...

Facebook Ads

Optimér dit salg, leads og brand-kendskab på verdens mest populære sociale medie

Fordelene

Hvad er fordelene med Facebook Ads?

Med over 2.4 milliarder Facebook konti er der et stort potentiale for, at du kan få succes med Facebook. 79% af alle internetbrugere er på Facebook, 76% af voksne bruger Facebook dagligt og 76% af Facebook brugere søger inspiration via deres Facebook forside.

Alt i alt betyder det, at du kan målrette mod de fleste af dine kernebrugere, og du kan skabe annoncer, der inspirerer brugerne til at foretage et køb. Med billed-, video-, lead- og fuldskærmsannoncer har vi mange muligheder for at skræddersy en annonce, der accentuerer produktets styrker og dit brand.

High-tech algoritme

Facebook er kendt for at have én af de mest avancerede algoritmer på markedet. Med algoritmens hjælp kan du få det optimale ud af dine annoncekroner.

Rig på eksponeringer

Facebooks høje interaktivitet betyder, at dine kernebrugere besøger Facebook ofte. Herved er det nemt at få eksponeringer på Facebook.

Fordelagtige priser

Facebook er en forholdsvis billig platform, særligt når man tager højde for de unikke målretningsmuligheder platformen kan tilbyde.

Mulighederne

Derfor skal du være synlig på Facebook

Facebook er en enorm platform, og på trods af kontinuerlig udvikling, har Facebook formået at bibeholde sin position som det største sociale medie, og dette ser ikke ud til at ændre sig i de næste mange år.

  • Storytelling – Med mulighed for at bruge billeder, gallerier og videoer er Facebook velegnet til at fortælle jeres unikke historie
  • Push Marketing – Få dine budskaber ud til din kernemålgruppe med unikke algoritmebaserede målgrupper
  • Re-targeting – Brug Facebook Pixel til at målrette personer, der tidligere har besøgt din side
  • Brand-interaktion Skab samtaler og brandloyalitet omkring dit brand
  • Lad dit content leve –Brug dit content og giv det nyt liv ved at dele det med din målgruppe

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...

KONTAKT OS

Skal vi skabe synlighed for din virksomhed?

Søger du specialister i digital marketing, og har du brug for et team, der kan skabe synlighed for din virksomhed? Ikke nok med at vi er eksperter med stor erfaring inden for mange brancher, men vi formår også at gøre det forståeligt for dig, som netop skal til at starte rejsen.

Morten Lundgaard
Marketing specialist & Partner

Morten Lundgaard
Marketing specialist & Partner

Mere i dybden

Hvorfor annoncere med Facebook Ads?

Hvad end du er en B2C eller B2B virksomhed, vil Facebook have noget for dig. Der er mulighed for at ramme helt nye segmenter gennem Facebooks interessegrupper, men derudover kan du også ramme tidligere besøgende på din hjemmeside. Herved kan du holde dit brand ‘top of mind’ hos brugerne, så de handler hos dig eller kontakter dig, når et behov opstår.

Hos SearchComet kan vi administrere og udvikle din Facebook annoncering, så du rammer de bedste målgrupper i markedet med højrelevante annoncer og derved øger din virksomheds omsætning og antallet af leads skabt gennem Facebook annonceringen.

Facebook tilbyder markedets bedste algoritme, hvor algoritmen hjælper dig med at ramme det helt rigtige segment. Herved undgår du at bruge dit begrænsede annoncebudget på irrelevante brugere, der alligevel ikke er interesserede i dit produkt eller ydelser.

Derudover tilbyder Facebook en række stærke kampagnetyper, der understøtter dine primære mål. Vil du f.eks. skabe salg, så kan du vise dine produkter med pris og andre oplysninger, så dine brugere kan gå direkte til relevante produkter gennem annoncen. 

Vil du dog gerne have sign-ups til dit nyhedsbrev, så tilbyder Facebook også Lead Ads kampagner, hvor brugerne kan tilmelde sig nemt uden at forlade Facebook. Herved kan du få sign-ups til ganske få penge, du senere hen kan sende markedsføringsmails til.

Ønsker du blot at få dit brand ud til potentielle kunder, så kan du i stedet benytte dig af brand-awareness kampagner eller kampagner, der er designet til at skabe trafik til din hjemmeside. Det giver dig mulighed for at nå ud til helt nye brugere eller genskabe kontakten til personer, der tidligere har besøgt din side.

Der er mange muligheder med Facebook, og derfor er det en udfordring at vælge de helt rette målgrupper og kampagnetyper, du skal bruge, for at opnå det bedste resultat. Her er det fantasien, din strategi og dine mål der sætter rammerne, og som skal definere præcis hvad din tilgang til Facebook Ads skal være.

Hos SearchComet kan vi hjælpe dig med at få gang i din Facebook annoncering, hvor vi vil sætte os ind i dine mål og din forretning, så du får de bedste muligheder for succes. Vi kan også hjælpe med grafik, tekst og alt andet der skal til, for at du kan få din første annonce ud til dine potentielle kunder.

Kontakt os for at høre nærmere.

Christian Jessen
CEO & Partner

Skal vi tale om dine muligheder?

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.