SØGEMASKINEOPTIMERING

Lokal SEO

Vi søger restauranter, firmaer, butikker og alt andet i nærheden af vores egen placering. Derfor er Lokal SEO vigtigt, og noget du skal tage seriøst.

Hvorfor Lokal SEO?

46% af alle Google-søgninger omhandler en geografisk placering – derfor er det essentielt, at din virksomhed tænker Lokal SEO ind i marketingstrategien. Med fokus på Lokal SEO kan din virksomhed blive vist, når personer nær jer søger efter jeres ydelser eller produkter.

Lokal SEO kan involvere mange aktiviteter, heriblandt opsætning og optimering af en geografisk Google My Business profil, optimering af hjemmesiden ud fra geografiske søgetermer og opnåelse af anmeldelser på relevante sider med geografisk fokus.

Ved at sætte ind på alle disse områder, kan vi øge din virksomheds synlighed i søgeresultatet på relevante organiske søgninger.

For mange virksomheder vil dette også være med til at optimere virksomhedens troværdighed på brand-søgninger, da vi kan få (positive) anmeldelser ud i søgeresultatet, og vi kan øge synligheden øverst med en Google My Business profil, geografisk kort, mv.

Er du interesseret i at høre mere om en Lokal SEO-løsning hos SearchComet, så kontakt os for at høre mere om dine muligheder.

SearchComet hjælper dig med:

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Oprettelse og optimering af Google My Business

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af højrelevante geografiske søgeord

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Optimering af hjemmesiden med fokus på Lokal SEO

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Strategi for anmeldelser og troværdighed

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Rådgivning og sparring om dit lokale søgeresultat


Vil du øge din synlighed på højrelevante geografiske søgninger, så kontakt os nu.

GRATIS POTENTIALEANALYSE

Bestil en gratis potentialeanalyse som startskuddet på, hvordan du når dine mål.

Bestil potentialeanalyse Læs mere om samarbejdet