...

Linkbuilding

Øg din rangering på Google med stærke backlinks, der styrker din sides troværdighed

Fordelene

Hvad er fordelene ved linkbuilding?

Linkbuilding handler om at få andre domæner til at linke til din hjemmeside. Det indikerer troværdighed for Google, hvilket øger dine chancer for at få bedre placeringer i søgeresultatet. Tænk på det som en reference på dit CV – jo flere referencer du har, jo mere troværdig vil din profil blive. Google elsker at give synlighed til troværdige hjemmesider, da det er et tegn på, at hjemmesidens indhold er faktuelt, fyldestgørende og sikkert. 

For hjemmesider i konkurrenceprægede brancher, er linkbuilding ofte den udslagsgivende faktor, der bestemmer om din side vises øverst på Google eller blot på en placering 5+. Derfor vil vigtigheden af linkbuilding også variere, da det netop kommer an på ens branche og hvem der konkurreres med.

Troværdighed

Linkbuilding øger troværdigheden af din hjemmeside i Google-algoritmens øjne, hvilket kan øge din hjemmesides synlighed på Google.

Domain rank (DR)

Flere refererende domæne-links til din hjemmeside fører til en højere "domain rating", en score der udregner din sides autoritet.

Mere trafik

Linkbuilding er ofte udslagsgivende for, at din hjemmeside kan ligge som nr. 1 på dine mest populære søgeord på Google søgemaskinen.

Andre discipliner under SEO:

Mulighederne

Hvordan kan vi skabe en stærk link-profil?

At skabe links til din hjemmeside er ikke nemt i en verden, hvor der er høj mistro på internettet. Ideelt skal et link skabes med deling af inspirerende indhold, men der er mange måder at skabe links på, og her er en alsidig link-profil vigtigt.

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...

KONTAKT OS

Skal vi skabe synlighed for din virksomhed?

Søger du specialister i digital marketing, og har du brug for et team, der kan skabe synlighed for din virksomhed? Ikke nok med at vi er eksperter med stor erfaring inden for mange brancher, men vi formår også at gøre det forståeligt for dig, som netop skal til at starte rejsen.

Morten Lundgaard
Marketing specialist & Partner

Morten Lundgaard
Marketing specialist & Partner

Mere i dybden

Hvorfor lave linkbuilding?

Det er et spørgsmål, de fleste må spørge sig selv om, når de begynder at bevæge sig ind i den store verden inden for søgemaskineoptimering. I omsætningen for din virksomhed vil du helt sikkert kunne mærke forskel på, om du er i toppen af Google, eller om du er på én af de efterfølgende sider, som de færreste brugere når at klikke sig hen til. For at få din hjemmeside frem på side 1 i Google, er en linkbuilding strategi en afgørende faktor. Derfor er det vigtig at få linkbuilding i høj kvalitet og med stor relevans, som vi hos SearchComet kan levere.

Det er her værd at nævne, at en linkbuilding strategi også kræver, at du som virksomhed hele tiden holder dig ajourført for at få de bedst mulige resultater. Det er dog en tidskrævende opgave, som kræver en hel del viden om emnet. Netop denne tid og viden kan du med fordel udlicitere til os, da vi altid er ajourførte og kan skabe gode resultater for jer. Vi forstår os på linkbuilding strategier, og hvilke SEO backlinks, der vil skabe den bedste værdi for din hjemmeside.

Hvad består linkbuilding i?

Linkbuilding er i bund og grund en disciplin, hvor du får indgående SEO backlinks til din hjemmesider fra andres hjemmesider, og det er dette, Google ser som et kvalitetsstempel til din hjemmeside. Det kan på mange måder ses som en form for anbefaling, at der er et indgående SEO backlink til din hjemmeside på en anden hjemmeside. Google er interesseret i dette, da søgemaskinens altoverskyggende mål er at vise de mest relevante resultater baseret på brugerens søgning.

Kvalitet slår kvantitet

Linkbuilding kan godt skitseres som en anbefaling, men der er dog en lille forskel mellem regulære anbefalinger og linkbuilding. Når du søger regulære anbefalinger til din virksomhed, ønsker du formentlig, at det er så mange som muligt, der har anbefalet din virksomhed. Ofte betyder det mindre, hvem personen bag anbefalingen er – bare du opnår de 5 stjerner. Google ser derimod på kvaliteten af anbefalinger, når der er tale om indgående SEO backlinks til din hjemmeside. Det handler om, at de sider, der linker til din side, skal være troværdige og relevante for din virksomhed og den branche, du opererer i.

Sådan sikrer du, at din linkbuilding giver et godt udbytte

Men hvordan sikrer du så kvaliteten af dine links og din linkprofil? Det er der ikke altid et entydigt svar på, da det handler meget om, hvordan Googles algoritme fortolker værdien af det individuelle link. Her står vi hos SearchComet klar til at hjælpe dig, da vi ved, hvordan vi kan skabe SEO backlinks, der bliver honoreret med topplaceringer i søgemaskinerne.

Elementer du kan fokusere på, når du anskaffer nye backlinks til din hjemmeside, er f.eks.:

  • At dine links kommer fra domæner, der har en relevans til din branche eller sektor
  • At linket omringes af relevant tekst, der kan være med til at kontekstualisere relevansen af linket
  • At linket er placeret på et domæne med høj domain rating
  • At linket er placeret på en side, der har en troværdig linkprofil
  • At dit link ikke sættes sammen med brancher, der har et dårligt omdømme


Sælger du f.eks. modetøj, kan det være en fordel at få et link fra et livsstils- eller modesite. Hvis du arbejder mere lokalt som frisør, tømrer, maler eller lignende, kan det også være en fordel at få links til sider i samme geografiske område.

Det er utopi at tænke, at din linkprofil udelukkende kan bestå at toprelevante links, men det er faktisk heller ikke nødvendigt. Et højrelevant link er vigtigt, men som udgangspunkt er det også vigtigt, at din linkprofil har et naturligt udvalg af links, der fortæller Google, at din linkprofil er troværdig.

Derfor kan du snildt bygge din linkprofil op med højrelevante links, artikellinks, medielinks, bloglinks, forumlinks og mange andre, der tilsammen udgør en naturlig linkprofil. Ved at udnytte alle muligheder, du har til rådighed, kan du derfor opnå en autoritativ og massiv linkprofil, der kan overgå dine største konkurrenters linkprofiler.

Det er her, at vores ekspertise og viden kan blive en stor fordel for dig og din forretning. Tag endelig kontakt til os, hvis du vil høre mere om en linkbuilding strategi, der kan give dig stærke SEO backlinks, som vil øge dine placeringer ude i Google.

Christian Jessen
CEO & Partner

Skal vi tale om dine muligheder?

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.