...

Content marketing

Få udviklet din hjemmeside med fængende indhold og opnå bedre placeringer på Google.

Fordelene

Hvad er fordelene ved Content Marketing?

Google vægter kvaliteten af indholdet på din side mere og mere, og content marketing omhandler skabelsen af fængende indhold, som kan tilføre brugerne værdi.

Content Marketing kan tage mange former, men omdrejningspunktet for godt indhold er, at man har noget på hjerte. Indholdet kan dernæst versioneres og kommunikeres på diverse platforme gennem blogindlæg, videoer, billeder, ‘posts’ på sociale medier og meget mere. Alle de aktiviteter er vigtige i brandingen af din virksomhed, men det giver også en helt unik mulighed for at blive vist på mange nye søgeord.

Form dit brand

Få dine værdier ud til dine brugere, og sikr at dine besøgende har alle oplysninger de skal bruge, for at kunne træffe et valg om dit produkt.

Skab loyalitet

Skab en personlighed omkring dit brand og opbyg loyalitet hos dine brugere. Øg life-time value og generér leads og omsætning.

Opnå mere synlighed

Content is king! Godt content skaber synlighed på Google og høj engagement blandt dine besøgende og kunder.

Andre discipliner under SEO:

Mulighederne

Hvordan hjælper vi dig med Content Marketing?

Har du brug for sparring omkring dit content, eller har du konkrete content-opgaver, der skal løftes? Vi står klar til at hjælpe i den kapacitet, du har brug for. Vi kan blandt andet hjælpe med:

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...

KONTAKT OS

Skal vi skabe synlighed for din virksomhed?

Søger du specialister i digital marketing, og har du brug for et team, der kan skabe synlighed for din virksomhed? Ikke nok med at vi er eksperter med stor erfaring inden for mange brancher, men vi formår også at gøre det forståeligt for dig, som netop skal til at starte rejsen.

Morten Lundgaard
Marketing specialist & Partner

Morten Lundgaard
Marketing specialist & Partner

Mere i dybden

Hvorfor Content Marketing?

Hos SearchComet forstår vi vigtigheden af content marketing, og derfor hjælper vi gerne med planlægning af din content strategi samt udformning og implementering af indhold til din side. Vi kan afdække brugernes adfærd og spørgsmål, hvorefter vi kan udvikle indhold, der er designet til at hjælpe brugerne bedst muligt.

Herved kan vi fange brugerne på longtail søgninger, og vi kan etablere dit brand som en autoritet i branchen. Der er mange måder at lave content marketing på, og her udarbejder vi idéer, der tager udgangspunkt i din branche og situation.

Er du interesseret i at høre mere om content marketing hos SearchComet, er du velkommen til at kontakte os.

 

Hvad er vigtigt ved Content Marketing?

Hos SearchComet hjælper vi dig gerne med content marketing, hvor vi indgår som en del af jeres strategi og vision. Dermed også sagt, at en strategi er særdeles vigtig, når der er tale om Content Marketing. Hvis ikke strategien er tydelig, kan det være udfordrende at komme i mål. Målet er vigtigt, men det er også vigtigt at have en klar og målrettet plan for, hvorledes I skal komme frem til målet. Det er også noget, vi har stor erfaring med hos SearchComet, og vi vil gerne hjælpe dig på vej.

 

Hvad skal jeres Content Marketing forbedre?

For at opnå effektiv og god Content Marketing er det vigtigt at have et formål, da det netop er det, der skal være rettesnoren for hele jeres Content Marketing. Dernæst er det naturligvis også vigtigt, at du udarbejder en analyse af din egen virksomhed i forhold til:

  • Forretningsstrategi
  • Markedet
  • Interessenter
  • Eksisterende indhold
  • Eksisterende tilstedeværelse online
  • Ressourcer og kompetence
  • Samarbejdspartnere

Når du har analyseret punkterne her, vil du have et bedre udgangspunkt for at kunne skabe mere effektiv Content Marketing, da du så ved, hvor du skal sætte ind. At vælge indsatspunkter er også noget, vi kan hjælpe dig med, da vi har solid erfaring med denne planlægning.

 

Analyse af målgrupper er vigtigt

Det er mindst lige så vigtigt at få analyseret målgruppen, da den er ganske afgørende for, hvordan du skal udarbejde og implementere dit indhold. Derfor er det vigtigt, at du gør dig klart, hvad det er, du gerne vil formidle, og hvem du vil ramme med formidlingen. Det er vigtigt, at din målgruppe er forholdsvis specifik, da det giver mest effektivitet i dit indhold.

Det er ydermere afgørende for, hvor dit indhold skal publiceres og implementeres for at få de bedst mulige resultater af din Content Marketing. Denne implementering vil vi også kunne hjælpe dig med, hvor du kan nyde godt af god erfaring og stærke kompetencer inden for feltet. Vi kan hjælpe dig med at vurdere, hvilke målgrupper du bør målrette dig efter i forhold til dine produktkategorier.

 

Samme service online som offline

Når du vælger at arbejde med Content Marketing handler det også om at kigge ind i dine brugeres behov, og hvad de kunne finde på at stille af spørgsmål. Din forbruger vil uden tvivl stille en række spørgsmål, som du eller dine medarbejdere kan hjælpe med at besvare nede i en fysisk butik.

Men hvad hvis forbrugeren nu ikke kommer ned i en fysisk butik for at handle dit produkt, men fortsat ønsker at finde information omkring det givende produkt eller brugen af det? Her spiller Content Marketing en stor rolle, da det netop igen handler om at kunne besvare kundens forespørgelse.

Ved hjælp af en grundig søgeordsanalyse, vil du kunne kortlægge samtlige af de spørgsmål, som forbrugeren end måtte stille om dine produkter eller services. Ved at give en forklarende tekst via Content Marketing, vil du også være med til at kunne hjælpe forbrugeren videre i sin søgen på netop det produkt, som de søger efter. Ligeledes vil du med Content Marketing kunne skabe en ekstra loyalitet hos dine kunder, som vil huske, at du besvarede deres forespørgsler rigtig godt, hvorfor de højst sandsynligt vil komme tilbage for at handle hos dig igen.

 

Hav målet i kikkerten – vi hjælper dig på vej

Det er vigtigt, at du under hele processen sørger for at have målet for dit Content Marketing i fokus, da det er det, der skal indfries og give dig og din virksomhed et afkast på sigt. Hele processen kan være ganske udfordrende at indfri, hvis ikke du har så meget erfaring med Content Marketing strategi. Det kan derfor også være udfordrende at vide, hvordan strategien laves og udføres bedst.

Hos SearchComet tilbyder vi den rette hjælp og rådgivning i denne proces, så dit indhold kommer udover rampen og skaber målbare resultater. Der er nemlig mange ting, der skal være på plads for at få Content Marketing-strategien til at gå op i en højere enhed. Med vores erfaring og lyst til at hjælpe jer, kan vi i fællesskab opnå det bedst mulige resultat for jer.

Christian Jessen
CEO & Partner

Skal vi tale om dine muligheder?

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.