...
Aarhus maskinmesterskole

20% tilgang i antallet af studerende fra 2019 til 2021

Aarhus Maskinmesterskole (AAMS) er landets største maskinmesterskole, hvor studerende kan læse til maskinmester eller én af de tre teknologuddannelser. AAMS opsøgte SearchComet i håbet om at finde en dedikeret samarbejdspartner, som kunne varetage alle digitale marketing-aktiviteter og bidrage til at øge antallet af studerende.

RESULTATER

Hvad blev resultatet af arbejdet?

Hvordan ser en beslutningsproces ud for en ung person, der er i gang med at bestemme sin fremtid?

For at være helt ærlig, så ved vi det ikke 100%, for det er umuligt og ingen to processer er ens. Men i fællesskab med AAMS fik vi kortlagt de touch points, som de unge kan have i deres beslutningsproces – og her sørgede vi at være synlig på det rette tidspunkt med det rette budskab.

Og det gav pote!

Optagelse.dk

+ 0 %
Stigning i antallet af studerende
+ 0 %
Klik til optagelse.dk
+ 0 %
Konv.rate til optagelse.dk

Under samarbejdet var fokus på at udnytte de synergieffekter, som kan opstå mellem offline events (på Aarhus Maskinmesterskole og ungdomsuddannelserne) og AAMS´ online tilstedeværelse.

Med en målrettet indsats på både betalt annoncering og SEO, fik vi løftet AAMS til nye højder.

For annonceringen var det vigtigt, at AAMS var synlig på de rette søgeord, på det rigtige tidspunkt. Derfor har vi gennem hele samarbejdet været i konstant kontakt omkring vigtige arrangementer på uddannelsen, vigtige datoer og andre elementer, der var vigtige at tage højde for, for at vi kunne ramme budgettet på de rigtige tidspunkter.

Dette var også en prioritet for SEO-arbejdet, hvor vi fokuserede på vigtige søgeord, potentielle maskinmesterstuderende kunne finde på at søge efter. Med en grundig tilgang til on-page SEO blev AAMS synlig på mange flere af disse inspirationssøgninger, som de unge foretog sin igennem beslutningsprocessen. Mange uddannelsesinstitutioner har primært fokus på optagelsen, men ved at få kortlagt nogle af de tidligere steps, troede vi på, at AAMS kunne være med til at præge beslutningen tidligere og komme med i overvejelserne allerede fra starten.

SEO-arbejdet er nemt at se i synlighedsgrafen, hvor der har været en markant stigning gennem hele samarbejdet.

+ 0 %
Antal nye brugere

Google organic

+ 0 %
Klik til optagelse.dk

Google organic

Opadgående graf over AAMS SEO udvikling hos SearchComet

Vi har aldrig samarbejdet med et lignende bureau, der skaber så stærkt et tillidsbånd. SearchComet er et bureau som få, der formår at kombinere stor faglighed med engagement og personlighed.
Som kunde hos SearchComet får man oplevelsen af, at relationer og kvalitet er vigtigere end mersalg. Vores digitale aktiviteter kunne ikke være i bedre hænder!

Kristoffer Mølstrøm

Kommunikationsmedarbejder, AAMS

Mere i dybden

At bryde med stereotypen

Ud over at arbejde med at skabe mere til trafik til aams.dk, har vi også indledt et tæt samarbejde med Aarhus Maskinmesterskole om at ‘re-brande’ maskinmesteruddannelsen, da mange har en forkert forståelse af, hvad en maskinmester laver.

Gennem branding workshops og kvalitative studier har SearchComet i fællesskab med AAMS udarbejdet nye kreative retninger for, hvordan maskinmesteruddannelsen kan kommunikere på en måde, som både oplyser, men som også – i overensstemmelse med skolens DNA – bryder med stereotypen af en maskinmester, som værende en forkromet mekaniker, der har sort olie på fingrene.

En maskinmester er nemlig meget mere end det – og det er netop denne fortælling, AAMS skulle ud med til de studerende, der er i markedet for maskinmesteruddannelsen.

Netop denne dybdegående forståelse for kundens “produkt” og marked, er noget som vi værdsætter højt. Det gør vores arbejde mere præcist og nøjagtigt, og skaber de bedste rammer for, at vi – med vores kompetencer inden for digital marketing – skaber en succes!

Samarbejdet fortsætter

De gode resultater og SearchComets store engagement har gjort, at vi nu kører på 2. år af samarbejdet. Og vi glæder os til at skulle udvikle mere sammen med Aarhus Maskinmesterskolen.

Vores fælles ambition er, at endnu flere skal vælge Aarhus Maskinmesterskole som rammerne for deres fremtid – og flere skal kende til de miljø– og energiudfordringer, som danske maskinmestre er med til at løse i hele verden.

KONTAKT OS

Skal vi skabe synlighed for din virksomhed?

Søger du specialister i digital marketing, og har du brug for et team, der kan skabe synlighed for din virksomhed? Ikke nok med at vi er eksperter med stor erfaring inden for mange brancher, men vi formår også at gøre det forståeligt for dig, som netop skal til at starte rejsen.

Christian Jessen
Marketing specialist & Partner

Christian Jessen
Marketing specialist & Partner

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.