SEO i Give

Vil du have en SEO-løsning, der giver øget synlighed og omsætning om så din virksomhed er i Give eller andre dele af landet. Hos SearchComet er vores værdier tæt og åben dialog, så her vil du få en god kundeservice ud over det sædvanlige. Dette er populært blandt vores kunder, da det resulterer i rigtig gode samarbejder. Vi kan derfor også prale af, at vores kunder giver os 5/5 stjerner. Vil du have et tilbud på SEO? Tag kontakt til os nu – vi glæder os til at indlede en dialog om dine muligheder!

Kontakt os Gratis potentialeanalyse

Hvorfor SEO i Give?

Digital synlighed er ekstremt vigtigt, for at du kan opnå konstant vækst i disse tider. Derfor skal du virkelig overveje, at se nærmere på SEO som marketing initiativ. Vi giver dig de bedste forudsætninger for succes, ved at udtænke en strategi, der udnytter dine styrker i markedet. Vi arbejder ud fra aftalte KPIer (Key Performance Indicators), så vi sikrer, at vi arbejder mod et fælles mål. Vores fokus på at opnå dine mål gør, at vi får et tættere samarbejde, og det sikrer, at du bliver hørt.

Vi er et digital marketing bureau, som har arbejdet med SEO i mange år. Gennem en målrettet strategi, opfylder vi dine SEO-ambitioner i Give. Dette sker gennem et tæt samarbejde, hvor omdrejningspunktet er din virksomheds målsætninger. Derved vil du få en viljestærk samarbejdspartner, som er med til at skabe SEO-resultater for virksomheden. Derudover får du professionel sparring, så du ved, hvorfor vi gør, hvad vi gør, for at løfte din SEO-strategi.

Når vi etablerer et SEO-samarbejde, er udgangspunktet at fastlægge dine mål. Når vi har klarlagt dine mål med SEO, så får vi set på din nuværende brug af SEO. Derved får vi et indblik i potentielle muligheder, så vi kan lave en effektiv SEO-strategi. Vores udgangspunkt er altid at se på konkret data, da det hjælper os, med at træffe de rette valg. Dette kommer dig til gode, da vi kan identificere de lavthængende frugter, vi skal have “plukket”.

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om SEO i Give

Men hvorfor skal du netop samarbejde med os? Vi er unikke ved, at vi vil have dig med på den digitale rejse. Derfor vil du opleve, at du bliver involveret i din løsning. Vores hovedformål er, at være en lønsom investering, da det er sådan, vi får et lagt og produktivt samarbejde. Dette er grunden til, at vi har fokus på dine KPIer, så vi kan sikre, at de bliver nået. Vores integritet og fokus på dig som kunde betyder, at du vil opleve, at vi brænder for din virksomhed lige så meget som dig.

Som nævnt tidligere er vi anderledes fra de andre bureauer, ved at vi gør resultaterne og opgaverne klare hver måned. Dette sker gennem vores marketing dashboard, som viser dine kernetal og vores udførte opgaver. Dette gør vi for at opbygge den troværdighed, som er med til at skabe et helt specielt SEO-samarbejde. Vi tager også gerne telefonmøder periodisk, hvor vi kan justere og evaluere samarbejdet. Så kan vi få mere fokus på det, du føler er vigtigst, så vi løbende forbedrer og optimerer samarbejdet.

Ønsker du et ærligt og datadrevet SEO-bureau, som kan skabe digital succes for din virksomhed? Hos SearchComet står vi klar til at hjælpe, så du kan få adgang til en helt ny kundegruppe. Vil du vide mere om et SEO-samarbejde, kan du altid give os et kald eller sende en mail. Lad os tage en uforpligtende snak, hvor vi kan tale om dine behov og ambitioner for et samarbejde. Ellers kan du udfylde formularen her på siden, så giver vi dig et kald.

start din digitale rejse

Gratis potentialeanalyse

Vil du gerne have klarlagt dit SEO-potentiale, så du kan forbedre dine marketingindsatser? Vi udarbejder gerne en gratis potentialeanalyse, som giver dig et billede af din eksisterende SEO-indsats. Samtidig modtager du også optimeringsforslag, så du kan få flere konverteringer. Efterfølgende kommer vi gerne ud, så vi kan præsentere analysen og tale mere om et samarbejde. Brug formularen herunder, hvis vi skal lave din potentialeanalyse.

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer

  Dit domæne

  Indtast tre konkurrenter (valgfrit)

  Potentialeanalysen kan indeholde:

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skitsering af, hvordan du bedst opnår dine mål

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af fejl og mangler

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af synlighed, trafik og afkast

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Muligheder for udvidelse af trafik med højt afkast

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af din markeds- og konkurrencesituation

  FAQ

  Forpligter jeg mig til noget?

  En gratis potentialeanalyse er helt uforpligtende.

  Det er helt op til dig, om du ønsker et møde, hvor vi kan gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan eller du selv vil arbejde videre med dine online aktiviteter.

  Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

  Så snart du har indsendt dine oplysninger, vil vi kontakte dig og stille dig et par hurtige spørgsmål, som kan afdække dine nuværende online aktiviteter og eventuelle bemærkning, du måtte have til udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

  Herefter vil vi påbegynde udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

  Hvordan får jeg min potentialeanalyse?

  Så snart vi har færdiggjort din analyse, vil vi sende den til dig via mail. Herefter kontakter vi dig over telefon, for at gennemgå analysen sammen med dig.

  Hvis du har lyst, kan vi komme ud og præsentere vores fund – således gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan.