligt og datadrevet Content Marketing-bureau, så du kan øge dine resultater online, også i Aalborg? Vi er klar til at hjælpe dig, så du kan få flere kunder. Ønsker du at vide mere om et samarbejde, kan du altid kontakte os. Vi ser frem til at tale med dig, hvor vi lærer mere om din virksomhed, så vi kan lave et tilbud til dig. Du kan også vælge at udfylde formularen her på siden – så giver vi dig et kald.

  start din digitale rejse

  Gratis potentialeanalyse

  Vil du gerne have klarlagt dit Content Marketing-potentiale, så du kan bygge videre på din marketing strategi? Hos SearchComet har vi udarbejdet en potentialeanalyse, som kan klarlægge effekten af dit nuværende Content Marketing-setup. Derudover får du også anbefalinger til optimeringsforslag, så du har mulighed for at forbedre din markedsføring. Efter analysen er sendt, kan vi besøge dig eller holde et online møde, hvor vi kan præsentere potentialeanalysen og tale mere om din Content Marketing-indsats. Udfyld formularen herunder, hvis du ønsker at modtage en potentialeanalyse.

   Dit navn

   Din e-mail

   Dit telefonnummer

   Dit domæne

   Indtast tre konkurrenter (valgfrit)

   Potentialeanalysen kan indeholde:

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skitsering af, hvordan du bedst opnår dine mål

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af fejl og mangler

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af synlighed, trafik og afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Muligheder for udvidelse af trafik med højt afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af din markeds- og konkurrencesituation

   FAQ

   Forpligter jeg mig til noget?

   En gratis potentialeanalyse er helt uforpligtende.

   Det er helt op til dig, om du ønsker et møde, hvor vi kan gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan eller du selv vil arbejde videre med dine online aktiviteter.

   Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

   Så snart du har indsendt dine oplysninger, vil vi kontakte dig og stille dig et par hurtige spørgsmål, som kan afdække dine nuværende online aktiviteter og eventuelle bemærkning, du måtte have til udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Herefter vil vi påbegynde udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Hvordan får jeg min potentialeanalyse?

   Så snart vi har færdiggjort din analyse, vil vi sende den til dig via mail. Herefter kontakter vi dig over telefon, for at gennemgå analysen sammen med dig.

   Hvis du har lyst, kan vi komme ud og præsentere vores fund – således gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan.