...
Tegnestuen Myrtue

Fra store ambitioner til virkelighed med Google Ads

Tegnestuen-Myrtue indledte samarbejdet med SearchComet tilbage i 2019. På daværende tidspunkt var tegnestuen et soloeventyr bestående af Frank Myrtue, der leverede professionel og nærværende byggerådgivning og planlægning til private bygherrer. Frank Myrtue havde dog ambitioner om vækst, og dette væksteventyr ønskede han SearchComet skulle stå i spidsen for.

RESULTATER

Hvad blev resultatet af arbejdet?

Samarbejdet har skabt resultater år efter år, og hvis vi blot sammenligner med forrige år, hvor vi allerede havde skabt gode resultater, så ser udviklingen alligevel yderst positiv ud. Det er netop denne udvikling, vi kæmper for at kunne vise for alle vores kunder.

+ 0 %
Totaludvikling i trafik
+ 0 %
Anskaffelse af nye brugere
+ 0 %
Samlede antal henvendelser

Da jeg startede tegnestuen var jeg oprigtigt i tvivl om, om jeg kunne skaffe kunder nok til min forretning. Med indsatsen på Google Ads har jeg i dag arbejde nok til mig og mine tre ansatte! Samarbejdet med SearchComet betyder meget for Tegnestuen-Myrtue, og de har haft stor indflydelse på vores vækst siden 2019.

Frank Myrtue

Indehaver og Bygningskonstruktør, Tegnestuen-Myrtue IVS

Mere i dybden

Størst muligt afkast for færrest penge

Som relativt nystartet virksomhed, skulle der være en målrettet indsats, hvor der kom fokus på ”bang-for-the-buck”. Med SearchComet erfaring blev strategien hurtigt lagt, og her var det klart, at fokus skulle være på, at skabe hurtig synlighed af den bedste kvalitet, for at konverteringerne kunne komme i hus og skabe grundlag for yderligere vækst.

Da der er hård konkurrence på markedet som byggerådgivning, og da midlerne ikke var uendelige, blev fokus hurtigt lagt på Google Ads i kombination med konverteringsoptimering, så vi kunne skabe landingssider, der kunne konvertere trafikken.

Efter en periode med målrettet optimering begyndte resultaterne at blive synlige, og der blev hurtigt travlt på kontoret – så travlt endda, at Frank Myrtue hurtigt havde mulighed for at skalere virksomheden og bringe nye kræfter i spil.

Udviklingen var hurtig, så I skrivende stund er virksomheden vækstet fra kun at bestå af Frank Myrtue selv, til at virksomheden i dag har hele tre yderligere ansatte, og der blev også plads til et nyt kontor.

Tegnestuen-Myrtues fokus på kvalitet i kombination med den professionelle markedsføring og rådgivning SearchComet kunne levere, viste sig at være det helt rigtige match til Franks vækstambitioner.

Frank Myrtue var tilfreds med samarbejdet fra start, og havde disse fine ord at sige om SearchComet:

KONTAKT OS

Skal vi skabe synlighed for din virksomhed?

Søger du specialister i digital marketing, og har du brug for et team, der kan skabe synlighed for din virksomhed? Ikke nok med at vi er eksperter med stor erfaring inden for mange brancher, men vi formår også at gøre det forståeligt for dig, som netop skal til at starte rejsen.

Christian Jessen
Marketing specialist & Partner

Christian Jessen
Marketing specialist & Partner

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.