SEO i Sæby

uanset om din virksomhed er placeret i Sæby eller andre steder i Danmark. Hos SearchComet går vi ind for et tæt samarbejde, så her kan vi give rådgivning og sparring, der matcher dit niveau og behov. Dette ser vores kunder mange fordele i, da alle kunder er forskellige, og har brug for forskellige tilgange. Vi kan derfor også være stolte af, at vi har fået 5 stjerner på Trustpilot, Facebook og Google. Vil du også opnå ny synlighed? Tag kontakt til os nu – vi glæder os til at indlede en dialog om dine muligheder!

Kontakt os Gratis potentialeanalyse

Du kan få hjælp til:

✔️ SEO

✔️ Linkbuilding

✔️ Teknisk SEO

✔️ Google Adwords

✔️ Facebook Ads

✔️ Instagram annoncering

✔️ Microsoft Ads (Bing)

✔️ LinkedIn annoncering

✔️ Affiliate marketing

  Hvorfor SEO i Sæby?

  Digital synlighed er ekstremt vigtigt, for at du kan slå dine konkurrenter. Derfor er det vigtigt, at udnytte de mange digitale muligheder. SearchComet hjælper dig med at indfri dette potentiale, ved at udtænke en strategi, der udnytter dine styrker i markedet. Hos os lytter vi til dine ønsker til KPIer, så vi arbejder mod et fælles mål. Vores ønske om at forstå dine mål betyder, at du bliver hørt, hvilket skaber et bedre samarbejde på sigt.

  SearchComet er et digitalt marketing bureau, som har flere års erfaring inden for SEO. Gennem en målrettet strategi, hjælper vi din virksomhed i Sæby med at nå ud til nye kunder. Dette sker gennem et nært SEO-samarbejde, hvor vi arbejder ud fra dine KPIer. Derved får du en stærk samarbejdspartner, som hjælper med at højne din SEO-indsats. Derudover giver vi dig kompetent rådgivning under hele samarbejdet, så du får en dyb indsigt i SEO og SEO-strategien for din virksomhed.

  fastlægger vi dine formål med SEO. Når vi har fået indsigt i dine mål, ser vi nærmere på, hvordan du bruger SEO i dag. Herved får vi et klart billede af de muligheder, så vi kan lave en succesfuld handlingsplan for din SEO-indsats. Hos SearchComet er omdrejningspunktet den data, vi har til rådighed, da vi herved kan undgå tidligere fejl og fokusere på, hvad der virker. Det kommer din virksomhed til gode, da vi herved kan optimere hele SEO-processen.

  Derfor skal du samarbejde med SearchComet om SEO i Sæby

  Vi er unikke ved, at vi vil have dig med på den digitale rejse. Derfor vil du opleve, at vi er ekstremt gennemsigtige i vores samarbejde. Vores hovedformål er, at være en lønsom investering, da vi herved får det bedste samarbejde. Dette er netop årsagen til, at vi får talt om dine KPIer, så vi kan sikre, at vi lever op til dem. Vores nærværende samarbejdsform betyder, at du vil opleve en helt unik kundeservice, uanset hvor stor din virksomhed er.

  Som vi sagde tidligere, syntes vi, vi gør tingene bedre end de andre bureauer, ved at vi holder os selv til ansvar, ved at dele vores opgaver og resultaterne. Dette kommunikeres vha. et kundedashboard, hvor du kan se dine primære tal og månedlige statusser. Dette er med til at skabe den gennemsigtighed, som vi mener er nødvendig for et effektivt SEO-samarbejde. Vi tager også gerne telefonmøder periodisk, hvor vi kan justere og evaluere samarbejdet. Derved får vi løst eventuelle misforståelser effektivt, så vi skaber et bedre og bedre samarbejde, som tiden går.

  som kan løfte din forretnings resultater på nettet? Vi står klar til at hjælpe dig, så du kan få adgang til en helt ny kundegruppe. Ønsker du at vide mere om et samarbejde, er du velkommen til at ringe eller sende os en mail. Vi ser frem til at tage en snak med dig, hvor vi også kan estimere en mulig SEO-løsning for dig. Ellers kan du udfylde formularen her på siden, så ringer vi dig op.

  start din digitale rejse

  Gratis potentialeanalyse

  så du kan bygge videre på din marketing strategi? Hos SearchComet har vi udarbejdet en potentialeanalyse, som giver dig et billede af din eksisterende SEO-indsats. Derudover får du også anbefalinger til optimeringsforslag, så du kan forbedre din virksomheds synlighed online. Efterfølgende kommer vi gerne ud, hvor vi gerne præsenterer og uddyber analysen. Udfyld og send formularen herunder, hvis vi skal starte arbejdet på din helt egen potentialeanalyse.

   Dit navn

   Din e-mail

   Dit telefonnummer

   Dit domæne

   Indtast tre konkurrenter (valgfrit)

   Potentialeanalysen kan indeholde:

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skitsering af, hvordan du bedst opnår dine mål

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af fejl og mangler

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af synlighed, trafik og afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Muligheder for udvidelse af trafik med højt afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af din markeds- og konkurrencesituation

   FAQ

   Forpligter jeg mig til noget?

   En gratis potentialeanalyse er helt uforpligtende.

   Det er helt op til dig, om du ønsker et møde, hvor vi kan gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan eller du selv vil arbejde videre med dine online aktiviteter.

   Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

   Så snart du har indsendt dine oplysninger, vil vi kontakte dig og stille dig et par hurtige spørgsmål, som kan afdække dine nuværende online aktiviteter og eventuelle bemærkning, du måtte have til udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Herefter vil vi påbegynde udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Hvordan får jeg min potentialeanalyse?

   Så snart vi har færdiggjort din analyse, vil vi sende den til dig via mail. Herefter kontakter vi dig over telefon, for at gennemgå analysen sammen med dig.

   Hvis du har lyst, kan vi komme ud og præsentere vores fund – således gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan.