...

Brugertesting

Få indsigt i dine brugeres online oplevelser, så du kan optimere din side ud fra adfærdsdata.

Fordelene

Hvad får du ud af brugertesting?

En hjemmeside rummer et kæmpe potentiale, og kampen stopper aldrig for at forbedre brugernes oplevelse og øge konverteringsraten på hjemmesiden. Der er dog desværre mange hjemmesider ude i verden, hvor der ikke er arbejdet ind i at skabe den bedre brugeradfærd.

Hos SearchComet forstår vi os på brugeradfærden, og hvordan vi kan forbedre den ved hjælp af brugertests. Ved hjælp af disse brugertests kan vi være med til at øge din konverteringsrate, så du opnår flere konverteringer på din hjemmeside.

Inspiration

Find ud af præcis hvordan dine brugeres adfærd ser ud på din hjemmeside. Dette giver ny inspiration, der er datadrevet.

Viden

Hvor mange klikker på dit topbanner, på købsknappen, på produktgalleriet og meget andet. Få vished og bliv klogere på, hvad der er vigtigt.

Brugervenlighed

Øg dine konverteringsrater ved at løse dine brugeres frustrationer på din hjemmeside, så de får en bedre hjemmesideoplevelse.

Mulighederne

Hvordan hjælper vi dig med brugertesting?

Alle sider er forskellige, og den optimale løsning afhænger af, hvor meget trafik du har, samt hvordan din side er bygget op. Vi tager naturligvis gerne en snak med dig om, hvad der vil være den bedste løsning for dig, når vi taler om brugertests og det at skabe den bedste brugeradfærd.

Vi har en række værktøjer, som vi benytter os af, når vi laver brugertests. Vores værktøjer hjælper os med at finde databegrundede optimeringsforslag til hjemmesiden, så vi kan skabe en bedre brugeradfærd på hjemmesiden.

Vi kan blandt andet optage individuelle sessioner, så vi kan se præcis, hvordan brugeren navigerer på siden, som også fortæller os, hvilke udfordringer brugeren møder. Hvis din side har meget trafik, kan vi også bruge kvantitative værktøjer såsom heatmaps, hvor vi kan se, hvilke elementer på siden brugeren interagerer med.

Udover disse værktøjer kan vi også lave en heuristisk gennemgang af siden, hvor vi tester siden, og evaluerer opsætningen ud fra best-practice principper, hvilket identificerer udfordrende områder, der kræver optimering.

Optimeringsforslag kan testes med A/B splittesting, hvor vi kan se, hvilken effekt en ændring vil have på siden. Herved sikrer vi at de ændringer, vi implementerer, fungerer efter hensigten.

Er du interesseret i at høre mere om brugertests, og hvordan vi kan hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os.

KONTAKT OS

Skal vi skabe synlighed for din virksomhed?

Søger du specialister i digital marketing, og har du brug for et team, der kan skabe synlighed for din virksomhed? Ikke nok med at vi er eksperter med stor erfaring inden for mange brancher, men vi formår også at gøre det forståeligt for dig, som netop skal til at starte rejsen.

Christian Jessen
Marketing specialist & Partner

Christian Jessen
Marketing specialist & Partner

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.