...
VIDEOPRODUKTION

Professionel videoproduktion til små og store virksomheder

Skal du ud med et budskab, eller vil du blot skabe opmærksomhed omkring dit brand, så er video svaret. Hos SearchComet tilbyder vi professionelle videoer til en god pris, så både store og små virksomheder kan være med.

MAKE YOUR MARK

Kommuniker din vision med en brand-video

Fortæl din virksomheds historie med video. Hos SearchComet tilbyder vi videoproduktion til  store og små virksomheder. Videoen er fremtiden af markedsføring og branding, og derfor er det vigtigt for din virksomhed, at tilbyde denne form for kommunikation til jeres brugere og kunder. Vi tilbyder videoer I flere forskellige prisklasser, så alle kan være med.

Vi har erfaring med interview, greenscreen, promotion og brandvideoer, som alle har forskellige styrker og svagheder. Her hjælper vi dig, med at finde frem til jeres primære budskaber, hvorefter vi tilrettelægger og eksekverer på hele produktionen, så du får en professionel, flot og engagerende video, der sælger dit produkt og brand.

Vi bruger professionelt udstyr til at fange unikke øjeblikke, så du får de bedste farver, den bedste lyd, høj kvalitet og engagerende redigering. Herved får du en professionel video, der kan konkurrere mod helt store produktioner.

CASES

Aarhus Maskinmesterskole

Aarhus Maskinmesterskole er landets største maskinmesterskole, hvor studerende kan læse til maskinmester eller én af de tre teknologuddannelser.

I nedenstående storytelling-video giver vi indsigt i de studerendes tanker omkring uddannelsen, imens der vises flotte scener fra Aarhus, hvor uddannelsen er placeret. Location scouting været centralt for videoens succes, hvor der var lavet et detaljeret storyboard over hvert shot. Dette har også betydet, at scener kunne væves sammen med det valgte musik, hvilket resulterer i flotte scene-transitioner. 

Afspil video

I en anden video ønskede Aarhus Maskinmesterskole at sætte fokus på maskinmesteren i den grønne omstilling. Det blev til nedenstående brandvideo, hvor vi møder tidligere maskinmesterstuderende Anders, som arbejder i hjertet af dansk elforsyning og oplever den grønne omstilling på første række.

Her har vi stået for hele processen, som bl.a. omfatter planlægning, dagsprogram, storyboard, manuskript, optagelse og redigering.

Afspil video

SearchComet har lyttet til vores behov, og har produceret en video, der passer perfekt til vores brand. SearchComet har holdt os opdateret hele vejen og sikret, at vi var enige om visionen, hvilket gjorde processen nem og overskuelig. Vi kan på det varmeste anbefale SearchComet.

KRISTOFFER MØLSTRØM

Kommunikationsmedarbejder, AAMS

Garuda ønskede 3 forskellige explainervideoer henvendt specifikke ydelser, som skulle implementeres på deres website og bruges i SoMe-annoncering. Det var et forholdsvist simpel set-up, hvor vi foretog optagelser (interview-style + dækbilleder) og stod for redigering samt versioneringer.

Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video

by ADJ er en traditionel dansk produktionsvirksomhed, der lever af at producere flotte rammer til forhandlere i Danmark. 

I denne promo-video præsenterer vi by ADJs produktion og produkter med særligt fokus på, at alt er danskproduceret. Dette vises bl.a. med flotte close-up shots, konkrete scener fra fabrikken, et tydeligt og jordnært speak samt adskillige scener med fokus på det danske håndværk.

ScanLabel A/S producerer og rådgiver om etiketter og labels til virksomheder i Danmark. De tilbyder et bredt udvalg af højteknologiske etiketter og labels, der adskiller dem fra deres konkurrenter.

Etiketter og labels er nok ikke det mest sexy du kender til, og derfor skal der også tænkes over kommunikationen, når der skal laves en video.

ScanLabel bruger højteknologiske maskiner og materialer i deres produktion, og derudover tilbyder de exceptionel service og rådgivning. Det var netop dette, der blev omdrejningspunktet for deres video, som er optaget på deres fabrik i Horsens.

Afspil video
STUDIO

Fleksibilitet med eget green-screen studio

Hvis du har behov for at få optaget en interview-style video, så er det også noget vi kan hjælpe med. Vi har et lille studio på vores kontor med greenscreen og lys, hvilket er perfekt til virksomheder, der ønsker små explainer-videoer.

Dette er særligt egnet til servicebranchen eller til virksomheder, der sælger komplekse produkter, hvor en explainer-video kan være oplagt til at uddybe produktets specifikationer, potentiale, eller hvor man blot ønsker at fremvise produktet.

 

PROCESSEN

Sådan arbejder vi med video

En video ser overraskende simpel ud, men der er mange processer involveret i at lave en god video. Hvis blot én ting går galt, kan det gå hårdt ud over det endelige resultat, og netop derfor må der ikke laves fejl eller opstå mangler i processen.

For at komme udenom denne problemstilling arbejder vi hos SearchComet med en fast proces for, hvordan en video skal produceres. Ved at følge disse trin, kan vi levere et godt resultat hver gang.

Disse trin består (simplificeret) af følgende:

1

Afstemning af forventninger

Vi går i dialog med dig som kunde, for at finde ud af, hvad der er vigtigt for jer, og hvad I ønsker at sige med videoen. Derudover vender vi locations, speak og andre formatmæssige overvejelser.

2

Brand Research

Vi går i dybden i dit brand og afdækker design- og kommunikationsnuancer, der kan inkluderes og tænkes ind i videoen. Dette kan resultere i custom shoots, lokationer, kompositioner, farver, mv.

3

Location Scouting

Hvis du vil have en video af høj kvalitet, kan der blive behov for en scouting-session, hvor vi identificerer de bedste locations i dit område eller i din virksomhed, hvor vi kan tage særlige shoots, der giver din video flavor og kant.

4

Planlægning

Vi udarbejder en konkret tidsplan, hvor vi specificerer typer af shoots, scener, lokationer mv., så vi kan have en effektiv dag med shoots, der minimerer tidskravet og forstyrrelserne i din hverdag.

5

Shoot

Vi møder op på de relevante lokationer med de relevante aktører og optager alle de planlagte scener. Dette tager typisk én dag, men ved større videoprojekter kan det strække sig over flere dage.

6

Speak og musik

Skal din video have et speak, hvor der tales om dit brand, dit produkt eller noget andet, du ønsker forbrugeren skal kende til, så skal vi have optaget et speak, enten med dig eller en anden trejdepart.

7

Redigering

Så er tiden inde til redigering af alt materiale. Vi sammensætter videoen i flotte narrativer og synkroniserer vores optagelser til speaket eller musikken, så du får en video med karakter og kant.

8

Revisioner

Forhåbentligt rammer vi helt rigtigt fra start, men hvis ikke, så får du mulighed for at give dit besyv til værket, så vi sikrer, at videoen lever op til dine krav og forventninger. Her kan vi også tale mere om, hvordan videoen kan komme ud og leve på din hjemmesiden, sociale medier eller lignende.

Få et tilbud på din nye video

Ikke alle virksomheder har samme behov, når det kommer til videoproduktion. Derfor vil videoprojekter også altid variere, selvom vi måske har en vindende proces, for at lave den bedste video.

Derfor finder vi altid ud af i fællesskab, hvad jeres forventninger er til videoen, og hvad videoen skal bruges til. Herved kan vi justere projektet, så det passer til jeres ambitioner. Netop derfor kan vi også producere videoer i flere prisklasser, så du ikke kommer til at betale for meget eller for lidt, for din videoproduktion.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.