COOKIEPOLITIK

Vi passer på dine oplysninger

Introduktion
Når du besøger vores hjemmeside indsamles oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Hjemmesiden anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: https://minecookies.org/cookiehandtering

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte Google, Facebook, LinkedIn, Microsoft og Hotjar. Du kan også se en fuld cookieoversigt i cookienotifikation, der løbende opdateres af Cookieinformation.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved anmodning om kontakt.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine handlinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering og optimering af hjemmesideindhold.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Tilmelding af nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du vores politik om Tilmelding af nyhedsbrev.

Ved tilmelding af nyhedsbrev kan vi anmode om oplysninger som:

  • Navn
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Virksomhed el. organisation
  • By, land og andre geografiske oplysninger
  • Jobtitel eller ansvar

Vi kan også anmode om andre oplysninger, der er relevante for at kunne give dig et tilbud eller tilbyde dig et produkt eller service. Ved tilmelding behandler vi som minimum dit navn og den e-mailadresse, du har indtastet.

Oplysningerne bruges til målretning og til afsendelse af mails, tilbud eller direkte kontakt omkring et samarbejde eller andre tiltag.

Ved tilmelding af nyhedsbrev giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med indhold, nyheder og tilbud. Ligeledes giver du samtykke til, at vi må kontakte dig omkring det tilsendte indhold, et muligt samarbejde eller andre tiltag. 

Vi benytter ActiveCampaign til opbevaring af mailadresser og andre oplysninger fra nyhedsbrevtilmeldingen. Når du tilmelder dig, giver du samtidig tilladelse til, at dine oplysninger overføres til ActiveCampaign og behandles efter ActiveCampaigns privatlivspolitik.

Ved tilmelding af vores nyhedsbrev giver du samtykke til alle ovenstående vilkår omkring Tilmelding af nyhedsbrev.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [info@searchcomet.dk]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

SearchComet ApS
CVR: 40731253
Axel Gruhns Vej 2B
8270 Højbjerg
Telefon: 27 54 87 05
Email: info@searchcomet.dk