SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem digital strategi, søgemaskineoptimering, online annoncering og konverteringsoptimering.

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

Vi har launchet SearchComet, fordi vi vil gøre tingene lidt anderledes.

De store bureauer bliver kun større i håbet om at lande endnu større kunder. Det betyder også, at distancen mellem kunde og bureau bliver større.

Hos SearchComet er vi et mindre hold af passionerede specialister, og vi har ingen at gemme os bag. Det er os, der udfører arbejdet, leder projekterne og ser dig i øjnene, når vi gennemgår resultaterne. 

Vi prioriterer heller ikke vores kunder efter størrelsen af deres forretning – så uanset om du har en kæmpe global virksomhed, eller om du sælger lokalt i dit nærområde, går vi altid helhjertet ind i samarbejdet.

Vi har rig bureauerfaring og et stærkt kompetencegrundlag. Vi satser på tætte relationer, nærværende kundeservice og eksekvering i bedste kvalitet.

Du vil gerne være i forbrugerens bevidsthed. De skal kende til jeres virksomhed – jeres navn – jeres brand, og alt hvad det indebærer. Så hvem er I, og hvilket aftryk vil I sætte i jeres branche?
 
Der er mange muligheder, og her kommer vi ind. SearchComet hjælper med at udvælge, koordinere, opsætte, strukturere og slå igennem med strategiske budskaber og effektive tiltag, der vil få dit brand og virksomheder ud i æteren på det rigtige tidspunkt, til det rette segment og for den rigtige pris.

… men hvem er SearchComet, og hvorfor skulle du dog arbejde sammen med os? 

SearchComet er en værdidrevet virksomhed, der har en række kerneværdier, der sikrer dig som kunde, og som skiller os fra mængden af digitale bureauer.

Vi vil levere kvalitet

… derfor er vi ikke de billigste

Vi er ærlige

… derfor er vi ikke de dyreste

Vi vil have tætte kunderelationer

… derfor bliver vi aldrig én af Danmarks største

Vi vil arbejde datadrevet

… derfor stiller vi ingen garantier

Vi vil arbejde med virksomheder, der vil samarbejde

… derfor stiller vi også krav til vores kunder

Måske alt dette giver mening for dig, eller måske du undrer dig over, hvad disse værdier betyder for dig, de resultater du kan forvente og den proces, vi ville igangsætte ved et samarbejde – så vi indbyder dig til en helt uforpligtende snak, hvor vi kan tale mere om SearchComet og din situation, og hvordan du får løst udfordringen med at blive et brand i din kernemålgruppes øjne.

Mød teamet

Det kan være rart at få ansigter på

Her er holdet, som varetager dine digitale interesser. Du kan altid ringe eller skrive til os direkte, og vi vil også meget gerne mødes med dig og tale om dine muligheder eller ønsker til et samarbejde.

Christian Jessen

CEO og Partner

Morten Lundgaard

CTO og Partner

Mathilde Skov

SEO– og Content Specialist

Emilie Kusk Furbo

Paid Advertising Specialist

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Med stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing kender vi SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...