...
Kolibri film

En "levende" hjemmeside som afspejler professionalisme og kreativitet

Kolibri Film ApS havde brug for en ny hjemmeside, der kunne støtte op om virksomhedens mål og vision om at blive den foretrukne leverandør af videoproduktion for DR, TV2, Nordisk Film, National Geographics, Hummel og mange andre virksomheder og organisationer.

Siden sin lancering i 2005 har Kolibri Film ApS stået i spidsen af udviklingen inden for videoproduktion, hvilket blandt andet har resulteret i, at virksomheden blev kendt for sin banebrydende ekspertise inden for gyro optagelser fra helikoptere.

I 2016 blev direktør, Martin Sorgenfrei én af de første dronepiloter inden for branchen, hvilket betød, at virksomheden kunne lave professionelle højkvalitets optagelser taget fra doner.

Med tanke på Kolibri Film ApS fokus på innovation, video og fotografi, satte SearchComet sig for at lave en visuel og moderne hjemmeside, der kunne showcase og kommunikere disse emner og værdier til potentielle kunder.

Video er Kolibri Film ApS´ kerneprodukt, og derfor var det åbenlyst, at vi skulle bruge de mange videoer, der allerede var produceret, på hjemmesiden. Herved fik brugerne en forsmag på, hvad Kolibri Film ApS kunne levere, allerede når de lander på forsiden af hjemmesiden.

Vi har under hele forløbet været i en meget god og professionel dialog. SearchComet har formået at ramme vores stil og vores individuelle sprog på siden og har under hele samarbejdet forstået at matche vores behov. Derfor kan jeg give mine allerbedste anbefalinger til folkene fra SearchComet.

Martin Sorgenfrei

Direktør og filmfotograf, Kolibri Film ApS

Mere i dybden

Et fleksibelt website

Helikopter og drone-optagelser skulle samtidig være essentielle komponenter på siden, så de fik også meget plads og prioritet i det valgte materiale såvel som i menu strukturen.

Vi ønskede også at få fokus på teknologi og det moderne udstyr, Kolibri Film ApS kunne bruge til videooptagelse og fotografering, så derfor blev der inkorporeret specifikations- og teknologilister til de forskellige medietyper, der blev tilbudt.

Et andet krav var naturligvis, at hjemmesiden skulle være fleksibel i dets funktionalitet, nem at administrere efterfølgende og den skulle bruge den nyeste teknologi, så hjemmesiden havde et langt fremtidsperspektiv. Alt dette blev opnået ved at bygge hjemmeside i verdens mest populære CMS-system WordPress. Ligeledes prioriterede vi, at der skulle være et front-end builder interface, så man kan drag-and-drop elementer og have en høj fleksibilitet i de tilgængelige funktioner.

SearchComet var i konstant dialog med Martin Sorgenfrei for at få afstemt retning, design, tekst og layout, da det er vigtigt for SearchComet, at kunden altid har medbestemmelse i processen.

Efter en kort revisions-proces stod hjemmesiden klar. SearchComet stod for lanceringen af hjemmesiden, hvilket indebar flytning af alt indhold, DNS-justering, sikring af redirects og til sidst opsætning og test af sporing, så det ville være muligt at måle på trafikken der kom ind på siden, for at kunne evaluere dets adfærd og performance.

Ved at sikre korrekt dataindsamling, bliver siden endnu bedre fremtidssikret, og det bliver nemt for Kolibri Film ApS at investere i f.eks. digital markedsføring i fremtiden. Ligeledes kan performance sammenlignes mellem den gamle og den nye side, og derudover kan kunden få indsigt i, hvor de mest relevante brugere kommer fra og eventuelt identificere udfordringer, der kan udbedres på sigt, for at forbedre performance.

KONTAKT OS

Skal vi skabe synlighed for din virksomhed?

Søger du specialister i digital marketing, og har du brug for et team, der kan skabe synlighed for din virksomhed? Ikke nok med at vi er eksperter med stor erfaring inden for mange brancher, men vi formår også at gøre det forståeligt for dig, som netop skal til at starte rejsen.

Christian Jessen
Marketing specialist & Partner

Christian Jessen
Marketing specialist & Partner

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.