SØGEMASKINEOPTIMERING

Teknisk SEO

Uden et godt udgangspunkt, vil det være umuligt at rangere på dine vigtigste søgeord – derfor er Teknisk SEO essentielt i din SEO strategi.

Hvorfor fokusere på Teknisk SEO?

Hjertet af din SEO indsats er din hjemmeside. Det er her, du optimerer, og det er den, der er grundlaget for alle dine placeringer. Links, tekst og funktioner er ligegyldige, hvis din hjemmeside ikke er sat korrekt op.

Teknisk SEO er så vigtig en disciplin, da søgemaskinerne vægter hjemmesidens tekniske fundament ekstra højt. Hvis der ikke er blevet arbejdet effektivt med teknisk SEO, vil det tage ekstra langtid at indhente gode organiske placeringer ude i søgeresultaterne, da hjemmesiden ikke er stærk nok i Googles øjne.

Søgemaskinen, Bing, vægter også den tekniske SEO rigtig højt. Ved at få optimeret den tekniske del på hjemmesiden, vil du også have en god mulighed for at indhente organiske besøgende via Bing.

Det tekniske SEO arbejde er også med til at skabe en bedre kvalitet for forbrugeren, hvilket Google vægter som det højeste. Dertil vil din hjemmeside også modtage en bedre kvalitetsscore, som kan være med til at give dig en lavere klikpris på dine Google Ads kampagner

Derfor skal du tage den tekniske del af din hjemmeside seriøst, hvilket involverer mange forskellige facetter, som f.eks. korrekt brug af redirects, canonical, pagination og meget andet.

Måske du har lavet en ny hjemmeside, flyttet den, eller du har måske blot haft din side i lang tid, så der nu er hobet sig tekniske udfordringer op. En hjemmeside skal ses igennem i sømmene periodisk, og der skal ryddes op i indholdet og sikre, at alt linker korrekt.

Hos SearchComet hjælper vi dig med at få styr på disse tekniske udfordringer. Vi sikrer, at din hjemmeside har de bedste forudsætninger for at rangere i Google, og vi sikrer, at din hjemmesideopsætning er som den skal være.

At få styr på den tekniske del af din hjemmeside kan resultere i mange fordele. Du kan genopnå linkværdi fra eksterne links, du kan løse indekseringsbarrierer, så din side bliver fundet af Googles brugere, og du kan generelt få en bedre og hurtigere hjemmeside, der har bedre muligheder for at positionere sig højt i søgeresultatet.

Tag kontakt til os nu, for at få en snak om dine muligheder for et samarbejde.

SearchComet hjælper dig med:

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Teknisk analyse af din hjemmeside

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Udbedring af kritiske tekniske fejl

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af yderligere optimeringsforslag

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Sparring ved hjemmesidelancering

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Rådgivning om din sides tekniske opsætning


Vil du have styr på eller optimere din hjemmeside, så kontakt os nu.

    GRATIS POTENTIALEANALYSE

    Bestil en gratis potentialeanalyse som startskuddet på, hvordan du når dine mål.

    Bestil potentialeanalyse Læs mere om samarbejdet