Kontakt

Lad os tales ved

Vi er altid klar til at hjælpe og tale med dig om dine digitale muligheder. Vi glæder os til at hjælpe dig med de store– eller små skridt på vejen til din rejse 🙂🚀

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Vi har stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing. Vi kender SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

Vi holder til i Aarhus

Har du det også godt med at møde dit team ansigt til ansigt, så kom og besøg os på vores kontor i Højbjerg.

Vi kommer også meget gerne ud til jer – og vi har allerede mange kunder på Fyn og Sjælland.

Kan du ikke vente med at få sat et ansigt på, kan du se SearchComet-teamet her.