...

Teknisk SEO

Et teknisk fundament er essentielt for en vellykket SEO-indsats

Fordelene

Hvorfor skal du have fokus på teknisk SEO?

Hjertet af din SEO indsats er din hjemmeside. Det er her, du optimerer, og det er den, der er grundlaget for alle dine placeringer. Links, tekst og funktioner er ligegyldige, hvis din hjemmeside ikke er sat korrekt op.

Teknisk SEO er så vigtig en disciplin, da søgemaskinerne vægter hjemmesidens tekniske fundament ekstra højt. Hvis der ikke er blevet arbejdet effektivt med teknisk SEO, vil det tage ekstra langtid at indhente gode organiske placeringer ude i søgeresultaterne, da hjemmesiden ikke er stærk nok i Googles øjne.

Undgå katastrofale fejl

Hvis teknikken ikke spiller, kan din hjemmeside have katastrofale fejl, der holder din synlighed og muligheder for succes nede.

Sundt website

Google elsker en strømlinet hjemmeside, der har den korrekte tekniske opsætning, hvilket medfører synlighed på Google.

Øget brugervenlighed

En korrekt opsat hjemmeside er også en hurtig, og derfor også en brugervenlig, hjemmeside. Dette øger salget og dine placeringer.

Discipliner under Google Ads:

Mulighederne

Hvordan kan vi hjælpe dig med teknisk SEO?

Med vores tekniske know-how og store erfaringsgrundlag kan vi hjælpe dig med at få en sund hjemmeside, der følger alle tekniske specifikationer og best-practice principper. Vi kan blandt andet hjælpe med:

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...

KONTAKT OS

Skal vi skabe synlighed for din virksomhed?

Søger du specialister i digital marketing, og har du brug for et team, der kan skabe synlighed for din virksomhed? Ikke nok med at vi er eksperter med stor erfaring inden for mange brancher, men vi formår også at gøre det forståeligt for dig, som netop skal til at starte rejsen.

Morten Lundgaard
Marketing specialist & Partner

Morten Lundgaard
Marketing specialist & Partner

Mere i dybden

Vil du vide mere om teknisk SEO?

Søgemaskinen, Bing, vægter også den tekniske SEO rigtig højt. Ved at få optimeret den tekniske del på hjemmesiden, vil du også have en god mulighed for at indhente organiske besøgende via Bing.

Det tekniske SEO arbejde er også med til at skabe en bedre kvalitet for forbrugeren, hvilket Google vægter som det højeste. Dertil vil din hjemmeside også modtage en bedre kvalitetsscore, som kan være med til at give dig en lavere klikpris på dine Google Ads kampagner

Derfor skal du tage den tekniske del af din hjemmeside seriøst, hvilket involverer mange forskellige facetter, som f.eks. korrekt brug af redirects, canonical, pagination og meget andet.

Måske du har lavet en ny hjemmeside, flyttet den, eller du har måske blot haft din side i lang tid, så der nu er hobet sig tekniske udfordringer op. En hjemmeside skal ses igennem i sømmene periodisk, og der skal ryddes op i indholdet og sikre, at alt linker korrekt.

Hos SearchComet hjælper vi dig med at få styr på disse tekniske udfordringer. Vi sikrer, at din hjemmeside har de bedste forudsætninger for at rangere i Google, og vi sikrer, at din hjemmesideopsætning er som den skal være.

At få styr på den tekniske del af din hjemmeside kan resultere i mange fordele. Du kan genopnå linkværdi fra eksterne links, du kan løse indekseringsbarrierer, så din side bliver fundet af Googles brugere, og du kan generelt få en bedre og hurtigere hjemmeside, der har bedre muligheder for at positionere sig højt i søgeresultatet.

Tag kontakt til os nu, for at få en snak om dine muligheder for et samarbejde.

Christian Jessen
CEO & Partner

Skal vi tale om dine muligheder?

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.