SEO i Kerteminde

Med SearchComet får du den bedste SEO-løsning som bureau og specialister har vi også erfaring med SEO i Kerteminde. Hos SearchComet går vi op i at skabe tætte relationer med vores kunder, så her kan vi give rådgivning og sparring, der matcher dit niveau og behov. Dette oplever vores kunder som en kæmpe styrke, da det skaber flere og bedre resultater. Vi kan derfor også være stolte af, at vi har meget lav kundeudskiftning. Vil du høre mere? Tag kontakt til os nu – vi glæder os til at indlede en dialog om dine muligheder!

Kontakt os Gratis potentialeanalyse

Du kan få hjælp til:

✔️ SEO

✔️ Linkbuilding

✔️ Teknisk SEO

✔️ Google Adwords

✔️ Facebook Ads

✔️ Instagram annoncering

✔️ Microsoft Ads (Bing)

✔️ LinkedIn annoncering

✔️ Affiliate marketing

  Hvorfor SEO i Kerteminde?

  for at du kan slå dine konkurrenter. Derfor er det vigtigt, at investere i SEO. Vi giver dig de bedste forudsætninger for succes, ved at lave en målrettet strategi med fokus på dine styrker og KPIer. Vi lytter til dine behov, og aftaler KPIer at arbejde ud fra, så der ikke er tvivl om, hvad vi skal opnå. Vores fokus på at opnå dine mål gør, at du bliver hørt, hvilket skaber et bedre samarbejde på sigt.

  Vi er et digital marketing bureau, som har flere års erfaring inden for SEO. Ved hjælp af effektive initiativer, kan vi hjælpe dig og din virksomhed i Kerteminde med at få succes online. Dette sker gennem et nært SEO-samarbejde, hvor omdrejningspunktet er din virksomheds målsætninger. Derved får du en samarbejdspartner med stærke kompetencer, som er med til at skabe SEO-resultater for virksomheden. Derudover vil du få rådgivning om SEO, så du altid har indsigt i SEO-strategien og hvorfor vi gør, hvad vi gør.

  Når vi indleder et SEO-samarbejde, får vi fastlagt dine målsætning. Når vi har fastlagt dine mål med SEO, så får vi set på din nuværende brug af SEO. Herved får vi et kendskab til det potentiale, så vi kan lave en succesfuld handlingsplan for din SEO-indsats. Vores udgangspunkt er altid at se på konkret data, da vi herved kan gå mere målrettet til værks. Dette betyder bedre resultater for dig, da vi herved kan optimere hele SEO-processen.

  Derfor skal du samarbejde med SearchComet om SEO i Kerteminde

  Vi er ikke som andre bureauer, da vi går ind for den helt personlige kontakt. Derfor gør vi alt for, at du inddrages i processen, så du har indsigt i alt vi gør. Vi skal være lønsomme, da det er sådan, vi får et godt samarbejde. Derfor er det essentielt, at vi har fokus på dine KPIer, så vi kan sikre, at de bliver nået. Vores fokus på et nært samarbejde betyder, at du vil få en engageret partner, der vil din virksomhed det bedste.

  ved at vi deler opgavelister hver måned samt resultaterne for måneden. Dette kommunikeres vha. et kundedashboard, hvor du får indsigt i dine marketingaktiviteters udvikling. Dette er med til at skabe den gennemsigtighed, som vi mener er nødvendig for et effektivt SEO-samarbejde. Derudover vil vi gerne holde fysiske, online eller telefonmøder, hvor vi kan ændre og forbedre samarbejdet. Så kan vi få mere fokus på det, du føler er vigtigst, så vi sikrer, at samarbejdet kun bliver forbedre.

  Har du brug for et (nyt) SEO-bureau, som kan øge din virksomheds synlighed online (også i Kerteminde)? Vi er klar til at hjælpe dig, så du kan øge din virksomheds omsætning. Vil du høre mere om dine SEO-muligheder, kan du altid give os et kald eller sende en mail. Vi tilbyder et uforpligtende møde, hvor vi også kan estimere en mulig SEO-løsning for dig. Ellers kan du udfylde formularen her på siden, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.

  start din digitale rejse

  Gratis potentialeanalyse

  Ønsker du at få belyst din eksisterende SEO-indsats, så du kan bygge videre på din marketing strategi? Hos SearchComet har vi udarbejdet en potentialeanalyse, som kan klarlægge effekten af dit nuværende SEO-setup. Samtidig får du også et overblik over dine optimeringsmuligheder, så du har mulighed for at forbedre din markedsføring. Vi kører gerne ud til dit firma, så vi har mulighed for at præsentere analysen for dig. Udfyld formularen herunder, hvis du ønsker at modtage en potentialeanalyse.

   Dit navn

   Din e-mail

   Dit telefonnummer

   Dit domæne

   Indtast tre konkurrenter (valgfrit)

   Potentialeanalysen kan indeholde:

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skitsering af, hvordan du bedst opnår dine mål

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af fejl og mangler

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af synlighed, trafik og afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Muligheder for udvidelse af trafik med højt afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af din markeds- og konkurrencesituation

   FAQ

   Forpligter jeg mig til noget?

   En gratis potentialeanalyse er helt uforpligtende.

   Det er helt op til dig, om du ønsker et møde, hvor vi kan gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan eller du selv vil arbejde videre med dine online aktiviteter.

   Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

   Så snart du har indsendt dine oplysninger, vil vi kontakte dig og stille dig et par hurtige spørgsmål, som kan afdække dine nuværende online aktiviteter og eventuelle bemærkning, du måtte have til udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Herefter vil vi påbegynde udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Hvordan får jeg min potentialeanalyse?

   Så snart vi har færdiggjort din analyse, vil vi sende den til dig via mail. Herefter kontakter vi dig over telefon, for at gennemgå analysen sammen med dig.

   Hvis du har lyst, kan vi komme ud og præsentere vores fund – således gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan.