...
Konverteringsoptimering

Opnå højere omsætning eller flere henvendelser ved at øge værdien af din eksisterende trafik

Vi forbedrer din konverteringsrate ved blandt andet at optimere dine kunders onlineoplevelse, hvilket i sidste ende gør jeres forretning mere effektiv og rentabel.

Services

Fokus på data

Ikke mavefornemmelser

Trafikken til din hjemmeside skyder i vejret, du har flere interaktioner på bloggen end nogensinde før og dine LinkedIn posts får flere likes end Dronningens nytårstale, men hvorfor er konverteringsraten stadig så lav?

Med fokus på konverteringsoptimering (også kendt som CRO — Conversion Rate Optimization) hjælper SearchComet dig med at forstå og guide dine besøgendes adfærd på dit website.

Sporingsopsætning

Sporing er en nødvendighed, hvis du ønsker at opnå succes online. Uden sporing kan du ikke se, hvor mange besøgende du får, og du har ingen mulighed for at se, hvor brugerne kommer fra eller hvordan deres adfærd ser ud på hjemmesiden.

Google Analytics 4

Med Google Analytics 4 kan du få helt unik og dybdegående indsigt i dine brugeres adfærd på din hjemmeside, så du kan tage de rette beslutninger, der vil drive din markedsføring og din virksomhed fremad.

Brugertests

Får du meget trafik, men har du ingen konverteringer? Kan du ikke blive klogere på dine brugeres adfærd, ud fra deres trafikmønstre? Så er brugertests måske det rigtige for dig. Få input direkte fra dine brugere, eller se præcis hvordan de bruger din hjemmeside med optagelser og heatmaps.

Målsporing

Med målsporing kan du se, hvornår en bruger foretager en ønsket handling. Uden målsporing vil du ikke kunne se, hvordan trafikken performer på din hjemmeside, og du vil derfor ikke kunne optimere din trafik, så du målretter mod de rigtige brugere.

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Med stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing kender vi SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

Det store spørgsmål

Hvorfor skal du overveje at arbejde med CRO?

Conversion Rate Optimization (CRO) er relevant for dig, der arbejder med digital marketing. Du investerer måske i SEO og online annoncering – og det kræver tid og penge at skaffe trafik til dit website. For at få fuld udbytte af dine investeringer, er det også vigtigt at trafikken skal skabe (øget) salg og henvendelser. Med en veloptimeret hjemmeside præsenteres indholdet klart og tydeligt. Budskaberne er klart for den besøgende og det understøttes af brugervenlighed call-to-actions, så brugeren altid kan rette henvendelse, når de er købsparate.

CASES

Resultaterne af vores arbejde

Vi er utrolig glade for alle vores kunder, og vi bestræber os altid på at skabe de bedste resultater. Her er nogle af de samarbejder, som vi har fået lov til at dele med jer, og hvor vi er særligt stolte af de skabte resultater.

STRATEGIEN

Sådan arbejder vi strategisk med data og sporing

Udgangspunktet er kunderejsen og besøgendes søgehensigt kontra deres oplevelse på din hjemmeside og i hvilken grad dine landingssider matcher den oprindelige søgehensigt. Derfor arbejder vi med CRO på samme måde, som vi samarbejder med kunder — ud fra en filosofi om, at med oprigtighed kommer man længst.

Indsigt i din virksomheds målgrupper og deres kunderejse er altafgørende for din online marketing og konverteringsrate. Med korrekt opsat sporing og en stærk CRO strategi kan vi finde ud af, hvem dine brugere er og hvordan de bruger din hjemmeside.

Mange benytter sig af muligheden for at skabe sublimt og stærkt content til deres hjemmeside, men de glemmer dermed også ofte at få kigget deres konverteringsoptimering i sømmene. Det er naturligvis vigtigt at have godt styr på sit content marketing, men hvad nytter det, hvis din konverteringsrate ikke følger med her?

Er du ejer af en webshop, er det yderst nødvendigt for dig at tænke konverteringsoptimering ind. Mange webshops har ikke gennemtænkt hele kunderejsen og dermed heller ikke konverteringsoptimering. Dette betyder dermed også, at de opnår en mere negativ konverteringsrate.

Hos SearchComet har vi specialiseret os inden for konverteringsoptimering, hvorfor vi også kan kalde os selv for et konverteringsoptimerings-bureau. Vi hjælper dagligt vores kunder med at opnå en bedre konverteringsrate, hvad enten det er en hjemmeside eller webshop.

Derudover kan vi med konverteringsoptimering opsætte sporing på handlinger, vi ønsker brugerne skal foretage sig, f.eks. køb og tilmeldinger. De mål kan overføres til de forskellige annoncekanaler, så algoritmerne kan hjælpe med at ramme den helt rigtige målgruppe på det helt rigtige tidspunkt og derved øge dit afkast og omsætning. Vi hjælper med at konverteringsoptimere og opsætte alle sporingskoder og mål, så du får fuld indsigt i jeres data og muligheder.

Er du klar til at opnå en bedre konverteringsoptimering og få øget din konverteringsrate, hører vi meget gerne fra dig.

KONTAKT OS

Skal vi skabe synlighed for din virksomhed?

Søger du specialister i digital marketing, og har du brug for et team, der kan skabe synlighed for din virksomhed? Ikke nok med at vi er eksperter med stor erfaring inden for mange brancher, men vi formår også at gøre det forståeligt for dig, som netop skal til at starte rejsen.

Morten Lundgaard
Marketing specialist & Partner

Morten Lundgaard
Marketing specialist & Partner

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.