...
Noviclean

Hvordan skaber man konverteringer i niche B2B-branchen?

NoviClean ApS producerer, monterer og servicerer automatiske vaskesystemer til erhverv. Disse vaskeanlæg er fleksible og kan vaske alt fra lastbiler til fly og tog. NoviClean indgik et samarbejde med SearchComet omkring deres digitale markedsføring, heriblandt SEO og betalt annoncering.

RESULTATER

Et pletfrit resultat med digital marketing

Med en solid indsats så vi hurtigt resultater, og inden for det første år havde der været en betydelig fremgang, så NoviClean ApS nu slog de mange konkurrenter på organisk synlighed.

Organisk udvikling

– sidste 30 dage sammenlignet med forrige år

+ 0 %
Total trafikudvikling
+ 0 %
Organisk trafik på siden
+ 0 %
Synlighed på Google

Denne stigning er sammenlignet med en periode, hvor vi allerede havde opsat online annoncering, og derfor er stigningen nærmest udelukkende drevet af helt ny trafik fra ikke-betalte kanaler. Denne stigning i trafik er også særligt imponerende, da der er tale om B2B søgeord med relativ begrænset søgevolumen, og da der sammenlignes med en pre-COVID19 periode.

Denne trafik var på samme tid også den rigtige trafik. Det kan aflæses på adfærdstallene, hvor vi så en forbedring af alle adfærdstal.

Relevante brugere

– sidste 30 dage sammenlignet med forrige år

+ 0 %
Gns. antal sider per besøg

fra 1,60 til 1,82

+ 0 %
Gns. tid på siden

fra 41 sek. til 45 sek.

- 0 %
Afvisningsprocent

fra 78% til 62%

Det er vigtigt for os, at samarbejde med et bureau, som kan sætte sig grundigt ind i vores forretning. Det er vigtigt for at skrive gode tekster på hjemmeside, og være synlig på det rette sted på det rette tidspunkt. SearchComet har formået at gøre netop det for NoviClean, hvilket har resulteret i en masse relevante henvendelser. 

Mikkel Merrild

Indehaver og Tekniker, NoviClean ApS

Mere i dybden

En tæt sparringspartner

Det var vigtigt for NoviClean, at finde en sparringspartner, der kunne være primus motor på de digitale aktiviteter, og derfor stod SearchComet for at administrere og skabe den fornødne udvikling, med så lidt involvering hos kunden som muligt, så de kunne fokusere på salg og service.

Samarbejdet involverede flere initiativer, der blandt andet involverede optimering af hjemmesiden, for at få bedre organiske placeringer på Google, forbedring af kundens autoritet, ved at bygge links til hjemmesiden, opsætning af betalt annoncering på Google for at skabe synlighed på højrelevante søgninger og opsætning af annoncering på Facebook, for at ramme relevante erhvervs-segmenter.

Derudover havde NoviClean dog også brug for en sparringspartner, der kunne hjælpe med ad hoc-opgaver, der opstod. Dette gjaldt f.eks. udarbejdelse af grafisk materiale og rådgivning om retningen for den digitale markedsføring.

Den slags samarbejder trives vi i hos SearchComet, og vi elsker at tage fat dér, hvor det giver mening og værdi for vores kunder.

KONTAKT OS

Skal vi skabe synlighed for din virksomhed?

Søger du specialister i digital marketing, og har du brug for et team, der kan skabe synlighed for din virksomhed? Ikke nok med at vi er eksperter med stor erfaring inden for mange brancher, men vi formår også at gøre det forståeligt for dig, som netop skal til at starte rejsen.

Christian Jessen
Marketing specialist & Partner

Christian Jessen
Marketing specialist & Partner

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.