SEO i Assens

Vil du have øget synlighed på nettet? Få en SEO løsning hos SearchComet – også i Assens! Hos SearchComet værdsætter vi nærhed og relationer med vores kunder, så her vil du få en god kundeservice ud over det sædvanlige. Dette ser vores kunder mange fordele i, da alle kunder er forskellige, og har brug for forskellige tilgange. Vi er derfor også glade for, at vi har fået 5 stjerner på Trustpilot, Facebook og Google. Vil du høre mere? Sammen finder vi den bedste løsning til dine behov!

Kontakt os Gratis potentialeanalyse

Hvorfor SEO i Assens?

Din digitale tilstedeværelse er ekstrem vigtig, for at du kan bibeholde din konkurrenceevne. Derfor er det vigtigere end nogensinde, at se nærmere på SEO som marketing initiativ. Vi sikrer gode SEO-resultater, ved at planlægge en SEO-strategi med fokus på dine styrker. Vi lytter til dine behov, og aftaler KPIer at arbejde ud fra, så der ikke er tvivl om, hvad vi skal opnå. Vores anerkendelse af vigtigheden af dine mål betyder, at du bliver hørt, hvilket skaber et bedre samarbejde på sigt.

Vi er et digital marketing bureau, som har arbejdet med SEO i mange år. Ved hjælp af effektive initiativer, opfylder vi dine SEO-ambitioner i Assens. Dette gør vi med et tæt SEO-samarbejde, hvor vi arbejder ud fra dine KPIer. Derved får du et hold pasionerede specialister, som hjælper med at højne din SEO-indsats. Derudover får du professionel sparring, så du får en dyb indsigt i SEO og SEO-strategien for din virksomhed.

er dine mål det første vi får fastlagt. Når vi har fundet ud af dine mål med SEO, ser vi nærmere på, hvordan du bruger SEO i dag. Herved får vi et kendskab til det potentiale, så vi kan forme en grundig SEO-plan. Vores udgangspunkt er altid at se på konkret data, da vi herved kan gå mere målrettet til værks. Det vil øge sandsynligheden for succes, da vi herved kan undgå at bruge penge på noget, der ikke virker optimalt alligevel.

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om SEO i Assens

Men hvorfor arbejde sammen med SearchComet? Vi er ikke blot glade, når du får succes – vi vil også have dig med på rejsen. Derfor er vores mål, at du inddrages i processen, så du har indsigt i alt vi gør. Vores hovedformål er, at være en lønsom investering, da vi ønsker et langt og produktivt samarbejde. Dette er netop årsagen til, at vi har fokus på dine KPIer, så vi kan sikre, at de bliver nået. Vores integritet og fokus på dig som kunde betyder, at du vil opleve, at vi brænder for din virksomhed lige så meget som dig.

Som nævnt tidligere er vi anderledes fra de andre bureauer, ved at vi gør resultaterne og opgaverne klare hver måned. Dette kommunikeres vha. et kundedashboard, hvor du kan se dine primære tal og månedlige statusser. Således skaber vi den transparens, som skaber det bedste og mest optimale SEO-samarbejde. Derudover vil vi gerne holde fysiske, online eller telefonmøder, hvor vi kan evaluere samarbejdet. Så kan vi få mere fokus på det, du føler er vigtigst, så vi løbende forbedrer og optimerer samarbejdet.

så du kan øge dine resultater online, også i Assens? Vi står klar til at hjælpe dig, så du kan øge din virksomheds omsætning. Vil du vide mere om et SEO-samarbejde, kan du altid kontakte os. Vi ser frem til at tale med dig, hvor vi lærer mere om din virksomhed, så vi kan lave et tilbud til dig. Ellers kan du udfylde formularen her på siden, så kontaktes du hurtigst muligt.

start din digitale rejse

Gratis potentialeanalyse

Ønsker du at få belyst din eksisterende SEO-indsats, så du kan skalere din digitale markedsføring? Vi udarbejder gerne en gratis potentialeanalyse, som giver dig overblik over dine nuværende SEO-aktiviteter. Samtidig får du også et overblik over dine optimeringsmuligheder, så du kan nå ud til flere potentielle kunder. Efterfølgende kan vi besøge din virksomhed, så vi har mulighed for at præsentere analysen for dig. Send dine informationer med vores formular, hvis vi skal lave din potentialeanalyse.

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer

  Dit domæne

  Indtast tre konkurrenter (valgfrit)

  Potentialeanalysen kan indeholde:

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skitsering af, hvordan du bedst opnår dine mål

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af fejl og mangler

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af synlighed, trafik og afkast

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Muligheder for udvidelse af trafik med højt afkast

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af din markeds- og konkurrencesituation

  FAQ

  Forpligter jeg mig til noget?

  En gratis potentialeanalyse er helt uforpligtende.

  Det er helt op til dig, om du ønsker et møde, hvor vi kan gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan eller du selv vil arbejde videre med dine online aktiviteter.

  Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

  Så snart du har indsendt dine oplysninger, vil vi kontakte dig og stille dig et par hurtige spørgsmål, som kan afdække dine nuværende online aktiviteter og eventuelle bemærkning, du måtte have til udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

  Herefter vil vi påbegynde udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

  Hvordan får jeg min potentialeanalyse?

  Så snart vi har færdiggjort din analyse, vil vi sende den til dig via mail. Herefter kontakter vi dig over telefon, for at gennemgå analysen sammen med dig.

  Hvis du har lyst, kan vi komme ud og præsentere vores fund – således gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan.